Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Gasztronómia

Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.

Népszerűség

A Hagyományok-Ízek Versenyét 2025. március 8-án rendezik meg Orosházán. Az esemény a hagyományos pálinkák, száraz kolbászok, lekvárok és szörpök versenye. Tervezd meg a tavasz első igazi hétvégéjét egy felejthetetlen gasztronómiai élménnyel! Orosházán ismét életre kel a hagyomány: füstölt kolbász illata száll a levegőben, ropogós sültek kerülnek az asztalokra, és a legjobb hazai ízek találkoznak a vidám hangulattal!

Kiemelt ajánlat

A Hagyományok-Ízek Versenyét 2025. március 8-án rendezik meg Orosházán. Az esemény a hagyományos pálinkák, száraz kolbászok, lekvárok és szörpök versenye. Tervezd meg a tavasz első igazi hétvégéjét egy felejthetetlen gasztronómiai élménnyel! Orosházán ismét életre kel a hagyomány: füstölt kolbász illata száll a levegőben, ropogós sültek kerülnek az asztalokra, és a legjobb hazai ízek találkoznak a vidám hangulattal!

Kiemelt ajánlat

A Hagyományok-Ízek Versenyét 2025. március 8-án rendezik meg Orosházán. Az esemény a hagyományos pálinkák, száraz kolbászok, lekvárok és szörpök versenye. Tervezd meg a tavasz első igazi hétvégéjét egy felejthetetlen gasztronómiai élménnyel! Orosházán ismét életre kel a hagyomány: füstölt kolbász illata száll a levegőben, ropogós sültek kerülnek az asztalokra, és a legjobb hazai ízek találkoznak a vidám hangulattal!

Kiemelt ajánlat

2025-ben újra megnyitja kapuit Böllérfalva. Hagyományos disznótor, vidéki ízek, vendégváró porták, népzene, néptánc, kézműves vásár és felejthetetlenen hangulat. Egész napos gasztro programmal várják az érdeklődőket Abádszalókon a XVII. Tiszator Böllérfesztiválon 2025. március 8-án.

2025-ben újra megnyitja kapuit Böllérfalva. Hagyományos disznótor, vidéki ízek, vendégváró porták, népzene, néptánc, kézműves vásár és felejthetetlenen hangulat. Egész napos gasztro programmal várják az érdeklődőket Abádszalókon a XVII. Tiszator Böllérfesztiválon 2025. március 8-án.

2025-ben újra megnyitja kapuit Böllérfalva. Hagyományos disznótor, vidéki ízek, vendégváró porták, népzene, néptánc, kézműves vásár és felejthetetlenen hangulat. Egész napos gasztro programmal várják az érdeklődőket Abádszalókon a XVII. Tiszator Böllérfesztiválon 2025. március 8-án.

Pátyi Pincehegyi Nyitogató programok havi rendszerességgel. Ha szeretnél kikapcsolódni, beszélgetni, finom borokat ízlelni, jó kávét inni, és mellette szuper ételeket kóstolni, akkor a Pincehegyen van a helyed! Nyitott pincék - bor - gasztro - jó hangulat, akkor Páty!

Pátyi Pincehegyi Nyitogató programok havi rendszerességgel. Ha szeretnél kikapcsolódni, beszélgetni, finom borokat ízlelni, jó kávét inni, és mellette szuper ételeket kóstolni, akkor a Pincehegyen van a helyed! Nyitott pincék - bor - gasztro - jó hangulat, akkor Páty!

Pátyi Pincehegyi Nyitogató programok havi rendszerességgel. Ha szeretnél kikapcsolódni, beszélgetni, finom borokat ízlelni, jó kávét inni, és mellette szuper ételeket kóstolni, akkor a Pincehegyen van a helyed! Nyitott pincék - bor - gasztro - jó hangulat, akkor Páty!

Ruyter utcai termelői piac a Derce udvarában minden hónap 2. szombatján 8 és 12 óra között.

Ruyter utcai termelői piac a Derce udvarában minden hónap 2. szombatján 8 és 12 óra között.

Ruyter utcai termelői piac a Derce udvarában minden hónap 2. szombatján 8 és 12 óra között.

A piac minden hónap 2. szombatján van nyitva, 8,00-12,00-ig. A piacon megtalálhatóak a gyümölcs, zöldségtől kezdve a házi tésztákon át a sajtokig minden, valamint kézműves termékekből sincs hiány, mint pl.: ajtódíszek, táskák, mandalák, ékszerek stb.

A piac minden hónap 2. szombatján van nyitva, 8,00-12,00-ig. A piacon megtalálhatóak a gyümölcs, zöldségtől kezdve a házi tésztákon át a sajtokig minden, valamint kézműves termékekből sincs hiány, mint pl.: ajtódíszek, táskák, mandalák, ékszerek stb.

