Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Friss levegő, zöldellő természet, üdeség, csend… Ajándék, amire a mai zaklatott, rohanó, zakatoló világban a legtöbben kimondva és kimondatlanul vágynak. Ajándék, ami akár kortyok formájában is megtapasztalható. A Folly Arborétum és Borászat eddig is híres volt arról, hogy a szőlőtőkéket tisztelettel, odaadással kezelte, mint a természet egységének egy darabját. Ám most (már) két újabb aranyérem is bizonyítékként szolgál mindarra, hogy amit az üvegek rejtenek, az maga a nagybetűs élet. Mi csillan meg az aranyérmek mögött?
Friss levegő, zöldellő természet, üdeség, csend… Ajándék, amire a mai zaklatott, rohanó, zakatoló világban a legtöbben kimondva és kimondatlanul vágynak. Ajándék, ami akár kortyok formájában is megtapasztalható. A Folly Arborétum és Borászat eddig is híres volt arról, hogy a szőlőtőkéket tisztelettel, odaadással kezelte, mint a természet egységének egy darabját. Ám most (már) két újabb aranyérem is bizonyítékként szolgál mindarra, hogy amit az üvegek rejtenek, az maga a nagybetűs élet. Mi csillan meg az aranyérmek mögött?
Friss levegő, zöldellő természet, üdeség, csend… Ajándék, amire a mai zaklatott, rohanó, zakatoló világban a legtöbben kimondva és kimondatlanul vágynak. Ajándék, ami akár kortyok formájában is megtapasztalható. A Folly Arborétum és Borászat eddig is híres volt arról, hogy a szőlőtőkéket tisztelettel, odaadással kezelte, mint a természet egységének egy darabját. Ám most (már) két újabb aranyérem is bizonyítékként szolgál mindarra, hogy amit az üvegek rejtenek, az maga a nagybetűs élet. Mi csillan meg az aranyérmek mögött?
Nemcsak cukrászdákban, hanem bármely más cukrászipari termékeket is forgalmazó kiskereskedelmi vendéglátóipari-egységekben szükség lehet a sütemények, szendvicsek biztonságos tárolására és vendégcsalogató, ízléses kiállítására. Segítünk átgondolni, milyen típus illeszkedik leginkább vállalkozása igényeihez!
Nemcsak cukrászdákban, hanem bármely más cukrászipari termékeket is forgalmazó kiskereskedelmi vendéglátóipari-egységekben szükség lehet a sütemények, szendvicsek biztonságos tárolására és vendégcsalogató, ízléses kiállítására. Segítünk átgondolni, milyen típus illeszkedik leginkább vállalkozása igényeihez!
Nemcsak cukrászdákban, hanem bármely más cukrászipari termékeket is forgalmazó kiskereskedelmi vendéglátóipari-egységekben szükség lehet a sütemények, szendvicsek biztonságos tárolására és vendégcsalogató, ízléses kiállítására. Segítünk átgondolni, milyen típus illeszkedik leginkább vállalkozása igényeihez!
Ha valaki azt mondja, hogy paleo életmód, akkor (sajnos) többen helytelenül arra gondolnak, hogy az illető mindent nyersen eszik, még a húst is. A valóság ezzel szemben teljesen mást mutat, sőt, talán a legegészségesebb étrendről beszélünk, ami sokkal több, mint egy átlagos étrend, sokkal inkább már egy életmód.
Ha valaki azt mondja, hogy paleo életmód, akkor (sajnos) többen helytelenül arra gondolnak, hogy az illető mindent nyersen eszik, még a húst is. A valóság ezzel szemben teljesen mást mutat, sőt, talán a legegészségesebb étrendről beszélünk, ami sokkal több, mint egy átlagos étrend, sokkal inkább már egy életmód.
Ha valaki azt mondja, hogy paleo életmód, akkor (sajnos) többen helytelenül arra gondolnak, hogy az illető mindent nyersen eszik, még a húst is. A valóság ezzel szemben teljesen mást mutat, sőt, talán a legegészségesebb étrendről beszélünk, ami sokkal több, mint egy átlagos étrend, sokkal inkább már egy életmód.
Az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány 1999 óta működik, hátrányos helyzetű, rászoruló személyek, családok ingyenes ételosztás útján történő megsegítésével foglalkozik, tevékenységét országos jelleggel végzi. Célunk, hogy a szegénységben élő, mindennapi étkezésükről önerőből gondoskodni nem tudó rászorulók, valamint természeti katasztrófák áldozatai számára megfelelő minőségű és mennyiségű élelmet biztosítsunk, és ezzel hozzájáruljunk hátrányaik csökkentéséhez, illetve azok további növekedésének elkerüléséhez.
Az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány 1999 óta működik, hátrányos helyzetű, rászoruló személyek, családok ingyenes ételosztás útján történő megsegítésével foglalkozik, tevékenységét országos jelleggel végzi. Célunk, hogy a szegénységben élő, mindennapi étkezésükről önerőből gondoskodni nem tudó rászorulók, valamint természeti katasztrófák áldozatai számára megfelelő minőségű és mennyiségű élelmet biztosítsunk, és ezzel hozzájáruljunk hátrányaik csökkentéséhez, illetve azok további növekedésének elkerüléséhez.
