Turizmus Program

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Ételbár

Népszerűség

A Fågel svédül annyit tesz, „madár” - a névvel a különböző magvakra, gabonákra és a belőlük készülő kására utalnak. Kásáinkhoz kizárólag saját készítésű magvajainkat használjuk, melyeket meg is vásárolhattok üzleteinkben. Kásáink bio növényi tejjel készülnek. Finom italokat is kínálunk.

A Fågel svédül annyit tesz, „madár” - a névvel a különböző magvakra, gabonákra és a belőlük készülő kására utalnak. Kásáinkhoz kizárólag saját készítésű magvajainkat használjuk, melyeket meg is vásárolhattok üzleteinkben. Kásáink bio növényi tejjel készülnek. Finom italokat is kínálunk.

A Fågel svédül annyit tesz, „madár” - a névvel a különböző magvakra, gabonákra és a belőlük készülő kására utalnak. Kásáinkhoz kizárólag saját készítésű magvajainkat használjuk, melyeket meg is vásárolhattok üzleteinkben. Kásáink bio növényi tejjel készülnek. Finom italokat is kínálunk.

A Felisa Tapas Bar-ban a pazar ételektől kezdve a remek spanyol italkínálaton át a mediterrán hangulatig megelevenedik a pezsgő latin életérzés. Az ízletes tapas mellett a Felisában autentikus spanyol főételek, levesek és desszertek várnak ránk. Az alapanyagok nagy része Spanyolországból érkezik, így megkóstolhatjuk a hagyományos szárított iberico sonkákat, a különleges mediterrán sajtokat, a padronpaprikát és a roppanós olívabogyó-válogatásokat. Desszertfronton is a kedvencek kerültek az étlapra, így nem hiányozhat a katalán krém vagy a churros sem. Az italkínálat a legjobb spanyol bárokat idézi.

A Felisa Tapas Bar-ban a pazar ételektől kezdve a remek spanyol italkínálaton át a mediterrán hangulatig megelevenedik a pezsgő latin életérzés. Az ízletes tapas mellett a Felisában autentikus spanyol főételek, levesek és desszertek várnak ránk. Az alapanyagok nagy része Spanyolországból érkezik, így megkóstolhatjuk a hagyományos szárított iberico sonkákat, a különleges mediterrán sajtokat, a padronpaprikát és a roppanós olívabogyó-válogatásokat. Desszertfronton is a kedvencek kerültek az étlapra, így nem hiányozhat a katalán krém vagy a churros sem. Az italkínálat a legjobb spanyol bárokat idézi.

A Felisa Tapas Bar-ban a pazar ételektől kezdve a remek spanyol italkínálaton át a mediterrán hangulatig megelevenedik a pezsgő latin életérzés. Az ízletes tapas mellett a Felisában autentikus spanyol főételek, levesek és desszertek várnak ránk. Az alapanyagok nagy része Spanyolországból érkezik, így megkóstolhatjuk a hagyományos szárított iberico sonkákat, a különleges mediterrán sajtokat, a padronpaprikát és a roppanós olívabogyó-válogatásokat. Desszertfronton is a kedvencek kerültek az étlapra, így nem hiányozhat a katalán krém vagy a churros sem. Az italkínálat a legjobb spanyol bárokat idézi.

A Flow-t azért hozták létre, mert szerették volna a specialty kávézást és a teljes értékű, növényi alapú táplálkozást egy helyen belül megvalósítani. Ételeiket kizárólag friss, szezonális, hazai, növényi alapanyagokból készítik. A számtalan új és rég elfeledett csodálatos alapanyagból készülő fogások megalkotásakor különös figyelmet kap, az íz- és vizuális élmény mellett az egészségtudatosság, a teljes értékű alapanyag használat és ételkészítés illetve a kíméletes konyhatechnológiák alkalmazása.

A Flow-t azért hozták létre, mert szerették volna a specialty kávézást és a teljes értékű, növényi alapú táplálkozást egy helyen belül megvalósítani. Ételeiket kizárólag friss, szezonális, hazai, növényi alapanyagokból készítik. A számtalan új és rég elfeledett csodálatos alapanyagból készülő fogások megalkotásakor különös figyelmet kap, az íz- és vizuális élmény mellett az egészségtudatosság, a teljes értékű alapanyag használat és ételkészítés illetve a kíméletes konyhatechnológiák alkalmazása.

