Faszenes grillen sült komoly steakek, halak, sajtok és zöldségek, az ország egyik legjobb hamburgere, saláták és széles vegetáriánus választék vár házi desszertekkel, specialty kávéval, kézműves sörökkel, több mint 60 féle borral. Hetente változó szezonális táblás ajánlat és vasárnap brunch étlap várja a vendégeket.
Faszenes grillen sült komoly steakek, halak, sajtok és zöldségek, az ország egyik legjobb hamburgere, saláták és széles vegetáriánus választék vár házi desszertekkel, specialty kávéval, kézműves sörökkel, több mint 60 féle borral. Hetente változó szezonális táblás ajánlat és vasárnap brunch étlap várja a vendégeket.
Faszenes grillen sült komoly steakek, halak, sajtok és zöldségek, az ország egyik legjobb hamburgere, saláták és széles vegetáriánus választék vár házi desszertekkel, specialty kávéval, kézműves sörökkel, több mint 60 féle borral. Hetente változó szezonális táblás ajánlat és vasárnap brunch étlap várja a vendégeket.
Az Ingókő étterem Pákozd központjában egész évben várja a kedves vendégeket folyamatosan megújuló ételválasztékkal, minőségi alapanyagokból készült hagyományos ételekkel és különleges ételspecialitásokkal. A`la carte étlapunk mellett hétfőtől péntekig kétféle, kétfogásos menüből választhatnak. Vállaljuk rendezvények lebonyolítását, mint esküvő, ballagás, születésnap, halotti tor, baráti és céges rendezvények. Hangulatos éttermünk, 80 fős rendezvény termünk, valamint tavasztól őszig kerthelyiségünk nyitva áll Ön előtt.
Az Ingókő étterem Pákozd központjában egész évben várja a kedves vendégeket folyamatosan megújuló ételválasztékkal, minőségi alapanyagokból készült hagyományos ételekkel és különleges ételspecialitásokkal. A`la carte étlapunk mellett hétfőtől péntekig kétféle, kétfogásos menüből választhatnak. Vállaljuk rendezvények lebonyolítását, mint esküvő, ballagás, születésnap, halotti tor, baráti és céges rendezvények. Hangulatos éttermünk, 80 fős rendezvény termünk, valamint tavasztól őszig kerthelyiségünk nyitva áll Ön előtt.
Az Ingókő étterem Pákozd központjában egész évben várja a kedves vendégeket folyamatosan megújuló ételválasztékkal, minőségi alapanyagokból készült hagyományos ételekkel és különleges ételspecialitásokkal. A`la carte étlapunk mellett hétfőtől péntekig kétféle, kétfogásos menüből választhatnak. Vállaljuk rendezvények lebonyolítását, mint esküvő, ballagás, születésnap, halotti tor, baráti és céges rendezvények. Hangulatos éttermünk, 80 fős rendezvény termünk, valamint tavasztól őszig kerthelyiségünk nyitva áll Ön előtt.
A pákozdi 22 hektáros ültetvényünk a Velencei-tó északi partján, a Meleg-hegy déli lejtőjén található. Mind a vulkanikus Meleg-hegy, mind a Velencei-tó hozzájárul a mikroklímához, ami egyedivé, és kiemelkedő minőségűvé teszi a pákozdi borokat. Pincelátogatás és borkóstoló programokat szervezünk egyéni vendégeknek és csoportoknak egyaránt.
A pákozdi 22 hektáros ültetvényünk a Velencei-tó északi partján, a Meleg-hegy déli lejtőjén található. Mind a vulkanikus Meleg-hegy, mind a Velencei-tó hozzájárul a mikroklímához, ami egyedivé, és kiemelkedő minőségűvé teszi a pákozdi borokat. Pincelátogatás és borkóstoló programokat szervezünk egyéni vendégeknek és csoportoknak egyaránt.
A pákozdi 22 hektáros ültetvényünk a Velencei-tó északi partján, a Meleg-hegy déli lejtőjén található. Mind a vulkanikus Meleg-hegy, mind a Velencei-tó hozzájárul a mikroklímához, ami egyedivé, és kiemelkedő minőségűvé teszi a pákozdi borokat. Pincelátogatás és borkóstoló programokat szervezünk egyéni vendégeknek és csoportoknak egyaránt.
1993-ban alakult a Szent Benedictus Borrend 13 alapító taggal. A borrend elsődleges feladata; a minőségi és a tájra jellemző szőlőfajták termesztésére, a minőségi és nem mennyiségi borkészítésre való ösztönzés. A hagyományok felújításával, az újak megteremtésével minél szélesebb körben kívánjuk a gyönyörű tájat, a kitűnő borokat megismertetni.
1993-ban alakult a Szent Benedictus Borrend 13 alapító taggal. A borrend elsődleges feladata; a minőségi és a tájra jellemző szőlőfajták termesztésére, a minőségi és nem mennyiségi borkészítésre való ösztönzés. A hagyományok felújításával, az újak megteremtésével minél szélesebb körben kívánjuk a gyönyörű tájat, a kitűnő borokat megismertetni.
1993-ban alakult a Szent Benedictus Borrend 13 alapító taggal. A borrend elsődleges feladata; a minőségi és a tájra jellemző szőlőfajták termesztésére, a minőségi és nem mennyiségi borkészítésre való ösztönzés. A hagyományok felújításával, az újak megteremtésével minél szélesebb körben kívánjuk a gyönyörű tájat, a kitűnő borokat megismertetni.