Turizmus Program

Húsvéti hajókirándulás

Tájházak Napja

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

TOP 100 úticél

Húsvét

Borház

Népszerűség

A garabonci Bajkostető szőlőhegyen tevékenykedő borász család vendéglátással is foglalkozik, a pincénél van lehetőség borkóstolásra, borvásárlásra és hideg-meleg ételek fogyasztására is.

A garabonci Bajkostető szőlőhegyen tevékenykedő borász család vendéglátással is foglalkozik, a pincénél van lehetőség borkóstolásra, borvásárlásra és hideg-meleg ételek fogyasztására is.

A garabonci Bajkostető szőlőhegyen tevékenykedő borász család vendéglátással is foglalkozik, a pincénél van lehetőség borkóstolásra, borvásárlásra és hideg-meleg ételek fogyasztására is.

Szeretettel várjuk a Kedves borkedvelőket Gyöngyöspatán a Havas-hegy lábánál lévő borházunkban és pincészetünkben, ahol több mint 20 fajta kézműves borból választhatnak ízlésük és igényük szerint. A kóstolás során bepillantást nyújtunk Önöknek szőlészetünk és borászatunk életébe. Borkorcsolyaként friss házi sütésű pogácsát, sajtokat és libazsíros kenyeret szolgálunk fel vendégeinknek. Igény esetén bográcsgulyást készítünk, melyhez házi sütésű rétest kínálunk. Borkóstoló házunkban egyszerre 40 vendéget tudunk fogadni. A borkóstoló időtartama 2-3 óra.

Szeretettel várjuk a Kedves borkedvelőket Gyöngyöspatán a Havas-hegy lábánál lévő borházunkban és pincészetünkben, ahol több mint 20 fajta kézműves borból választhatnak ízlésük és igényük szerint. A kóstolás során bepillantást nyújtunk Önöknek szőlészetünk és borászatunk életébe. Borkorcsolyaként friss házi sütésű pogácsát, sajtokat és libazsíros kenyeret szolgálunk fel vendégeinknek. Igény esetén bográcsgulyást készítünk, melyhez házi sütésű rétest kínálunk. Borkóstoló házunkban egyszerre 40 vendéget tudunk fogadni. A borkóstoló időtartama 2-3 óra.

Szeretettel várjuk a Kedves borkedvelőket Gyöngyöspatán a Havas-hegy lábánál lévő borházunkban és pincészetünkben, ahol több mint 20 fajta kézműves borból választhatnak ízlésük és igényük szerint. A kóstolás során bepillantást nyújtunk Önöknek szőlészetünk és borászatunk életébe. Borkorcsolyaként friss házi sütésű pogácsát, sajtokat és libazsíros kenyeret szolgálunk fel vendégeinknek. Igény esetén bográcsgulyást készítünk, melyhez házi sütésű rétest kínálunk. Borkóstoló házunkban egyszerre 40 vendéget tudunk fogadni. A borkóstoló időtartama 2-3 óra.

A Lídia Borház saját terméséből előállított borait kellemes környezetben, a pincében és vinotékában lehet fogyasztani, valamint hordós vagy palackos kiszerelésben - akár web áruházon keresztül is - megvásárolni. A kiváló termőhelyeken szüretelt szőlőből szakmai igényességgel erjesztett borokat, a hagyományos technológiát korszerű eljárásokkal ötvözve érleljük és egyre növekvő hányadban palackozzuk.

A Lídia Borház saját terméséből előállított borait kellemes környezetben, a pincében és vinotékában lehet fogyasztani, valamint hordós vagy palackos kiszerelésben - akár web áruházon keresztül is - megvásárolni. A kiváló termőhelyeken szüretelt szőlőből szakmai igényességgel erjesztett borokat, a hagyományos technológiát korszerű eljárásokkal ötvözve érleljük és egyre növekvő hányadban palackozzuk.

A Lídia Borház saját terméséből előállított borait kellemes környezetben, a pincében és vinotékában lehet fogyasztani, valamint hordós vagy palackos kiszerelésben - akár web áruházon keresztül is - megvásárolni. A kiváló termőhelyeken szüretelt szőlőből szakmai igényességgel erjesztett borokat, a hagyományos technológiát korszerű eljárásokkal ötvözve érleljük és egyre növekvő hányadban palackozzuk.

Borászatunk tökéletes hely a friss, kirobbanóan gyümölcsös borok kedvelőinek. A borok készítése során kompromisszumot nem ismerve egyetlen célt tartunk szem előtt, hogy az adott évjáratban az adott fajtából kihozzuk a maximumot. Az Etyek-Budai borvidék kiváló termőterülete a friss, reduktív csendes-, és szénsavas borok alapanyagainak, amely tökéletes összhangban van a borászatunk borkészítési koncepciójával: Friss, gyümölcsbomba!