A Flow-t azért hozták létre, mert szerették volna a specialty kávézást és a teljes értékű, növényi alapú táplálkozást egy helyen belül megvalósítani. Ételeiket kizárólag friss, szezonális, hazai, növényi alapanyagokból készítik. A számtalan új és rég elfeledett csodálatos alapanyagból készülő fogások megalkotásakor különös figyelmet kap, az íz- és vizuális élmény mellett az egészségtudatosság, a teljes értékű alapanyag használat és ételkészítés illetve a kíméletes konyhatechnológiák alkalmazása.

Ennek a különleges magyar ételnek, melyet a világ bármely más konyháján nem talál meg, mi vagyunk a specialistái. Jellemző fűszerkeverékei, a főzelékek, a házias ételek, desszertek receptjei titkosak és védettek, ezáltal ezt a sajátos, különleges ízvilágot kizárólag nálunk élvezhetik a vendégek.

Ennek a különleges magyar ételnek, melyet a világ bármely más konyháján nem talál meg, mi vagyunk a specialistái. Jellemző fűszerkeverékei, a főzelékek, a házias ételek, desszertek receptjei titkosak és védettek, ezáltal ezt a sajátos, különleges ízvilágot kizárólag nálunk élvezhetik a vendégek.

Ennek a különleges magyar ételnek, melyet a világ bármely más konyháján nem talál meg, mi vagyunk a specialistái. Jellemző fűszerkeverékei, a főzelékek, a házias ételek, desszertek receptjei titkosak és védettek, ezáltal ezt a sajátos, különleges ízvilágot kizárólag nálunk élvezhetik a vendégek.

Ennek a különleges magyar ételnek, melyet a világ bármely más konyháján nem talál meg, mi vagyunk a specialistái. Jellemző fűszerkeverékei, a főzelékek, a házias ételek, desszertek receptjei titkosak és védettek, ezáltal ezt a sajátos, különleges ízvilágot kizárólag nálunk élvezhetik a vendégek.

Ennek a különleges magyar ételnek, melyet a világ bármely más konyháján nem talál meg, mi vagyunk a specialistái. Jellemző fűszerkeverékei, a főzelékek, a házias ételek, desszertek receptjei titkosak és védettek, ezáltal ezt a sajátos, különleges ízvilágot kizárólag nálunk élvezhetik a vendégek.

Ennek a különleges magyar ételnek, melyet a világ bármely más konyháján nem talál meg, mi vagyunk a specialistái. Jellemző fűszerkeverékei, a főzelékek, a házias ételek, desszertek receptjei titkosak és védettek, ezáltal ezt a sajátos, különleges ízvilágot kizárólag nálunk élvezhetik a vendégek.

Ennek a különleges magyar ételnek, melyet a világ bármely más konyháján nem talál meg, mi vagyunk a specialistái. Jellemző fűszerkeverékei, a főzelékek, a házias ételek, desszertek receptjei titkosak és védettek, ezáltal ezt a sajátos, különleges ízvilágot kizárólag nálunk élvezhetik a vendégek.

Ennek a különleges magyar ételnek, melyet a világ bármely más konyháján nem talál meg, mi vagyunk a specialistái. Jellemző fűszerkeverékei, a főzelékek, a házias ételek, desszertek receptjei titkosak és védettek, ezáltal ezt a sajátos, különleges ízvilágot kizárólag nálunk élvezhetik a vendégek.

Ennek a különleges magyar ételnek, melyet a világ bármely más konyháján nem talál meg, mi vagyunk a specialistái. Jellemző fűszerkeverékei, a főzelékek, a házias ételek, desszertek receptjei titkosak és védettek, ezáltal ezt a sajátos, különleges ízvilágot kizárólag nálunk élvezhetik a vendégek.

Helló Szeged! Bárkit kérdezel róla, hogy szereti-e a túrógombócot, tízből kilenc esetben a válasz: PERSZE! Amikor a kifinomult modern gasztrológia találkozik egy évszázados múlttal büszkélkedő népi étellel, egy olyan különleges fogás születik, ami egyszerre gyönyörködteti a szemet, kényezteti az ízlelőbimbókat és táplálja, erősíti testünket. Egészséges, mennyeien finom és ennyi! Mindegyiket megtalálod Szegeden, a Feketesas utcában.

Helló Szeged! Bárkit kérdezel róla, hogy szereti-e a túrógombócot, tízből kilenc esetben a válasz: PERSZE! Amikor a kifinomult modern gasztrológia találkozik egy évszázados múlttal büszkélkedő népi étellel, egy olyan különleges fogás születik, ami egyszerre gyönyörködteti a szemet, kényezteti az ízlelőbimbókat és táplálja, erősíti testünket. Egészséges, mennyeien finom és ennyi! Mindegyiket megtalálod Szegeden, a Feketesas utcában.

