Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!
Ételeinket az egészséges, de házias ízekhez igazítjuk. Minden reggel a bevásárlás után, frissen készülnek ételeink. Hozzáadott színezőanyagot, adalékanyagot és tartószítószert nem tartalmaznak. Állandó kínálatunk mellett, naponta változó levessel,főzelékkel, tokánnyal, frissensülttel, tésztafélével és házi készítésű süteménnyel várjuk kedves vendégeinket.
Ételeinket az egészséges, de házias ízekhez igazítjuk. Minden reggel a bevásárlás után, frissen készülnek ételeink. Hozzáadott színezőanyagot, adalékanyagot és tartószítószert nem tartalmaznak. Állandó kínálatunk mellett, naponta változó levessel,főzelékkel, tokánnyal, frissensülttel, tésztafélével és házi készítésű süteménnyel várjuk kedves vendégeinket.
Ételeinket az egészséges, de házias ízekhez igazítjuk. Minden reggel a bevásárlás után, frissen készülnek ételeink. Hozzáadott színezőanyagot, adalékanyagot és tartószítószert nem tartalmaznak. Állandó kínálatunk mellett, naponta változó levessel,főzelékkel, tokánnyal, frissensülttel, tésztafélével és házi készítésű süteménnyel várjuk kedves vendégeinket.