Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Pálinka

Népszerűség

A Mályinkai Pálinkafőzde Pálinkaháza Kazincbarcikán, az Ambrózia Étterem és Panzió épületében található.

A Mályinkai Pálinkafőzde Pálinkaháza Kazincbarcikán, az Ambrózia Étterem és Panzió épületében található.

A Mályinkai Pálinkafőzde Pálinkaháza Kazincbarcikán, az Ambrózia Étterem és Panzió épületében található.

A Márkházi Pálinka illat- és íztartalomban versenyez a legmodernebb idegen technológiákkal készült hasonló italokkal. Így kívánják megnyitni az utat a pálinka térhódító hadjáratának - hagyományőrző modern italokat állítanak elő.

A Márkházi Pálinka illat- és íztartalomban versenyez a legmodernebb idegen technológiákkal készült hasonló italokkal. Így kívánják megnyitni az utat a pálinka térhódító hadjáratának - hagyományőrző modern italokat állítanak elő.

A Márkházi Pálinka illat- és íztartalomban versenyez a legmodernebb idegen technológiákkal készült hasonló italokkal. Így kívánják megnyitni az utat a pálinka térhódító hadjáratának - hagyományőrző modern italokat állítanak elő.

A Márton és Lányai az egyik legizgalmasabb színfolt a hazai pálinkafőzdék világában. Egyediség, stílus és karakter jellemzi. A hagyományos pálinkafajták, mint a barack-, vilmoskörte-, cseresznye-, szilva- és törkölypálinka mellett, nyitottak a bogyós gyümölcsök felé is, mint a málna, ribizli vagy a szeder. Álmukat megvalósítva, létrehoztak egy kirobbanó, parfümös illatú termékcsaládot. 2011 év végén új, limitált, számozott darabszámú pálinkacsaláddal rukkoltak elő, A RESERVE válogatással.

A Márton és Lányai az egyik legizgalmasabb színfolt a hazai pálinkafőzdék világában. Egyediség, stílus és karakter jellemzi. A hagyományos pálinkafajták, mint a barack-, vilmoskörte-, cseresznye-, szilva- és törkölypálinka mellett, nyitottak a bogyós gyümölcsök felé is, mint a málna, ribizli vagy a szeder. Álmukat megvalósítva, létrehoztak egy kirobbanó, parfümös illatú termékcsaládot. 2011 év végén új, limitált, számozott darabszámú pálinkacsaláddal rukkoltak elő, A RESERVE válogatással.

A Márton és Lányai az egyik legizgalmasabb színfolt a hazai pálinkafőzdék világában. Egyediség, stílus és karakter jellemzi. A hagyományos pálinkafajták, mint a barack-, vilmoskörte-, cseresznye-, szilva- és törkölypálinka mellett, nyitottak a bogyós gyümölcsök felé is, mint a málna, ribizli vagy a szeder. Álmukat megvalósítva, létrehoztak egy kirobbanó, parfümös illatú termékcsaládot. 2011 év végén új, limitált, számozott darabszámú pálinkacsaláddal rukkoltak elő, A RESERVE válogatással.

A Matheus pálinkák egy különleges eljárás során nyerik el végső formájukat és ízvilágukat, mely kihangsúlyozza a tökéletesen érett, válogatott gyümölcsök zamatát. Az eperfahordóban történő érlelés teljes egészében magán viseli a magyar tradíciók jellegét, melynek köszönhetően a Matheus Pálinka valódi hungarikumnak számít.

A Matheus pálinkák egy különleges eljárás során nyerik el végső formájukat és ízvilágukat, mely kihangsúlyozza a tökéletesen érett, válogatott gyümölcsök zamatát. Az eperfahordóban történő érlelés teljes egészében magán viseli a magyar tradíciók jellegét, melynek köszönhetően a Matheus Pálinka valódi hungarikumnak számít.

A Matheus pálinkák egy különleges eljárás során nyerik el végső formájukat és ízvilágukat, mely kihangsúlyozza a tökéletesen érett, válogatott gyümölcsök zamatát. Az eperfahordóban történő érlelés teljes egészében magán viseli a magyar tradíciók jellegét, melynek köszönhetően a Matheus Pálinka valódi hungarikumnak számít.

