A Kaláka Pince Alkonyi László, Benedek Tibor és Lovász Pál baráti összefogásával alakult, Tokaj egyik legnagyobb múltú, legszebb épített örökséggel és legkülönlegesebb természeti adottságokkal rendelkező településén, Tállyán. Rendkívül alacsony termésmennyiséggel dolgozunk: a 3,2 hektár termő szőlőnkről 30-45 hektoliter bor készül évente. Borainkat fiatalon, jóval a teljes palackérés előtt hozzuk forgalomba. Nem a fajtát, a termőhelyet szeretnénk borainkban megragadni: éppen ezért minden borunk tartalmaz furmintot és hárslevelűt is, legfeljebb az arányuk között vannak eltérések.
A Kaláka Pince Alkonyi László, Benedek Tibor és Lovász Pál baráti összefogásával alakult, Tokaj egyik legnagyobb múltú, legszebb épített örökséggel és legkülönlegesebb természeti adottságokkal rendelkező településén, Tállyán. Rendkívül alacsony termésmennyiséggel dolgozunk: a 3,2 hektár termő szőlőnkről 30-45 hektoliter bor készül évente. Borainkat fiatalon, jóval a teljes palackérés előtt hozzuk forgalomba. Nem a fajtát, a termőhelyet szeretnénk borainkban megragadni: éppen ezért minden borunk tartalmaz furmintot és hárslevelűt is, legfeljebb az arányuk között vannak eltérések.
A Kaláka Pince Alkonyi László, Benedek Tibor és Lovász Pál baráti összefogásával alakult, Tokaj egyik legnagyobb múltú, legszebb épített örökséggel és legkülönlegesebb természeti adottságokkal rendelkező településén, Tállyán. Rendkívül alacsony termésmennyiséggel dolgozunk: a 3,2 hektár termő szőlőnkről 30-45 hektoliter bor készül évente. Borainkat fiatalon, jóval a teljes palackérés előtt hozzuk forgalomba. Nem a fajtát, a termőhelyet szeretnénk borainkban megragadni: éppen ezért minden borunk tartalmaz furmintot és hárslevelűt is, legfeljebb az arányuk között vannak eltérések.
Célunk elsősorban karakteres, száraz fehérborok és késői szüretelésű desszertborok készítése. Aszúbort kizárólag kitűnő évjáratokban, limitált mennyiségben készítünk. Boraink: cuvée ziccer, madKiss, supreme birtokbor, padihegy furmint, betsek furmint, tündérmese late harvest, szamorodni édes, tokaji aszú 6 puttonyos.
Célunk elsősorban karakteres, száraz fehérborok és késői szüretelésű desszertborok készítése. Aszúbort kizárólag kitűnő évjáratokban, limitált mennyiségben készítünk. Boraink: cuvée ziccer, madKiss, supreme birtokbor, padihegy furmint, betsek furmint, tündérmese late harvest, szamorodni édes, tokaji aszú 6 puttonyos.
Célunk elsősorban karakteres, száraz fehérborok és késői szüretelésű desszertborok készítése. Aszúbort kizárólag kitűnő évjáratokban, limitált mennyiségben készítünk. Boraink: cuvée ziccer, madKiss, supreme birtokbor, padihegy furmint, betsek furmint, tündérmese late harvest, szamorodni édes, tokaji aszú 6 puttonyos.
Tokaj egyetlen konferencia és winestyle szállodája, mely egész évben nyitva tart, a Hotel Kelep***, mely nevét a műemlék jellegű kéményén fészkelő gólyapárról kapta. Az új építésű, modern külsővel rendelkező klimatizált épület, festői környezetben fogadja vendégeit. Éttermünkben igyekszünk helyi alapanyagokból elkészíteni házias fogásainkat, a régióban kiváló sajtmesterek és kistermelők biztosítják a hamisítatlan hegyaljai ízeket. A modern technikával felszerelt 80 férőhelyes konferencia terem, és a mellette elhelyezkedő 25 férőhelyes szekció terem kiválóan alkalmas szakmai rendezvények, workshopok, tréningek, gálavacsorák vagy akár esküvők megrendezésére. A recepció mellett található drinkbárban 0-24 óráig, hamisítatlan Tokaji borok, borkülönlegességek várják vendégeinket Hegyalja legjobb borászainak remekei.
Tokaj egyetlen konferencia és winestyle szállodája, mely egész évben nyitva tart, a Hotel Kelep***, mely nevét a műemlék jellegű kéményén fészkelő gólyapárról kapta. Az új építésű, modern külsővel rendelkező klimatizált épület, festői környezetben fogadja vendégeit. Éttermünkben igyekszünk helyi alapanyagokból elkészíteni házias fogásainkat, a régióban kiváló sajtmesterek és kistermelők biztosítják a hamisítatlan hegyaljai ízeket. A modern technikával felszerelt 80 férőhelyes konferencia terem, és a mellette elhelyezkedő 25 férőhelyes szekció terem kiválóan alkalmas szakmai rendezvények, workshopok, tréningek, gálavacsorák vagy akár esküvők megrendezésére. A recepció mellett található drinkbárban 0-24 óráig, hamisítatlan Tokaji borok, borkülönlegességek várják vendégeinket Hegyalja legjobb borászainak remekei.