Borászatunk tökéletes hely a friss, kirobbanóan gyümölcsös borok kedvelőinek. A borok készítése során kompromisszumot nem ismerve egyetlen célt tartunk szem előtt, hogy az adott évjáratban az adott fajtából kihozzuk a maximumot. Az Etyek-Budai borvidék kiváló termőterülete a friss, reduktív csendes-, és szénsavas borok alapanyagainak, amely tökéletes összhangban van a borászatunk borkészítési koncepciójával: Friss, gyümölcsbomba!

Borászatunk tökéletes hely a friss, kirobbanóan gyümölcsös borok kedvelőinek. A borok készítése során kompromisszumot nem ismerve egyetlen célt tartunk szem előtt, hogy az adott évjáratban az adott fajtából kihozzuk a maximumot. Az Etyek-Budai borvidék kiváló termőterülete a friss, reduktív csendes-, és szénsavas borok alapanyagainak, amely tökéletes összhangban van a borászatunk borkészítési koncepciójával: Friss, gyümölcsbomba!

A Magyar-hegyi Borok Háza a szikszón újjáéledő borászatnak biztosít szakmai központot, helyet adva - a tárgyi emlékeket bemutató kiállítás mellett-a vincellérképzésnek is. A szikszói szőlőtermesztő és bortermelő kultúra központja. Az épületben található Abaúj térség régmúlt korainak szőlőtermesztését és borkultúráját idéző tárlat.

A Magyar-hegyi Borok Háza a szikszón újjáéledő borászatnak biztosít szakmai központot, helyet adva - a tárgyi emlékeket bemutató kiállítás mellett-a vincellérképzésnek is. A szikszói szőlőtermesztő és bortermelő kultúra központja. Az épületben található Abaúj térség régmúlt korainak szőlőtermesztését és borkultúráját idéző tárlat.

A Magyar-hegyi Borok Háza a szikszón újjáéledő borászatnak biztosít szakmai központot, helyet adva - a tárgyi emlékeket bemutató kiállítás mellett-a vincellérképzésnek is. A szikszói szőlőtermesztő és bortermelő kultúra központja. Az épületben található Abaúj térség régmúlt korainak szőlőtermesztését és borkultúráját idéző tárlat.

Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.

Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.

Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.

A Mándli Borház Csempeszkopácson, Kőszeg és Zalabér között félúton, míg ültetvényeink a Soproni és a Zalai borvidéken több helyszínen találhatók. Termelői borkiméréssel Csempeszkopácson várunk nyitva tartási időben, míg borkóstolóra a csodálatos panorámájú pincénél, Cákon kerül sor. Kóstolóhelyiségünkben egész évben 15 főt tudunk fogadni, de jó időben nagyobb létszám fogadására is lehetőség nyílik a szabadban. Angol és német nyelven is! Parkolás az udvaron, busszal a háztól 20 méterre.

A Mándli Borház Csempeszkopácson, Kőszeg és Zalabér között félúton, míg ültetvényeink a Soproni és a Zalai borvidéken több helyszínen találhatók. Termelői borkiméréssel Csempeszkopácson várunk nyitva tartási időben, míg borkóstolóra a csodálatos panorámájú pincénél, Cákon kerül sor. Kóstolóhelyiségünkben egész évben 15 főt tudunk fogadni, de jó időben nagyobb létszám fogadására is lehetőség nyílik a szabadban. Angol és német nyelven is! Parkolás az udvaron, busszal a háztól 20 méterre.

A Mándli Borház Csempeszkopácson, Kőszeg és Zalabér között félúton, míg ültetvényeink a Soproni és a Zalai borvidéken több helyszínen találhatók. Termelői borkiméréssel Csempeszkopácson várunk nyitva tartási időben, míg borkóstolóra a csodálatos panorámájú pincénél, Cákon kerül sor. Kóstolóhelyiségünkben egész évben 15 főt tudunk fogadni, de jó időben nagyobb létszám fogadására is lehetőség nyílik a szabadban. Angol és német nyelven is! Parkolás az udvaron, busszal a háztól 20 méterre.

A Martinus Borház Nivegy-völgy szívében, Tagyon-hegyen található. 2008-ban indult borászatunk mára 4 ha-os területen gazdálkodik, ültetvényeinken ökológiai szőlőművelést folytatunk.

A Martinus Borház Nivegy-völgy szívében, Tagyon-hegyen található. 2008-ban indult borászatunk mára 4 ha-os területen gazdálkodik, ültetvényeinken ökológiai szőlőművelést folytatunk.

A Martinus Borház Nivegy-völgy szívében, Tagyon-hegyen található. 2008-ban indult borászatunk mára 4 ha-os területen gazdálkodik, ültetvényeinken ökológiai szőlőművelést folytatunk.

A Mátrai Borok Házát 1999-ben hozta létre a Mátrai Hegyközségi Tanács. Itt a mátrai borvidék több mint 100 féle palackozott borával lehet megismerkedni. A pincehelyiségben 50 főig borkóstolásra is lehetőség van. Magyarország borvidékei közül a Mátra borvidéke a 2. legnagyobb. A borvidék a Tarna és a Zagyva folyók között 15-20 km-en terül el. A szőlészetnek, borászatnak nagy hagyományai vannak a borvidéken, hiszen már a Honfoglalás előtt foglalkoztak itt borkészítéssel és szőlőműveléssel. A borvidék fehérborai frissességükről, virág és gyümölcs illatukról ismertek. A kék szőlő aránya kicsi, az ebből készült vörös borokra a könnyedség és szintén gyümölcsös illat a jellemző.

A Mátrai Borok Házát 1999-ben hozta létre a Mátrai Hegyközségi Tanács. Itt a mátrai borvidék több mint 100 féle palackozott borával lehet megismerkedni. A pincehelyiségben 50 főig borkóstolásra is lehetőség van. Magyarország borvidékei közül a Mátra borvidéke a 2. legnagyobb. A borvidék a Tarna és a Zagyva folyók között 15-20 km-en terül el. A szőlészetnek, borászatnak nagy hagyományai vannak a borvidéken, hiszen már a Honfoglalás előtt foglalkoztak itt borkészítéssel és szőlőműveléssel. A borvidék fehérborai frissességükről, virág és gyümölcs illatukról ismertek. A kék szőlő aránya kicsi, az ebből készült vörös borokra a könnyedség és szintén gyümölcsös illat a jellemző.

A Mátrai Borok Házát 1999-ben hozta létre a Mátrai Hegyközségi Tanács. Itt a mátrai borvidék több mint 100 féle palackozott borával lehet megismerkedni. A pincehelyiségben 50 főig borkóstolásra is lehetőség van. Magyarország borvidékei közül a Mátra borvidéke a 2. legnagyobb. A borvidék a Tarna és a Zagyva folyók között 15-20 km-en terül el. A szőlészetnek, borászatnak nagy hagyományai vannak a borvidéken, hiszen már a Honfoglalás előtt foglalkoztak itt borkészítéssel és szőlőműveléssel. A borvidék fehérborai frissességükről, virág és gyümölcs illatukról ismertek. A kék szőlő aránya kicsi, az ebből készült vörös borokra a könnyedség és szintén gyümölcsös illat a jellemző.

A Mátra dombjainak déli fekvése kedvező a mezőgazdasági kultúrák, főleg a szőlő és gyümölcstermesztés számára. Ezen a déli lankán, a Mátra lábánál helyezkedik el a Mátravin Borház Kft pincészete. A borvidék jellemző szőlőfajtái közül a hagyományos olaszrizlingen, leánykán és muscat ottonelen túl a szürkebarát, a sauvignon blanc és a chardonnay is kiváló minőségű borokat ad. A borok jól illeszkednek, simulnak tájjellegű ételeinkhez, erősítve egymás ízét, zamatát, finomságát.

A Mátra dombjainak déli fekvése kedvező a mezőgazdasági kultúrák, főleg a szőlő és gyümölcstermesztés számára. Ezen a déli lankán, a Mátra lábánál helyezkedik el a Mátravin Borház Kft pincészete. A borvidék jellemző szőlőfajtái közül a hagyományos olaszrizlingen, leánykán és muscat ottonelen túl a szürkebarát, a sauvignon blanc és a chardonnay is kiváló minőségű borokat ad. A borok jól illeszkednek, simulnak tájjellegű ételeinkhez, erősítve egymás ízét, zamatát, finomságát.

A Mátra dombjainak déli fekvése kedvező a mezőgazdasági kultúrák, főleg a szőlő és gyümölcstermesztés számára. Ezen a déli lankán, a Mátra lábánál helyezkedik el a Mátravin Borház Kft pincészete. A borvidék jellemző szőlőfajtái közül a hagyományos olaszrizlingen, leánykán és muscat ottonelen túl a szürkebarát, a sauvignon blanc és a chardonnay is kiváló minőségű borokat ad. A borok jól illeszkednek, simulnak tájjellegű ételeinkhez, erősítve egymás ízét, zamatát, finomságát.

1...567...11

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete