Jelenleg e `borház` tájházként üzemel, mely a hagyományos, zalai szőlőhegyi építészetet mutatja be. A hagyományos borászati eszközökkel felszerelt borház előzetes bejelentkezés után megtekinthető. Szintén megtekinthető a borház körül elterülő 1100 tőből álló őshonos, magyar fajtájú szőlő génállomány. A borházban borkóstolókat 25-30 főig szerveznek.
Jelenleg e `borház` tájházként üzemel, mely a hagyományos, zalai szőlőhegyi építészetet mutatja be. A hagyományos borászati eszközökkel felszerelt borház előzetes bejelentkezés után megtekinthető. Szintén megtekinthető a borház körül elterülő 1100 tőből álló őshonos, magyar fajtájú szőlő génállomány. A borházban borkóstolókat 25-30 főig szerveznek.
Jelenleg e `borház` tájházként üzemel, mely a hagyományos, zalai szőlőhegyi építészetet mutatja be. A hagyományos borászati eszközökkel felszerelt borház előzetes bejelentkezés után megtekinthető. Szintén megtekinthető a borház körül elterülő 1100 tőből álló őshonos, magyar fajtájú szőlő génállomány. A borházban borkóstolókat 25-30 főig szerveznek.
Kovács Ottó Nagyrada falu neves borásza, közel 10 hektár szőlőültetvényt művel magas színvonalon. Nagyrada szőlőhegye, a Szelemi-hegy kiváló program egy túrához, bortúrához, kinek-kinek ízlése szerint. A hely különlegessége, hogy nem elkülönített területén található a hegynek, hanem beolvad a szelemi-hegyi gazdák pincéi közé, így komplett programot kínál a kirándulóknak: hegyi séta és pincelátogatás kettősét.
Kovács Ottó Nagyrada falu neves borásza, közel 10 hektár szőlőültetvényt művel magas színvonalon. Nagyrada szőlőhegye, a Szelemi-hegy kiváló program egy túrához, bortúrához, kinek-kinek ízlése szerint. A hely különlegessége, hogy nem elkülönített területén található a hegynek, hanem beolvad a szelemi-hegyi gazdák pincéi közé, így komplett programot kínál a kirándulóknak: hegyi séta és pincelátogatás kettősét.
Kovács Ottó Nagyrada falu neves borásza, közel 10 hektár szőlőültetvényt művel magas színvonalon. Nagyrada szőlőhegye, a Szelemi-hegy kiváló program egy túrához, bortúrához, kinek-kinek ízlése szerint. A hely különlegessége, hogy nem elkülönített területén található a hegynek, hanem beolvad a szelemi-hegyi gazdák pincéi közé, így komplett programot kínál a kirándulóknak: hegyi séta és pincelátogatás kettősét.
Éttermünkben többnyire környékbeli anyagokból készülnek ételeink. Étlapunkon az egyszerű házias ízek olyanok, akár nagyanyáink konyhájában, mindezt egy csipetnyi csavarral, modern stílusban tálaljuk. Letisztult, kifinomult ízvilággal és havonta változó étlappal várjuk a hozzánk betérőket! Ételeinkhez kiváló borválasztékot nyújtunk hazai borászok pincéinek mélyéről.
Éttermünkben többnyire környékbeli anyagokból készülnek ételeink. Étlapunkon az egyszerű házias ízek olyanok, akár nagyanyáink konyhájában, mindezt egy csipetnyi csavarral, modern stílusban tálaljuk. Letisztult, kifinomult ízvilággal és havonta változó étlappal várjuk a hozzánk betérőket! Ételeinkhez kiváló borválasztékot nyújtunk hazai borászok pincéinek mélyéről.
Éttermünkben többnyire környékbeli anyagokból készülnek ételeink. Étlapunkon az egyszerű házias ízek olyanok, akár nagyanyáink konyhájában, mindezt egy csipetnyi csavarral, modern stílusban tálaljuk. Letisztult, kifinomult ízvilággal és havonta változó étlappal várjuk a hozzánk betérőket! Ételeinkhez kiváló borválasztékot nyújtunk hazai borászok pincéinek mélyéről.
Törekszünk a borvidéken a szőlőtermelésből származó kiváló minőségű, magas fogyasztói értékű hordós és palackos borok készítése, előállítása. A borkészítés során a hagyományos és korszerű borászat értékeit kívánjuk ötvözni. Célunk, hogy a termékeink a minőségi borok palettáján kiváló minőséget képviseljenek. Boraink kis és nagykereskedelemben egyaránt megtalálhatóak. Pincészetünk részt vesz a helyi illetve az országosan megrendezett rendezvényeken.
Törekszünk a borvidéken a szőlőtermelésből származó kiváló minőségű, magas fogyasztói értékű hordós és palackos borok készítése, előállítása. A borkészítés során a hagyományos és korszerű borászat értékeit kívánjuk ötvözni. Célunk, hogy a termékeink a minőségi borok palettáján kiváló minőséget képviseljenek. Boraink kis és nagykereskedelemben egyaránt megtalálhatóak. Pincészetünk részt vesz a helyi illetve az országosan megrendezett rendezvényeken.
Törekszünk a borvidéken a szőlőtermelésből származó kiváló minőségű, magas fogyasztói értékű hordós és palackos borok készítése, előállítása. A borkészítés során a hagyományos és korszerű borászat értékeit kívánjuk ötvözni. Célunk, hogy a termékeink a minőségi borok palettáján kiváló minőséget képviseljenek. Boraink kis és nagykereskedelemben egyaránt megtalálhatóak. Pincészetünk részt vesz a helyi illetve az országosan megrendezett rendezvényeken.
Hagyományos ízek újragondolva – ez az egyik mottója a bisztrónak, ahol hetente változó menü és a’la carte specialitások, füstölt és barbecue húsok valamint zalai ételek egyaránt megtalálhatók, mindezekhez 12 helyi termelő biztosít minőségi összetevőket. Modernizálják a zalai ízeken a hagyományokat és ízeket tiszteletben tartva. A bisztró a Göcseji Tudásközpont földszintjén fogadja a vendégeket.
Hagyományos ízek újragondolva – ez az egyik mottója a bisztrónak, ahol hetente változó menü és a’la carte specialitások, füstölt és barbecue húsok valamint zalai ételek egyaránt megtalálhatók, mindezekhez 12 helyi termelő biztosít minőségi összetevőket. Modernizálják a zalai ízeken a hagyományokat és ízeket tiszteletben tartva. A bisztró a Göcseji Tudásközpont földszintjén fogadja a vendégeket.
Hagyományos ízek újragondolva – ez az egyik mottója a bisztrónak, ahol hetente változó menü és a’la carte specialitások, füstölt és barbecue húsok valamint zalai ételek egyaránt megtalálhatók, mindezekhez 12 helyi termelő biztosít minőségi összetevőket. Modernizálják a zalai ízeken a hagyományokat és ízeket tiszteletben tartva. A bisztró a Göcseji Tudásközpont földszintjén fogadja a vendégeket.