A piac minden hónap 2. szombatján van nyitva, 8,00-12,00-ig. A piacon megtalálhatóak a gyümölcs, zöldségtől kezdve a házi tésztákon át a sajtokig minden, valamint kézműves termékekből sincs hiány, mint pl.: ajtódíszek, táskák, mandalák, ékszerek stb.

Termelői piacra várnak minden kedves érdeklődőt Bábolnán, a központban 2025. április 12-én 8.00 és 11.00 óra között. Készülődjünk a Húsvétra.

Termelői piacra várnak minden kedves érdeklődőt Bábolnán, a központban 2025. április 12-én 8.00 és 11.00 óra között. Készülődjünk a Húsvétra.

Termelői piacra várnak minden kedves érdeklődőt Bábolnán, a központban 2025. április 12-én 8.00 és 11.00 óra között. Készülődjünk a Húsvétra.

Disznótoros ételek kóstolására lesz lehetőség egész nap a bélmegyeri Művelődési Ház udvarán. Egész nap zene, büfé és zsíroskenyér!

Disznótoros ételek kóstolására lesz lehetőség egész nap a bélmegyeri Művelődési Ház udvarán. Egész nap zene, büfé és zsíroskenyér!

Disznótoros ételek kóstolására lesz lehetőség egész nap a bélmegyeri Művelődési Ház udvarán. Egész nap zene, büfé és zsíroskenyér!

2025. március 8-án Tavaszköszöntő Kézműves és Termelői Vásárt tartunk a Tisza Presszó kertjében! Kiváló minőségű, fincsi és csodaszép termékek, élelmiszerek, kincsek.

2025. március 8-án Tavaszköszöntő Kézműves és Termelői Vásárt tartunk a Tisza Presszó kertjében! Kiváló minőségű, fincsi és csodaszép termékek, élelmiszerek, kincsek.

2025. március 8-án Tavaszköszöntő Kézműves és Termelői Vásárt tartunk a Tisza Presszó kertjében! Kiváló minőségű, fincsi és csodaszép termékek, élelmiszerek, kincsek.

A sommelier (magyar kifejezéssel kb. borszakértő) olyan személy, aki főként borok és kisebb mértékben egyéb italok kiválasztásával, ételekhez párosításával és felszolgálásával foglalkozik. Elsősorban színvonalas éttermekben dolgozik, de alkalmaznak sommelier-t a nagyobb pincészetek is.

A sommelier (magyar kifejezéssel kb. borszakértő) olyan személy, aki főként borok és kisebb mértékben egyéb italok kiválasztásával, ételekhez párosításával és felszolgálásával foglalkozik. Elsősorban színvonalas éttermekben dolgozik, de alkalmaznak sommelier-t a nagyobb pincészetek is.

A sommelier (magyar kifejezéssel kb. borszakértő) olyan személy, aki főként borok és kisebb mértékben egyéb italok kiválasztásával, ételekhez párosításával és felszolgálásával foglalkozik. Elsősorban színvonalas éttermekben dolgozik, de alkalmaznak sommelier-t a nagyobb pincészetek is.

Minden hónap második vasárnapján Sunday Brunch Budapesten a Vogue étteremhajón! 2025. május 11-én ismét bőséges büféasztalos kínálattal várjuk minden kedves vendégünket. Tudjuk, hogy milyen fárasztó minden héten vasárnapi ebéddel készülni a családnak. Ugye havonta egyszer mindenki megérdemli, hogy helyette főzzenek egy elegáns étteremben? Mi ezt kínáljuk! Az asztalfoglalási lehetőséget már megnyitottuk.

Kiemelt ajánlat

Asztalfoglalás

Minden hónap második vasárnapján Sunday Brunch Budapesten a Vogue étteremhajón! 2025. május 11-én ismét bőséges büféasztalos kínálattal várjuk minden kedves vendégünket. Tudjuk, hogy milyen fárasztó minden héten vasárnapi ebéddel készülni a családnak. Ugye havonta egyszer mindenki megérdemli, hogy helyette főzzenek egy elegáns étteremben? Mi ezt kínáljuk! Az asztalfoglalási lehetőséget már megnyitottuk.

Kiemelt ajánlat

Asztalfoglalás

Minden hónap második vasárnapján Sunday Brunch Budapesten a Vogue étteremhajón! 2025. május 11-én ismét bőséges büféasztalos kínálattal várjuk minden kedves vendégünket. Tudjuk, hogy milyen fárasztó minden héten vasárnapi ebéddel készülni a családnak. Ugye havonta egyszer mindenki megérdemli, hogy helyette főzzenek egy elegáns étteremben? Mi ezt kínáljuk! Az asztalfoglalási lehetőséget már megnyitottuk.

Kiemelt ajánlat

Asztalfoglalás

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete