Az Algyői Halászcsárda eredeti, autentikus szegedi halételek széles választékával és udvarias, gyors kiszolgálással várja Önöket az Algyői Tiszahíd Szeged felőli lábánál, Szeged és Hódmezővásárhely között félúton. A csárda vezető ételei a hagyományos tiszai halételek. Az étlapon megtalálható a filézett ponty, a vegyes, a korhely- és harcsahallé, a híres szegedi, vagy szögedi halászlé. Sláger ételei a filézett pontypaprikás túrós csuszával, a fokhagymás szögedi sült hal és a haltepertő.
Az Algyői Halászcsárda eredeti, autentikus szegedi halételek széles választékával és udvarias, gyors kiszolgálással várja Önöket az Algyői Tiszahíd Szeged felőli lábánál, Szeged és Hódmezővásárhely között félúton. A csárda vezető ételei a hagyományos tiszai halételek. Az étlapon megtalálható a filézett ponty, a vegyes, a korhely- és harcsahallé, a híres szegedi, vagy szögedi halászlé. Sláger ételei a filézett pontypaprikás túrós csuszával, a fokhagymás szögedi sült hal és a haltepertő.
Az Algyői Halászcsárda eredeti, autentikus szegedi halételek széles választékával és udvarias, gyors kiszolgálással várja Önöket az Algyői Tiszahíd Szeged felőli lábánál, Szeged és Hódmezővásárhely között félúton. A csárda vezető ételei a hagyományos tiszai halételek. Az étlapon megtalálható a filézett ponty, a vegyes, a korhely- és harcsahallé, a híres szegedi, vagy szögedi halászlé. Sláger ételei a filézett pontypaprikás túrós csuszával, a fokhagymás szögedi sült hal és a haltepertő.
Győrtől 4 km-re, Nagybajcs községben – amelynek magja a korai középkorban egy kis halásztelep volt –, horgásztavak mellett található a Halásztanya. A kertek alatt folyó Duna lehetőséget biztosít a jellegzetes dunai élővilág megismeréséhez. A halászat a megélhetést, a horgászat a kikapcsolódást, sportot jelenti az itt és a környéken élő emberek számára. A település ma is a halászok falva, a horgászok paradicsoma. E szellemben alakítottuk ki az éttermet és környezetét. Fedett teraszunk 80-100 fő befogadására alkalmas. A belső vendégterek – amelyek légkondicionáltak – 16, ill. 30 fő kényelmes vendéglátását teszik lehetővé. A tóparti fedett teraszon 40, a tekézőben 26 vendéget tudunk kiszolgálni.Tekepályánk a tóparti különálló épületben található. Télen-nyáron üzemel 2 automata pályával. Befogadóképessége 25-30 fő.
Győrtől 4 km-re, Nagybajcs községben – amelynek magja a korai középkorban egy kis halásztelep volt –, horgásztavak mellett található a Halásztanya. A kertek alatt folyó Duna lehetőséget biztosít a jellegzetes dunai élővilág megismeréséhez. A halászat a megélhetést, a horgászat a kikapcsolódást, sportot jelenti az itt és a környéken élő emberek számára. A település ma is a halászok falva, a horgászok paradicsoma. E szellemben alakítottuk ki az éttermet és környezetét. Fedett teraszunk 80-100 fő befogadására alkalmas. A belső vendégterek – amelyek légkondicionáltak – 16, ill. 30 fő kényelmes vendéglátását teszik lehetővé. A tóparti fedett teraszon 40, a tekézőben 26 vendéget tudunk kiszolgálni.Tekepályánk a tóparti különálló épületben található. Télen-nyáron üzemel 2 automata pályával. Befogadóképessége 25-30 fő.
