Turizmus Program

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Egyéb

Népszerűség

Az étterem elhelyezkedése a lovardán belül egyedülálló: Az étteremből teljes hosszában látható a kulturált, tiszta istállósor, a másik oldalon a Fedeles Lovardában zajló események követhetők. Az étterem választékos magyaros ízeket és az olasz konyha néhány ínyenc fogását kínálja vendégei részére. Befogadó képessége 140 fő és még bőven marad helye a zenekarnak és a tánctérnek. Az étteremhez kapcsolódik egy 150 m² terasz , amelynek fele sátortetővel fedett.

Az étterem elhelyezkedése a lovardán belül egyedülálló: Az étteremből teljes hosszában látható a kulturált, tiszta istállósor, a másik oldalon a Fedeles Lovardában zajló események követhetők. Az étterem választékos magyaros ízeket és az olasz konyha néhány ínyenc fogását kínálja vendégei részére. Befogadó képessége 140 fő és még bőven marad helye a zenekarnak és a tánctérnek. Az étteremhez kapcsolódik egy 150 m² terasz , amelynek fele sátortetővel fedett.

Az étterem elhelyezkedése a lovardán belül egyedülálló: Az étteremből teljes hosszában látható a kulturált, tiszta istállósor, a másik oldalon a Fedeles Lovardában zajló események követhetők. Az étterem választékos magyaros ízeket és az olasz konyha néhány ínyenc fogását kínálja vendégei részére. Befogadó képessége 140 fő és még bőven marad helye a zenekarnak és a tánctérnek. Az étteremhez kapcsolódik egy 150 m² terasz , amelynek fele sátortetővel fedett.

Szeretettel várjuk Önöket Lajosmizsén! Jöjjenek el hozzánk és kóstoljanak bele a vidék igazi ízébe!

Szeretettel várjuk Önöket Lajosmizsén! Jöjjenek el hozzánk és kóstoljanak bele a vidék igazi ízébe!

Szeretettel várjuk Önöket Lajosmizsén! Jöjjenek el hozzánk és kóstoljanak bele a vidék igazi ízébe!

A spanyol tapasok iránti szenvedélyünk vezetett minket, mikor megszületett a Tapassio, mely ellentétben a megszokott spanyol éttermekkel magyar, olasz és más mediterrán ételeket is tapasként kínál. A mediterrán gasztronómiában mindig fontos szerepe volt a kóstoló méretű ételeknek és azok közös elfogyasztásának. Spanyolországban tapas, Görögországban ouzeries, a Közel-Keleten pedig meze néven ismertek. Az ételmegosztás jó módja a társalgások felpezsdítésének és az emlékezetes baráti estek megteremtésének.

A spanyol tapasok iránti szenvedélyünk vezetett minket, mikor megszületett a Tapassio, mely ellentétben a megszokott spanyol éttermekkel magyar, olasz és más mediterrán ételeket is tapasként kínál. A mediterrán gasztronómiában mindig fontos szerepe volt a kóstoló méretű ételeknek és azok közös elfogyasztásának. Spanyolországban tapas, Görögországban ouzeries, a Közel-Keleten pedig meze néven ismertek. Az ételmegosztás jó módja a társalgások felpezsdítésének és az emlékezetes baráti estek megteremtésének.

A spanyol tapasok iránti szenvedélyünk vezetett minket, mikor megszületett a Tapassio, mely ellentétben a megszokott spanyol éttermekkel magyar, olasz és más mediterrán ételeket is tapasként kínál. A mediterrán gasztronómiában mindig fontos szerepe volt a kóstoló méretű ételeknek és azok közös elfogyasztásának. Spanyolországban tapas, Görögországban ouzeries, a Közel-Keleten pedig meze néven ismertek. Az ételmegosztás jó módja a társalgások felpezsdítésének és az emlékezetes baráti estek megteremtésének.

Magyaros és nemzetközi ételekkel várjuk kedves Vendégeinket a 81-es főút mellett.

Magyaros és nemzetközi ételekkel várjuk kedves Vendégeinket a 81-es főút mellett.

Magyaros és nemzetközi ételekkel várjuk kedves Vendégeinket a 81-es főút mellett.

Kézműves sörök háza és barbecue étterem Szentendrén.

Kézműves sörök háza és barbecue étterem Szentendrén.

Kézműves sörök háza és barbecue étterem Szentendrén.

Fertőendréd határában, a 85-ös számú főút mellett található a Tercia étteremhálózat első, 1989-ben alapított tagja. A 240 férőhelyes családias étterem télikerttel, és a nyári időszakban további 100 főt befogadó kellemes terasszal is rendelkezik. A ház specialitása: az “Andaui csirkerögök”, a “Kunkori süllősült”, valamint a kitűnően elkészített ”Pacal”.

Fertőendréd határában, a 85-ös számú főút mellett található a Tercia étteremhálózat első, 1989-ben alapított tagja. A 240 férőhelyes családias étterem télikerttel, és a nyári időszakban további 100 főt befogadó kellemes terasszal is rendelkezik. A ház specialitása: az “Andaui csirkerögök”, a “Kunkori süllősült”, valamint a kitűnően elkészített ”Pacal”.

Fertőendréd határában, a 85-ös számú főút mellett található a Tercia étteremhálózat első, 1989-ben alapított tagja. A 240 férőhelyes családias étterem télikerttel, és a nyári időszakban további 100 főt befogadó kellemes terasszal is rendelkezik. A ház specialitása: az “Andaui csirkerögök”, a “Kunkori süllősült”, valamint a kitűnően elkészített ”Pacal”.

Regionális mexikói konyhával, napnyugta után széles Mezcal- és Margarita kínálattal, nyáron a szabad ég alatt, télen hangulatos belső térben várjuk vendégeinket.

Regionális mexikói konyhával, napnyugta után széles Mezcal- és Margarita kínálattal, nyáron a szabad ég alatt, télen hangulatos belső térben várjuk vendégeinket.

Regionális mexikói konyhával, napnyugta után széles Mezcal- és Margarita kínálattal, nyáron a szabad ég alatt, télen hangulatos belső térben várjuk vendégeinket.

Permakultúrás kísérleti kert és konyhája, mely előzetes bejelentkezéssel látogatható. Háromféle csomagot lehet előre egyeztetve kérni: kis kóstoló, hármas kóstoló és délutánra kisülő falatok. Innivaló hozott kulacsokba/palackokba: tea gyógynövényekből, házi szörp szódával vagy zöld turmix.

Permakultúrás kísérleti kert és konyhája, mely előzetes bejelentkezéssel látogatható. Háromféle csomagot lehet előre egyeztetve kérni: kis kóstoló, hármas kóstoló és délutánra kisülő falatok. Innivaló hozott kulacsokba/palackokba: tea gyógynövényekből, házi szörp szódával vagy zöld turmix.

Permakultúrás kísérleti kert és konyhája, mely előzetes bejelentkezéssel látogatható. Háromféle csomagot lehet előre egyeztetve kérni: kis kóstoló, hármas kóstoló és délutánra kisülő falatok. Innivaló hozott kulacsokba/palackokba: tea gyógynövényekből, házi szörp szódával vagy zöld turmix.

Tisztelettel várjuk Önt, Családját, Barátait, Ügyfeleit, Alkalmazottait, Sporttársait, Külföldi és Honi vendégeit és általában mindenkit, aki jót szeretne enni – inni – és szórakozni, 1 – 100 év közötti életkorú és értékelni tudja a minőség és a mennyiség találkozását asztalánál. Az 55 – ös számú főúton Baja – Szeged között, Bajától 14 km – távolságban, közvetlen megközelíthetőséggel Baja, Bácsbokod, Szeged-Tataháza, Jánoshalma irányokból, Csávoly község belterületén az 55 – ös főút Szeged irányú kivezetésénél található.

Tisztelettel várjuk Önt, Családját, Barátait, Ügyfeleit, Alkalmazottait, Sporttársait, Külföldi és Honi vendégeit és általában mindenkit, aki jót szeretne enni – inni – és szórakozni, 1 – 100 év közötti életkorú és értékelni tudja a minőség és a mennyiség találkozását asztalánál. Az 55 – ös számú főúton Baja – Szeged között, Bajától 14 km – távolságban, közvetlen megközelíthetőséggel Baja, Bácsbokod, Szeged-Tataháza, Jánoshalma irányokból, Csávoly község belterületén az 55 – ös főút Szeged irányú kivezetésénél található.

Tisztelettel várjuk Önt, Családját, Barátait, Ügyfeleit, Alkalmazottait, Sporttársait, Külföldi és Honi vendégeit és általában mindenkit, aki jót szeretne enni – inni – és szórakozni, 1 – 100 év közötti életkorú és értékelni tudja a minőség és a mennyiség találkozását asztalánál. Az 55 – ös számú főúton Baja – Szeged között, Bajától 14 km – távolságban, közvetlen megközelíthetőséggel Baja, Bácsbokod, Szeged-Tataháza, Jánoshalma irányokból, Csávoly község belterületén az 55 – ös főút Szeged irányú kivezetésénél található.

A Textúra az a hely, ahol a játékosság, kísérletezés és felfedezés a mindennapok része lehet. Konyhánk hazai alapanyagokat használ és visszanyul régi, hagyományos eljárásokhoz, mint az abálás, füstölés vagy a konfitálás, és ezt ötvözzük nemzetközi összetevőkkel és technikákkal.

A Textúra az a hely, ahol a játékosság, kísérletezés és felfedezés a mindennapok része lehet. Konyhánk hazai alapanyagokat használ és visszanyul régi, hagyományos eljárásokhoz, mint az abálás, füstölés vagy a konfitálás, és ezt ötvözzük nemzetközi összetevőkkel és technikákkal.

A Textúra az a hely, ahol a játékosság, kísérletezés és felfedezés a mindennapok része lehet. Konyhánk hazai alapanyagokat használ és visszanyul régi, hagyományos eljárásokhoz, mint az abálás, füstölés vagy a konfitálás, és ezt ötvözzük nemzetközi összetevőkkel és technikákkal.

1...434445...49

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete