A pincészet szőlőterületei Zalaszentgrót mellett húzódó csáfordi és aranyodi dombokon helyezkednek el. Jelenleg öt különböző területen vannak szőlőink, összesen 17,5 hektáron. Pincészetünk épületének padlásterében kialakítottunk egy borkóstolásra, vendéglátásra alkalmas helyiséget, a Padláspincét, ahol 50-60 fő számára tudunk kényelmes borkóstolást biztosítani. A kóstolást a pincében kezdjük, miközben végigjárjuk az általunk alkalmazott technológia állomásait. Igény esetén borvacsorára is van lehetőség, előzetes egyeztetéssel.
A pincészet szőlőterületei Zalaszentgrót mellett húzódó csáfordi és aranyodi dombokon helyezkednek el. Jelenleg öt különböző területen vannak szőlőink, összesen 17,5 hektáron. Pincészetünk épületének padlásterében kialakítottunk egy borkóstolásra, vendéglátásra alkalmas helyiséget, a Padláspincét, ahol 50-60 fő számára tudunk kényelmes borkóstolást biztosítani. A kóstolást a pincében kezdjük, miközben végigjárjuk az általunk alkalmazott technológia állomásait. Igény esetén borvacsorára is van lehetőség, előzetes egyeztetéssel.
A pincészet szőlőterületei Zalaszentgrót mellett húzódó csáfordi és aranyodi dombokon helyezkednek el. Jelenleg öt különböző területen vannak szőlőink, összesen 17,5 hektáron. Pincészetünk épületének padlásterében kialakítottunk egy borkóstolásra, vendéglátásra alkalmas helyiséget, a Padláspincét, ahol 50-60 fő számára tudunk kényelmes borkóstolást biztosítani. A kóstolást a pincében kezdjük, miközben végigjárjuk az általunk alkalmazott technológia állomásait. Igény esetén borvacsorára is van lehetőség, előzetes egyeztetéssel.
Nagy örömünkre szolgál, ha vendégül láthatjuk a Fiáker Vendéglőben. Étlapunk arra hivatott, hogy ízelítőt adjon a nemzetközi gasztronómia ízvilágából, de nagy hangsúlyt fektetünk a tájjellegű ételekre is. Klimatizált különtermünkben, nyáron fagylaltbárunkkal 80 fős kerthelyiségünkben várjuk a kikapcsolódásra vágyókat. Vendéglőnk alapelve, hogy a legkedvezőbb áron a legmagasabb szolgáltatást nyújtsuk Önnek és vendégeinek, és mindez az Önök közreműködésével történjék. A Fiáker Panzió igényes szállás lehetőséget kínál a kisvárosi pihenésre, a zalaszentgróti programokra, feltöltődésre, kikapcsolódásra, vagy éppen üzleti útra érkező vendégek számára.
Nagy örömünkre szolgál, ha vendégül láthatjuk a Fiáker Vendéglőben. Étlapunk arra hivatott, hogy ízelítőt adjon a nemzetközi gasztronómia ízvilágából, de nagy hangsúlyt fektetünk a tájjellegű ételekre is. Klimatizált különtermünkben, nyáron fagylaltbárunkkal 80 fős kerthelyiségünkben várjuk a kikapcsolódásra vágyókat. Vendéglőnk alapelve, hogy a legkedvezőbb áron a legmagasabb szolgáltatást nyújtsuk Önnek és vendégeinek, és mindez az Önök közreműködésével történjék. A Fiáker Panzió igényes szállás lehetőséget kínál a kisvárosi pihenésre, a zalaszentgróti programokra, feltöltődésre, kikapcsolódásra, vagy éppen üzleti útra érkező vendégek számára.
Nagy örömünkre szolgál, ha vendégül láthatjuk a Fiáker Vendéglőben. Étlapunk arra hivatott, hogy ízelítőt adjon a nemzetközi gasztronómia ízvilágából, de nagy hangsúlyt fektetünk a tájjellegű ételekre is. Klimatizált különtermünkben, nyáron fagylaltbárunkkal 80 fős kerthelyiségünkben várjuk a kikapcsolódásra vágyókat. Vendéglőnk alapelve, hogy a legkedvezőbb áron a legmagasabb szolgáltatást nyújtsuk Önnek és vendégeinek, és mindez az Önök közreműködésével történjék. A Fiáker Panzió igényes szállás lehetőséget kínál a kisvárosi pihenésre, a zalaszentgróti programokra, feltöltődésre, kikapcsolódásra, vagy éppen üzleti útra érkező vendégek számára.
A pincetulajdonos Léhárt Tamás a hajdani pincemester édesapjától vette át a borászatot és a hozzá tartozó terület művelését. Láthatunk itt különféle szőlő művelési módokat, a csavart, az egyes függöny, valamint ernyős művelés módot is bemutatja. A vendéglátás során helyi, táj jellegű ételeket és saját borokat kínál.
A pincetulajdonos Léhárt Tamás a hajdani pincemester édesapjától vette át a borászatot és a hozzá tartozó terület művelését. Láthatunk itt különféle szőlő művelési módokat, a csavart, az egyes függöny, valamint ernyős művelés módot is bemutatja. A vendéglátás során helyi, táj jellegű ételeket és saját borokat kínál.
A pincetulajdonos Léhárt Tamás a hajdani pincemester édesapjától vette át a borászatot és a hozzá tartozó terület művelését. Láthatunk itt különféle szőlő művelési módokat, a csavart, az egyes függöny, valamint ernyős művelés módot is bemutatja. A vendéglátás során helyi, táj jellegű ételeket és saját borokat kínál.