Győrtől 4 km-re, Nagybajcs községben – amelynek magja a korai középkorban egy kis halásztelep volt –, horgásztavak mellett található a Halásztanya. A kertek alatt folyó Duna lehetőséget biztosít a jellegzetes dunai élővilág megismeréséhez. A halászat a megélhetést, a horgászat a kikapcsolódást, sportot jelenti az itt és a környéken élő emberek számára. A település ma is a halászok falva, a horgászok paradicsoma. E szellemben alakítottuk ki az éttermet és környezetét. Fedett teraszunk 80-100 fő befogadására alkalmas. A belső vendégterek – amelyek légkondicionáltak – 16, ill. 30 fő kényelmes vendéglátását teszik lehetővé. A tóparti fedett teraszon 40, a tekézőben 26 vendéget tudunk kiszolgálni.Tekepályánk a tóparti különálló épületben található. Télen-nyáron üzemel 2 automata pályával. Befogadóképessége 25-30 fő.
A Baricska csárda és vendéglő páratlan környezetben, ősszőlők között, Balatonfüred szívében, jelenleg is művelt szőlőbirtok mellett helyezkedik el. A Vadszőlővel fedett teraszról pompás kilátás nyílik a Balatonra. Az 1811-ben kialakított Csárda 2013. nyár eleji megnyitásától kezdve már nem csak a Balaton kiváló halait és a nép szokásait őrző ételeket kínálja, mégis hű marad a tradíciókhoz. Az újra nyíló Baricska Csárda tulajdonosai azt a célt tűzték maguk elé, hogy e vendéglátóhely legyen a gasztronómia, a borkultúra, s a kultúra egy olyan szentélye, amely hirdeti a környékbeli borászatok és magyar ételkészítés hagyományait, hírnevét.
A Baricska csárda és vendéglő páratlan környezetben, ősszőlők között, Balatonfüred szívében, jelenleg is művelt szőlőbirtok mellett helyezkedik el. A Vadszőlővel fedett teraszról pompás kilátás nyílik a Balatonra. Az 1811-ben kialakított Csárda 2013. nyár eleji megnyitásától kezdve már nem csak a Balaton kiváló halait és a nép szokásait őrző ételeket kínálja, mégis hű marad a tradíciókhoz. Az újra nyíló Baricska Csárda tulajdonosai azt a célt tűzték maguk elé, hogy e vendéglátóhely legyen a gasztronómia, a borkultúra, s a kultúra egy olyan szentélye, amely hirdeti a környékbeli borászatok és magyar ételkészítés hagyományait, hírnevét.
A Baricska csárda és vendéglő páratlan környezetben, ősszőlők között, Balatonfüred szívében, jelenleg is művelt szőlőbirtok mellett helyezkedik el. A Vadszőlővel fedett teraszról pompás kilátás nyílik a Balatonra. Az 1811-ben kialakított Csárda 2013. nyár eleji megnyitásától kezdve már nem csak a Balaton kiváló halait és a nép szokásait őrző ételeket kínálja, mégis hű marad a tradíciókhoz. Az újra nyíló Baricska Csárda tulajdonosai azt a célt tűzték maguk elé, hogy e vendéglátóhely legyen a gasztronómia, a borkultúra, s a kultúra egy olyan szentélye, amely hirdeti a környékbeli borászatok és magyar ételkészítés hagyományait, hírnevét.
A Dunagyöngye Halászcsárda 1956. augusztus 2-án nyitott, azóta várja vendégeit a Szalki-szigeten, gyönyörű vízparti környezetben. A méltán híres, különlegesen sűrű és ízletes filézett halászlét a legendás Paczolay Benő tradicionális receptje alapján készíti a jelenlegi séf, Juhász Gábor és szakácsai.
A Dunagyöngye Halászcsárda 1956. augusztus 2-án nyitott, azóta várja vendégeit a Szalki-szigeten, gyönyörű vízparti környezetben. A méltán híres, különlegesen sűrű és ízletes filézett halászlét a legendás Paczolay Benő tradicionális receptje alapján készíti a jelenlegi séf, Juhász Gábor és szakácsai.
A Dunagyöngye Halászcsárda 1956. augusztus 2-án nyitott, azóta várja vendégeit a Szalki-szigeten, gyönyörű vízparti környezetben. A méltán híres, különlegesen sűrű és ízletes filézett halászlét a legendás Paczolay Benő tradicionális receptje alapján készíti a jelenlegi séf, Juhász Gábor és szakácsai.