Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján tartott állatok húsából készítjük el, így vendégeink asztalára kivétel nélkül válogatott alapanyagokból sütött-főzött specialitások kerülnek.
Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján tartott állatok húsából készítjük el, így vendégeink asztalára kivétel nélkül válogatott alapanyagokból sütött-főzött specialitások kerülnek.
Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján tartott állatok húsából készítjük el, így vendégeink asztalára kivétel nélkül válogatott alapanyagokból sütött-főzött specialitások kerülnek.
A Gergely Borház a Balaton part közelében Zánkától 7 km-re Szent Balázs-hegyen található a Nivegy-völgy szívében, Szentantalfa és Balatoncsicsó falvak határában. Borkultúránk fejlődése és egészségünk megóvása érdekében ajánljuk borainkat mindazoknak, akiknek igényük van bioborra és szeretik a jó magyar bort!
A Gergely Borház a Balaton part közelében Zánkától 7 km-re Szent Balázs-hegyen található a Nivegy-völgy szívében, Szentantalfa és Balatoncsicsó falvak határában. Borkultúránk fejlődése és egészségünk megóvása érdekében ajánljuk borainkat mindazoknak, akiknek igényük van bioborra és szeretik a jó magyar bort!
A Gergely Borház a Balaton part közelében Zánkától 7 km-re Szent Balázs-hegyen található a Nivegy-völgy szívében, Szentantalfa és Balatoncsicsó falvak határában. Borkultúránk fejlődése és egészségünk megóvása érdekében ajánljuk borainkat mindazoknak, akiknek igényük van bioborra és szeretik a jó magyar bort!
A Hunor Étterem alapjai fizikailag és átvitt értelemben is a helyi, falusi sajátosságokra épültek. Az épület eredeti vázát egy, az 1800-as évek végén épült parasztház alkotja. Az étterem II. kategóriás, árai mérsékeltek. A kerthelyiség kellemes környezetet biztosít kisebb létszámú esküvők, névnapok, születésnapok lebonyolítására, ill. munkahelyi tréningek és családi találkozók megrendezéséhez.
A Hunor Étterem alapjai fizikailag és átvitt értelemben is a helyi, falusi sajátosságokra épültek. Az épület eredeti vázát egy, az 1800-as évek végén épült parasztház alkotja. Az étterem II. kategóriás, árai mérsékeltek. A kerthelyiség kellemes környezetet biztosít kisebb létszámú esküvők, névnapok, születésnapok lebonyolítására, ill. munkahelyi tréningek és családi találkozók megrendezéséhez.
A Hunor Étterem alapjai fizikailag és átvitt értelemben is a helyi, falusi sajátosságokra épültek. Az épület eredeti vázát egy, az 1800-as évek végén épült parasztház alkotja. Az étterem II. kategóriás, árai mérsékeltek. A kerthelyiség kellemes környezetet biztosít kisebb létszámú esküvők, névnapok, születésnapok lebonyolítására, ill. munkahelyi tréningek és családi találkozók megrendezéséhez.
Újdonsággal jelentkezünk a családias környezetet kedvelő vendégeink részére. 6 - 30 vendég kényelmes kiszolgálására van lehetőségünk, melynek során a kemencében sült ételeken kivűl megkóstolhatják a gazda által készített házi sonkát, kolbászt és szalonnát, pálinkát,a nagy gonddal összeválogatott borkinálatot, kézműves házi csapolt sört és a háziasszony különleges egyedi recept alapján készült szörpjeit és réteseit.
Újdonsággal jelentkezünk a családias környezetet kedvelő vendégeink részére. 6 - 30 vendég kényelmes kiszolgálására van lehetőségünk, melynek során a kemencében sült ételeken kivűl megkóstolhatják a gazda által készített házi sonkát, kolbászt és szalonnát, pálinkát,a nagy gonddal összeválogatott borkinálatot, kézműves házi csapolt sört és a háziasszony különleges egyedi recept alapján készült szörpjeit és réteseit.
Újdonsággal jelentkezünk a családias környezetet kedvelő vendégeink részére. 6 - 30 vendég kényelmes kiszolgálására van lehetőségünk, melynek során a kemencében sült ételeken kivűl megkóstolhatják a gazda által készített házi sonkát, kolbászt és szalonnát, pálinkát,a nagy gonddal összeválogatott borkinálatot, kézműves házi csapolt sört és a háziasszony különleges egyedi recept alapján készült szörpjeit és réteseit.