Törekszünk rá, hogy újjáélesszük és újraértelmezzük a magyar cukrászat gazdag hagyományait és ízeit, ezeket innovatív módon, új formákba álmodjuk. Mihályi László üzletében folyamatosan újabb és újabb desszert különlegességek készülnek. Az újdonságok követik a környék kertjeinek termését és ez a gazdagon termő vidék állandó inspirációt biztosít. A desszertek alkotóelemei, íz-összetételük, alapanyagaik mindig valahogyan utalnak vagy kapcsolódnak a szezonalításhoz. Mihályi László fontosnak tartja, hogy a desszertfogyasztás egyben gasztronómiai, intellektuális és emocionális élmény is legyen. A Cukrászda kategóriában a Dining Guide-díjak történetében elsőként Best Of The Best díjat érdemelt ki Mihályi László műhelye.
Törekszünk rá, hogy újjáélesszük és újraértelmezzük a magyar cukrászat gazdag hagyományait és ízeit, ezeket innovatív módon, új formákba álmodjuk. Mihályi László üzletében folyamatosan újabb és újabb desszert különlegességek készülnek. Az újdonságok követik a környék kertjeinek termését és ez a gazdagon termő vidék állandó inspirációt biztosít. A desszertek alkotóelemei, íz-összetételük, alapanyagaik mindig valahogyan utalnak vagy kapcsolódnak a szezonalításhoz. Mihályi László fontosnak tartja, hogy a desszertfogyasztás egyben gasztronómiai, intellektuális és emocionális élmény is legyen. A Cukrászda kategóriában a Dining Guide-díjak történetében elsőként Best Of The Best díjat érdemelt ki Mihályi László műhelye.
Törekszünk rá, hogy újjáélesszük és újraértelmezzük a magyar cukrászat gazdag hagyományait és ízeit, ezeket innovatív módon, új formákba álmodjuk. Mihályi László üzletében folyamatosan újabb és újabb desszert különlegességek készülnek. Az újdonságok követik a környék kertjeinek termését és ez a gazdagon termő vidék állandó inspirációt biztosít. A desszertek alkotóelemei, íz-összetételük, alapanyagaik mindig valahogyan utalnak vagy kapcsolódnak a szezonalításhoz. Mihályi László fontosnak tartja, hogy a desszertfogyasztás egyben gasztronómiai, intellektuális és emocionális élmény is legyen. A Cukrászda kategóriában a Dining Guide-díjak történetében elsőként Best Of The Best díjat érdemelt ki Mihályi László műhelye.
Badacsonytomajon hangulatos balatoni környezetben található a Muskátli Családi Kisvendéglő és Kézműves Cukrászda. A hagyományos magyar konyha ízletes ételsoraival, és saját pincészetünkben érlelt zamatos badacsonyi borokkal várjuk kedves vendégeinket. Családi meglepetés bulikra, születésnapi ünnepségekre, céges rendezvényekre, baráti összejövetelekre, esküvőkre és ballagásra az egyéni kívánságok és igények egyeztetésével kínálunk mindent mi szem szájnak ingere.
Badacsonytomajon hangulatos balatoni környezetben található a Muskátli Családi Kisvendéglő és Kézműves Cukrászda. A hagyományos magyar konyha ízletes ételsoraival, és saját pincészetünkben érlelt zamatos badacsonyi borokkal várjuk kedves vendégeinket. Családi meglepetés bulikra, születésnapi ünnepségekre, céges rendezvényekre, baráti összejövetelekre, esküvőkre és ballagásra az egyéni kívánságok és igények egyeztetésével kínálunk mindent mi szem szájnak ingere.
Badacsonytomajon hangulatos balatoni környezetben található a Muskátli Családi Kisvendéglő és Kézműves Cukrászda. A hagyományos magyar konyha ízletes ételsoraival, és saját pincészetünkben érlelt zamatos badacsonyi borokkal várjuk kedves vendégeinket. Családi meglepetés bulikra, születésnapi ünnepségekre, céges rendezvényekre, baráti összejövetelekre, esküvőkre és ballagásra az egyéni kívánságok és igények egyeztetésével kínálunk mindent mi szem szájnak ingere.
Művészi, egyedi tortakülönlegességek születésnapra, esküvőkre, céges rendezvényekre - Tedd különlegessé a pillanatot. A torták kizárólag természetes, minőségi alapanyagokból készülnek állati tejszín felhasználásával. A burkolás alá nem vajkrém, hanem finom csokoládé ganache kerül. Fehérre lekent torták esetében fehércsokoládés krém, kívül csokoládés esetén tejcsokoládé tarte vagy étcsokoládé ganache kerül felhasználásra. Külön kérésre laktózmentes, tejmentes, gluténmentes, növényi, illetve bio alapanyagokat is használok.
Művészi, egyedi tortakülönlegességek születésnapra, esküvőkre, céges rendezvényekre - Tedd különlegessé a pillanatot. A torták kizárólag természetes, minőségi alapanyagokból készülnek állati tejszín felhasználásával. A burkolás alá nem vajkrém, hanem finom csokoládé ganache kerül. Fehérre lekent torták esetében fehércsokoládés krém, kívül csokoládés esetén tejcsokoládé tarte vagy étcsokoládé ganache kerül felhasználásra. Külön kérésre laktózmentes, tejmentes, gluténmentes, növényi, illetve bio alapanyagokat is használok.
Művészi, egyedi tortakülönlegességek születésnapra, esküvőkre, céges rendezvényekre - Tedd különlegessé a pillanatot. A torták kizárólag természetes, minőségi alapanyagokból készülnek állati tejszín felhasználásával. A burkolás alá nem vajkrém, hanem finom csokoládé ganache kerül. Fehérre lekent torták esetében fehércsokoládés krém, kívül csokoládés esetén tejcsokoládé tarte vagy étcsokoládé ganache kerül felhasználásra. Külön kérésre laktózmentes, tejmentes, gluténmentes, növényi, illetve bio alapanyagokat is használok.