Tokaj egyetlen konferencia és winestyle szállodája, mely egész évben nyitva tart, a Hotel Kelep***, mely nevét a műemlék jellegű kéményén fészkelő gólyapárról kapta. Az új építésű, modern külsővel rendelkező klimatizált épület, festői környezetben fogadja vendégeit. Éttermünkben igyekszünk helyi alapanyagokból elkészíteni házias fogásainkat, a régióban kiváló sajtmesterek és kistermelők biztosítják a hamisítatlan hegyaljai ízeket. A modern technikával felszerelt 80 férőhelyes konferencia terem, és a mellette elhelyezkedő 25 férőhelyes szekció terem kiválóan alkalmas szakmai rendezvények, workshopok, tréningek, gálavacsorák vagy akár esküvők megrendezésére. A recepció mellett található drinkbárban 0-24 óráig, hamisítatlan Tokaji borok, borkülönlegességek várják vendégeinket Hegyalja legjobb borászainak remekei.
A pincészet ültetvényei Balatonszőlősön és Tarcalon, a tokaji borvidéken találhatóak, jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. A csendes borok mellett hagyományos eljárással készítünk pezsgőt. Fő fajtáink Balatonszőlősön az olaszrizling, szürkebarát, zenit, Tokajban pedig a furmint, sárgamuskotály és a hárslevelű.
A pincészet ültetvényei Balatonszőlősön és Tarcalon, a tokaji borvidéken találhatóak, jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. A csendes borok mellett hagyományos eljárással készítünk pezsgőt. Fő fajtáink Balatonszőlősön az olaszrizling, szürkebarát, zenit, Tokajban pedig a furmint, sárgamuskotály és a hárslevelű.
A pincészet ültetvényei Balatonszőlősön és Tarcalon, a tokaji borvidéken találhatóak, jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. A csendes borok mellett hagyományos eljárással készítünk pezsgőt. Fő fajtáink Balatonszőlősön az olaszrizling, szürkebarát, zenit, Tokajban pedig a furmint, sárgamuskotály és a hárslevelű.
A Kincsem Kastély Szőlőbirtok egy kézműves borászat több hektár szőlőterülettel, ahol évente néhány ezer palack magas minőségű Tokaji bor születik. A felújított kastély egyedülálló lehetőséget nyújt, hogy a város zajától távol, a történelmi Tokaji Borvidék szívében legyen együtt barátaival, szeretteivel. A kis és közepes vendégsereg befogadására alkalmas bálterem és szalon a Kincsem Terasszal együtt felejthetetlenné varázsolja a fontos eseményeket. A bensőséges pillanatokhoz illő ízléses dekorációról, a nemesi fogásokról és az igényes italokról is gondoskodunk, valamint egyedi igényeket is teljesítünk. A 4 egyedi stílusban berendezett szoba 14 fő számára biztosít szállást luxuskörülmények között.
A Kincsem Kastély Szőlőbirtok egy kézműves borászat több hektár szőlőterülettel, ahol évente néhány ezer palack magas minőségű Tokaji bor születik. A felújított kastély egyedülálló lehetőséget nyújt, hogy a város zajától távol, a történelmi Tokaji Borvidék szívében legyen együtt barátaival, szeretteivel. A kis és közepes vendégsereg befogadására alkalmas bálterem és szalon a Kincsem Terasszal együtt felejthetetlenné varázsolja a fontos eseményeket. A bensőséges pillanatokhoz illő ízléses dekorációról, a nemesi fogásokról és az igényes italokról is gondoskodunk, valamint egyedi igényeket is teljesítünk. A 4 egyedi stílusban berendezett szoba 14 fő számára biztosít szállást luxuskörülmények között.
A Kincsem Kastély Szőlőbirtok egy kézműves borászat több hektár szőlőterülettel, ahol évente néhány ezer palack magas minőségű Tokaji bor születik. A felújított kastély egyedülálló lehetőséget nyújt, hogy a város zajától távol, a történelmi Tokaji Borvidék szívében legyen együtt barátaival, szeretteivel. A kis és közepes vendégsereg befogadására alkalmas bálterem és szalon a Kincsem Terasszal együtt felejthetetlenné varázsolja a fontos eseményeket. A bensőséges pillanatokhoz illő ízléses dekorációról, a nemesi fogásokról és az igényes italokról is gondoskodunk, valamint egyedi igényeket is teljesítünk. A 4 egyedi stílusban berendezett szoba 14 fő számára biztosít szállást luxuskörülmények között.
A Kisfalucska Bisztró konyhájának alapja a frissesség és az idényszerűség, séfjeink nemzetközi tapasztalatával a kézműves, helyi alapanyagokra építve különleges és egyedi ízeket alkotunk. Emellett szívesen szervezünk csapatépítőket, esküvőket és egyéb rendezvényeket, illetve egy-egy fesztivál helyszíne is vagyunk évente.
A Kisfalucska Bisztró konyhájának alapja a frissesség és az idényszerűség, séfjeink nemzetközi tapasztalatával a kézműves, helyi alapanyagokra építve különleges és egyedi ízeket alkotunk. Emellett szívesen szervezünk csapatépítőket, esküvőket és egyéb rendezvényeket, illetve egy-egy fesztivál helyszíne is vagyunk évente.
A Kisfalucska Bisztró konyhájának alapja a frissesség és az idényszerűség, séfjeink nemzetközi tapasztalatával a kézműves, helyi alapanyagokra építve különleges és egyedi ízeket alkotunk. Emellett szívesen szervezünk csapatépítőket, esküvőket és egyéb rendezvényeket, illetve egy-egy fesztivál helyszíne is vagyunk évente.