Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A XXIII. Vecsési Káposztafeszten ismét színvonalas programok várják az érdeklődőket. 2025. szeptember 20-21-én, az egyedülálló gasztronómiai fogások mellett hagyományőrző kulturális csoportok és népszerű zenei előadók szórakoztatják a közönséget. A rendezvény középpontjában a híres vecsési savanyúságok és a káposzta, valamint az abból készült ételek állnak. A sváb hagyományokat énekkel, tánccal, zenével és a népviselet bemutatásával tárjuk a nagyközönség elé.
A XXIII. Vecsési Káposztafeszten ismét színvonalas programok várják az érdeklődőket. 2025. szeptember 20-21-én, az egyedülálló gasztronómiai fogások mellett hagyományőrző kulturális csoportok és népszerű zenei előadók szórakoztatják a közönséget. A rendezvény középpontjában a híres vecsési savanyúságok és a káposzta, valamint az abból készült ételek állnak. A sváb hagyományokat énekkel, tánccal, zenével és a népviselet bemutatásával tárjuk a nagyközönség elé.
A XXIII. Vecsési Káposztafeszten ismét színvonalas programok várják az érdeklődőket. 2025. szeptember 20-21-én, az egyedülálló gasztronómiai fogások mellett hagyományőrző kulturális csoportok és népszerű zenei előadók szórakoztatják a közönséget. A rendezvény középpontjában a híres vecsési savanyúságok és a káposzta, valamint az abból készült ételek állnak. A sváb hagyományokat énekkel, tánccal, zenével és a népviselet bemutatásával tárjuk a nagyközönség elé.
Újra a téren várjuk kedves vendégeinket, ezúttal egy vasárnapi piacra és az Országos Parenyica és Gyúrt sajt találkozóra. Helyi és vendég sajtkészítők kínálják majd a sok-sok egyéb helyi termék mellett portékáikat a téren és annak szomszédságában. Jöjjenek el minél többen hozzánk, rakják tele kosaraikat a remek nagykörűi termékekkel!
Kiemelt ajánlat
Újra a téren várjuk kedves vendégeinket, ezúttal egy vasárnapi piacra és az Országos Parenyica és Gyúrt sajt találkozóra. Helyi és vendég sajtkészítők kínálják majd a sok-sok egyéb helyi termék mellett portékáikat a téren és annak szomszédságában. Jöjjenek el minél többen hozzánk, rakják tele kosaraikat a remek nagykörűi termékekkel!
Kiemelt ajánlat
Újra a téren várjuk kedves vendégeinket, ezúttal egy vasárnapi piacra és az Országos Parenyica és Gyúrt sajt találkozóra. Helyi és vendég sajtkészítők kínálják majd a sok-sok egyéb helyi termék mellett portékáikat a téren és annak szomszédságában. Jöjjenek el minél többen hozzánk, rakják tele kosaraikat a remek nagykörűi termékekkel!
Kiemelt ajánlat
Szüreti Felvonulás Nyírbátorban 2025. szeptember 26-án. Szeptember utolsó péntek délutánja már több mint három évtizede a Szüreti Felvonulás időpontja Nyírbátorban. A város apraját és nagyját megmozgató színes forgatag kellemes kikapcsolódást, élményekben gazdag szórakozást ígér mindenkinek. Fellép a Republic.
Szüreti Felvonulás Nyírbátorban 2025. szeptember 26-án. Szeptember utolsó péntek délutánja már több mint három évtizede a Szüreti Felvonulás időpontja Nyírbátorban. A város apraját és nagyját megmozgató színes forgatag kellemes kikapcsolódást, élményekben gazdag szórakozást ígér mindenkinek. Fellép a Republic.
Szüreti Felvonulás Nyírbátorban 2025. szeptember 26-án. Szeptember utolsó péntek délutánja már több mint három évtizede a Szüreti Felvonulás időpontja Nyírbátorban. A város apraját és nagyját megmozgató színes forgatag kellemes kikapcsolódást, élményekben gazdag szórakozást ígér mindenkinek. Fellép a Republic.
A tokaji aszú vagy röviden aszú a Tokaj-hegyaljai borvidéken előállított borkülönlegesség. Évszázados technológia alkalmazásával készül, amelynek alapja az aszúsodott szőlőszemek késői szüretelése és az ezt követő különleges borkészítési eljárás. Ennek ünnepe az Aszúünnep, melyet 2025-ben szeptember 26-án és 27-én tartanak.
A tokaji aszú vagy röviden aszú a Tokaj-hegyaljai borvidéken előállított borkülönlegesség. Évszázados technológia alkalmazásával készül, amelynek alapja az aszúsodott szőlőszemek késői szüretelése és az ezt követő különleges borkészítési eljárás. Ennek ünnepe az Aszúünnep, melyet 2025-ben szeptember 26-án és 27-én tartanak.
A tokaji aszú vagy röviden aszú a Tokaj-hegyaljai borvidéken előállított borkülönlegesség. Évszázados technológia alkalmazásával készül, amelynek alapja az aszúsodott szőlőszemek késői szüretelése és az ezt követő különleges borkészítési eljárás. Ennek ünnepe az Aszúünnep, melyet 2025-ben szeptember 26-án és 27-én tartanak.