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

A Likőrgyár eredetileg égetett szeszesitalokat gyárt, de már jó néhány éve külön termékcsaládként kezeli a kiváló minőségű valódi pálinkáit. Az elegáns palackokba töltött italok az abaúji, borsodi, gömöri és zempléni táj legjellegzetesebb ízeit hordozzák.

A Likőrgyár eredetileg égetett szeszesitalokat gyárt, de már jó néhány éve külön termékcsaládként kezeli a kiváló minőségű valódi pálinkáit. Az elegáns palackokba töltött italok az abaúji, borsodi, gömöri és zempléni táj legjellegzetesebb ízeit hordozzák.

A Likőrgyár eredetileg égetett szeszesitalokat gyárt, de már jó néhány éve külön termékcsaládként kezeli a kiváló minőségű valódi pálinkáit. Az elegáns palackokba töltött italok az abaúji, borsodi, gömöri és zempléni táj legjellegzetesebb ízeit hordozzák.

A Nádas Pálinkafőzde az észak-dunántúli régió egyik legelegánsabb és legmodernebb pálinkafőzdéje. Nádas Pálinkafőzde belül Célunk, hogy a lehető legkiválóbb minőségben biztosítsuk ügyfeleink számára gyümölcscefréjük lepárlását, aromás és illatos pálinkákat állítsunk elő, hozzájárulva ezzel a magyar pálinkakultúra fejlődéséhez. Hozzátesszük, jó pálinkát csak jó minőségű gyümölcsből és cefréből lehet lepárolni, a pálinka minőségét leginkább a cefre minősége adja.

A Nádas Pálinkafőzde az észak-dunántúli régió egyik legelegánsabb és legmodernebb pálinkafőzdéje. Nádas Pálinkafőzde belül Célunk, hogy a lehető legkiválóbb minőségben biztosítsuk ügyfeleink számára gyümölcscefréjük lepárlását, aromás és illatos pálinkákat állítsunk elő, hozzájárulva ezzel a magyar pálinkakultúra fejlődéséhez. Hozzátesszük, jó pálinkát csak jó minőségű gyümölcsből és cefréből lehet lepárolni, a pálinka minőségét leginkább a cefre minősége adja.

A Nádas Pálinkafőzde az észak-dunántúli régió egyik legelegánsabb és legmodernebb pálinkafőzdéje. Nádas Pálinkafőzde belül Célunk, hogy a lehető legkiválóbb minőségben biztosítsuk ügyfeleink számára gyümölcscefréjük lepárlását, aromás és illatos pálinkákat állítsunk elő, hozzájárulva ezzel a magyar pálinkakultúra fejlődéséhez. Hozzátesszük, jó pálinkát csak jó minőségű gyümölcsből és cefréből lehet lepárolni, a pálinka minőségét leginkább a cefre minősége adja.

Balatonszárszón a Szemesi úton találjuk a No.1 Pálinka főzdét.

Balatonszárszón a Szemesi úton találjuk a No.1 Pálinka főzdét.

Balatonszárszón a Szemesi úton találjuk a No.1 Pálinka főzdét.

A Nógrád Megyei Pálinkabarátok Köre Egyesület 2010-ben alakult, a 22 alapító tag közös szándékának kinyilvánításaként, amely alapján, a minőségi pálinkakészítés, kulturált pálinkafogyasztás és e nemes nedű népszerűsítése területén kíván közreműködni elsődlegesen a nógrádi és palóc vidék termékeire helyezve a hangsúlyt.

A Nógrád Megyei Pálinkabarátok Köre Egyesület 2010-ben alakult, a 22 alapító tag közös szándékának kinyilvánításaként, amely alapján, a minőségi pálinkakészítés, kulturált pálinkafogyasztás és e nemes nedű népszerűsítése területén kíván közreműködni elsődlegesen a nógrádi és palóc vidék termékeire helyezve a hangsúlyt.

A Nógrád Megyei Pálinkabarátok Köre Egyesület 2010-ben alakult, a 22 alapító tag közös szándékának kinyilvánításaként, amely alapján, a minőségi pálinkakészítés, kulturált pálinkafogyasztás és e nemes nedű népszerűsítése területén kíván közreműködni elsődlegesen a nógrádi és palóc vidék termékeire helyezve a hangsúlyt.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

1...345...8

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete