Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Termelői piac Újfehértón helyi és környékbeli árukinálattal szerdán, pénteken és szombaton 6:00 és 11:00 óra között. A piacon természetesen lehetőséget biztosítunk kézműveseknek is az árusításra. Reggel lehetőségük van kitelepülni (6-7:00 óra között), egy üres asztalt elfoglalni. A piacfelügyelő napi díjat szed m2 alapon. Főbb piacnapok : szerda, péntek szombat.
Termelői piac Újfehértón helyi és környékbeli árukinálattal szerdán, pénteken és szombaton 6:00 és 11:00 óra között. A piacon természetesen lehetőséget biztosítunk kézműveseknek is az árusításra. Reggel lehetőségük van kitelepülni (6-7:00 óra között), egy üres asztalt elfoglalni. A piacfelügyelő napi díjat szed m2 alapon. Főbb piacnapok : szerda, péntek szombat.
Termelői piac Újfehértón helyi és környékbeli árukinálattal szerdán, pénteken és szombaton 6:00 és 11:00 óra között. A piacon természetesen lehetőséget biztosítunk kézműveseknek is az árusításra. Reggel lehetőségük van kitelepülni (6-7:00 óra között), egy üres asztalt elfoglalni. A piacfelügyelő napi díjat szed m2 alapon. Főbb piacnapok : szerda, péntek szombat.
A gasztronómiai kiállítás célja a nemesi és a paraszti konyhakultúra kapcsolatának a bemutatása. A teremben a vidéki ember konyhai tüzelőberendezései, bútorai, használati tárgyai mellett az étkezési szokásokról is tájékoztatást kap az érdeklődő. Az 1867-ből származó szakácskönyvet digitális formában lapozgatva régi receptek olvashatók, a leírások e-mailen megoszthatók.
A gasztronómiai kiállítás célja a nemesi és a paraszti konyhakultúra kapcsolatának a bemutatása. A teremben a vidéki ember konyhai tüzelőberendezései, bútorai, használati tárgyai mellett az étkezési szokásokról is tájékoztatást kap az érdeklődő. Az 1867-ből származó szakácskönyvet digitális formában lapozgatva régi receptek olvashatók, a leírások e-mailen megoszthatók.
A gasztronómiai kiállítás célja a nemesi és a paraszti konyhakultúra kapcsolatának a bemutatása. A teremben a vidéki ember konyhai tüzelőberendezései, bútorai, használati tárgyai mellett az étkezési szokásokról is tájékoztatást kap az érdeklődő. Az 1867-ből származó szakácskönyvet digitális formában lapozgatva régi receptek olvashatók, a leírások e-mailen megoszthatók.
A pálinkafőzde 2002-ben családi vállalkozás keretein belül – bérfőző üzemként – kezdte működését Vas megyében a Celldömölktől 8 km-re fekvő Vönöck községben. Szakmai tapasztalatainknak, a megbízható technológiának, a kitartó tisztességes munkának köszönhetően bérfőzetőink köre folyamatosan bővült. Az évek során végbement bővítés, fejlesztés által további főzőrendszerekkel növeltük üzemünk kapacitását, megtartva a kisüsti technológiát.
A pálinkafőzde 2002-ben családi vállalkozás keretein belül – bérfőző üzemként – kezdte működését Vas megyében a Celldömölktől 8 km-re fekvő Vönöck községben. Szakmai tapasztalatainknak, a megbízható technológiának, a kitartó tisztességes munkának köszönhetően bérfőzetőink köre folyamatosan bővült. Az évek során végbement bővítés, fejlesztés által további főzőrendszerekkel növeltük üzemünk kapacitását, megtartva a kisüsti technológiát.
A pálinkafőzde 2002-ben családi vállalkozás keretein belül – bérfőző üzemként – kezdte működését Vas megyében a Celldömölktől 8 km-re fekvő Vönöck községben. Szakmai tapasztalatainknak, a megbízható technológiának, a kitartó tisztességes munkának köszönhetően bérfőzetőink köre folyamatosan bővült. Az évek során végbement bővítés, fejlesztés által további főzőrendszerekkel növeltük üzemünk kapacitását, megtartva a kisüsti technológiát.