Az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány 1999 óta működik, hátrányos helyzetű, rászoruló személyek, családok ingyenes ételosztás útján történő megsegítésével foglalkozik, tevékenységét országos jelleggel végzi. Célunk, hogy a szegénységben élő, mindennapi étkezésükről önerőből gondoskodni nem tudó rászorulók, valamint természeti katasztrófák áldozatai számára megfelelő minőségű és mennyiségű élelmet biztosítsunk, és ezzel hozzájáruljunk hátrányaik csökkentéséhez, illetve azok további növekedésének elkerüléséhez.
Mi minden sülhet ki abból, ha egy malátawhisky-sorozat létrehozását valaki maximális szakértelem és odaadás mellett igyekszik abszolválni? Hová is érhet el egy ilyesfajta kezdeményezés és ötlet? Erre mutatunk egy inspiráló példát a bejegyzés keretei között. Természetesen a skót whiskykülönlegességek világából. Remélhetőleg némi kedvet is csiholva a kóstoláshoz, mire a cikk végére sikerül érni.
Mi minden sülhet ki abból, ha egy malátawhisky-sorozat létrehozását valaki maximális szakértelem és odaadás mellett igyekszik abszolválni? Hová is érhet el egy ilyesfajta kezdeményezés és ötlet? Erre mutatunk egy inspiráló példát a bejegyzés keretei között. Természetesen a skót whiskykülönlegességek világából. Remélhetőleg némi kedvet is csiholva a kóstoláshoz, mire a cikk végére sikerül érni.
Mi minden sülhet ki abból, ha egy malátawhisky-sorozat létrehozását valaki maximális szakértelem és odaadás mellett igyekszik abszolválni? Hová is érhet el egy ilyesfajta kezdeményezés és ötlet? Erre mutatunk egy inspiráló példát a bejegyzés keretei között. Természetesen a skót whiskykülönlegességek világából. Remélhetőleg némi kedvet is csiholva a kóstoláshoz, mire a cikk végére sikerül érni.
A konyhában a legtöbben szeretünk gyorsan és tudatosan dolgozni, azonban ha nem a megfelelő eszközök vannak a kezünkben, akkor nem biztos, hogy minden úgy alakul majd, ahogy azt szeretnénk. Különösen igaz ez például a húsok feldolgozására és előkészítésére. A következő pár sorban most megtudhatja, hogy milyen vágóeszközökkel végezheti el biztonságosan és precízen ezeket a munkafolyamatokat. Arról is szó lesz, hogy melyek a legfontosabb szempontok a kések vásárlása során.
A konyhában a legtöbben szeretünk gyorsan és tudatosan dolgozni, azonban ha nem a megfelelő eszközök vannak a kezünkben, akkor nem biztos, hogy minden úgy alakul majd, ahogy azt szeretnénk. Különösen igaz ez például a húsok feldolgozására és előkészítésére. A következő pár sorban most megtudhatja, hogy milyen vágóeszközökkel végezheti el biztonságosan és precízen ezeket a munkafolyamatokat. Arról is szó lesz, hogy melyek a legfontosabb szempontok a kések vásárlása során.
A konyhában a legtöbben szeretünk gyorsan és tudatosan dolgozni, azonban ha nem a megfelelő eszközök vannak a kezünkben, akkor nem biztos, hogy minden úgy alakul majd, ahogy azt szeretnénk. Különösen igaz ez például a húsok feldolgozására és előkészítésére. A következő pár sorban most megtudhatja, hogy milyen vágóeszközökkel végezheti el biztonságosan és precízen ezeket a munkafolyamatokat. Arról is szó lesz, hogy melyek a legfontosabb szempontok a kések vásárlása során.
Az ételízesítők már évtizedek óta fontos elemei a világ konyháinak. Igazán élvezetessé teszik az ételeket, amikhez hozzáadjuk, gazdagabbá, selymesebbé varázsolva az ízeket. A vasárnapi húsleves, a sült húsok és a főtt rizs is meghálálja a használatát. Lássuk, hogy mit is érdemes tudni az ételízesítőkről és használatukról.
Az ételízesítők már évtizedek óta fontos elemei a világ konyháinak. Igazán élvezetessé teszik az ételeket, amikhez hozzáadjuk, gazdagabbá, selymesebbé varázsolva az ízeket. A vasárnapi húsleves, a sült húsok és a főtt rizs is meghálálja a használatát. Lássuk, hogy mit is érdemes tudni az ételízesítőkről és használatukról.
Az ételízesítők már évtizedek óta fontos elemei a világ konyháinak. Igazán élvezetessé teszik az ételeket, amikhez hozzáadjuk, gazdagabbá, selymesebbé varázsolva az ízeket. A vasárnapi húsleves, a sült húsok és a főtt rizs is meghálálja a használatát. Lássuk, hogy mit is érdemes tudni az ételízesítőkről és használatukról.