Helló Szeged! Bárkit kérdezel róla, hogy szereti-e a túrógombócot, tízből kilenc esetben a válasz: PERSZE! Amikor a kifinomult modern gasztrológia találkozik egy évszázados múlttal büszkélkedő népi étellel, egy olyan különleges fogás születik, ami egyszerre gyönyörködteti a szemet, kényezteti az ízlelőbimbókat és táplálja, erősíti testünket. Egészséges, mennyeien finom és ennyi! Mindegyiket megtalálod Szegeden, a Feketesas utcában.

Reggeliző-borterasz, ahol hintákban ülve kortyolgathatjuk a helyi borokat, miközben minden jóval felturbózott zsíros kenyeret és tépett malacos, kecsketúrós szendvicset ehetünk egész nap. Nyáron hinta, télen hütte. A hidegben hütte jelleggel forralt borral, bográcsos ételekkel, örömfőzésekkel készülnek. Pihenőhely a túrázóknak, a bringásoknak és az erre sétálóknak.

Reggeliző-borterasz, ahol hintákban ülve kortyolgathatjuk a helyi borokat, miközben minden jóval felturbózott zsíros kenyeret és tépett malacos, kecsketúrós szendvicset ehetünk egész nap. Nyáron hinta, télen hütte. A hidegben hütte jelleggel forralt borral, bográcsos ételekkel, örömfőzésekkel készülnek. Pihenőhely a túrázóknak, a bringásoknak és az erre sétálóknak.

Reggeliző-borterasz, ahol hintákban ülve kortyolgathatjuk a helyi borokat, miközben minden jóval felturbózott zsíros kenyeret és tépett malacos, kecsketúrós szendvicset ehetünk egész nap. Nyáron hinta, télen hütte. A hidegben hütte jelleggel forralt borral, bográcsos ételekkel, örömfőzésekkel készülnek. Pihenőhely a túrázóknak, a bringásoknak és az erre sétálóknak.

A hummusbarban igyekeznek kialakítani a saját nyelvüket, és minden általuk kialakított környezetbe belehelyezni saját érzéseiket. Cél, hogy olyan ételeket hozzanak létre, amelyeket az emberek szeretnek.

A hummusbarban igyekeznek kialakítani a saját nyelvüket, és minden általuk kialakított környezetbe belehelyezni saját érzéseiket. Cél, hogy olyan ételeket hozzanak létre, amelyeket az emberek szeretnek.

A hummusbarban igyekeznek kialakítani a saját nyelvüket, és minden általuk kialakított környezetbe belehelyezni saját érzéseiket. Cél, hogy olyan ételeket hozzanak létre, amelyeket az emberek szeretnek.

Egy olyan családias hangulatú éttermet álmodtunk meg a belváros forgatagában, amely összehozza az embereket, a magyar konyhaművészet kiváló ételei, és minőségi magyar borok társaságában. Teljesen felújított belső térrel és téliesített terasszal, megújult konyhával várjuk a hét minden napján azokat, akik a minőségi gasztronómia mellett szeretnék letenni a voksukat. Filozófiánk: szívből jövő vendéglátás, szenvedéllyel készült házias ételekkel, oldott hangulatban.

Egy olyan családias hangulatú éttermet álmodtunk meg a belváros forgatagában, amely összehozza az embereket, a magyar konyhaművészet kiváló ételei, és minőségi magyar borok társaságában. Teljesen felújított belső térrel és téliesített terasszal, megújult konyhával várjuk a hét minden napján azokat, akik a minőségi gasztronómia mellett szeretnék letenni a voksukat. Filozófiánk: szívből jövő vendéglátás, szenvedéllyel készült házias ételekkel, oldott hangulatban.

Egy olyan családias hangulatú éttermet álmodtunk meg a belváros forgatagában, amely összehozza az embereket, a magyar konyhaművészet kiváló ételei, és minőségi magyar borok társaságában. Teljesen felújított belső térrel és téliesített terasszal, megújult konyhával várjuk a hét minden napján azokat, akik a minőségi gasztronómia mellett szeretnék letenni a voksukat. Filozófiánk: szívből jövő vendéglátás, szenvedéllyel készült házias ételekkel, oldott hangulatban.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete