Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Idén is dupláz a GasztroFok! Gyere és kóstold körbe Siófokot 2025. november 8-9. között is! Immáron harmadik éve a város kiváló vendéglátósaival összefogva szervezzük meg a GasztroFok hétvégéket, amikor is lehetőségetek van körbe kóstolni a helyi specialitásokat! Ezeken a hétvégéken partner éttermeink speciális ajánlattal, kedvezményekkel és meglepetés programokkal várnak minden gasztronómia kedvelőt!
Kiemelt ajánlat
Idén is dupláz a GasztroFok! Gyere és kóstold körbe Siófokot 2025. november 8-9. között is! Immáron harmadik éve a város kiváló vendéglátósaival összefogva szervezzük meg a GasztroFok hétvégéket, amikor is lehetőségetek van körbe kóstolni a helyi specialitásokat! Ezeken a hétvégéken partner éttermeink speciális ajánlattal, kedvezményekkel és meglepetés programokkal várnak minden gasztronómia kedvelőt!
Kiemelt ajánlat
Idén is dupláz a GasztroFok! Gyere és kóstold körbe Siófokot 2025. november 8-9. között is! Immáron harmadik éve a város kiváló vendéglátósaival összefogva szervezzük meg a GasztroFok hétvégéket, amikor is lehetőségetek van körbe kóstolni a helyi specialitásokat! Ezeken a hétvégéken partner éttermeink speciális ajánlattal, kedvezményekkel és meglepetés programokkal várnak minden gasztronómia kedvelőt!
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
A Szent Márton Újborfesztivál és Libator során Márton-napi szokásokkal telnek meg a Skanzen portái. A látogatók részt vehetnek borkóstoláson és libalakomán, megismerhetik Szent Márton életét, valamint kézműves foglalkozások keretében elkészíthetik az őszi ünnepkör szimbólumait is. A lámpás felvonulás évről évre kedvelt programelem, ami az idei évben sem fog hiányozni.
Kiemelt ajánlat
A Szent Márton Újborfesztivál és Libator során Márton-napi szokásokkal telnek meg a Skanzen portái. A látogatók részt vehetnek borkóstoláson és libalakomán, megismerhetik Szent Márton életét, valamint kézműves foglalkozások keretében elkészíthetik az őszi ünnepkör szimbólumait is. A lámpás felvonulás évről évre kedvelt programelem, ami az idei évben sem fog hiányozni.
Kiemelt ajánlat
A Szent Márton Újborfesztivál és Libator során Márton-napi szokásokkal telnek meg a Skanzen portái. A látogatók részt vehetnek borkóstoláson és libalakomán, megismerhetik Szent Márton életét, valamint kézműves foglalkozások keretében elkészíthetik az őszi ünnepkör szimbólumait is. A lámpás felvonulás évről évre kedvelt programelem, ami az idei évben sem fog hiányozni.
Kiemelt ajánlat
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!
Kiemelt ajánlat
Szállásfoglalás
Asztalfoglalás
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!
Kiemelt ajánlat
Szállásfoglalás
Asztalfoglalás
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!
Kiemelt ajánlat
Szállásfoglalás
Asztalfoglalás
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.