A Kiskörössy Halászcsárda Szegeden a Felső-Tisza parton található. A Kiskörössy Halászcsárda története az 1930-as évekig nyúlik vissza. A csárda több évtizedes hírnevét hosszú éveken keresztül öregbítette Oláh Dezső csárdagazda, a közelmúltban pedig családja vette át a patinás halászcsárda üzemeletetését a Tisza parton.
A Kiskörössy Halászcsárda Szegeden a Felső-Tisza parton található. A Kiskörössy Halászcsárda története az 1930-as évekig nyúlik vissza. A csárda több évtizedes hírnevét hosszú éveken keresztül öregbítette Oláh Dezső csárdagazda, a közelmúltban pedig családja vette át a patinás halászcsárda üzemeletetését a Tisza parton.
A Kiskörössy Halászcsárda Szegeden a Felső-Tisza parton található. A Kiskörössy Halászcsárda története az 1930-as évekig nyúlik vissza. A csárda több évtizedes hírnevét hosszú éveken keresztül öregbítette Oláh Dezső csárdagazda, a közelmúltban pedig családja vette át a patinás halászcsárda üzemeletetését a Tisza parton.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.
Borászatunk Szegedtől 18 kilométerre, Klárafalván található. Hagyományos borászati eljárással készítjük valódi gyümölcsborainkat: eperből, meggyből, málnából, kajsziból, ribizliből, szilvából, őszibarackból, almából. Ezenkívül készülnek még habzóborok, gyümölcslevek, pálinkák és forralt borok is. Új borászati épületünkben tervezzük rendezvények, borkóstolók megszervezését. Gyümölcsboraink megvásárolhatóak webshopunkban, illetve megtalálhatók a boltok polcain.
Borászatunk Szegedtől 18 kilométerre, Klárafalván található. Hagyományos borászati eljárással készítjük valódi gyümölcsborainkat: eperből, meggyből, málnából, kajsziból, ribizliből, szilvából, őszibarackból, almából. Ezenkívül készülnek még habzóborok, gyümölcslevek, pálinkák és forralt borok is. Új borászati épületünkben tervezzük rendezvények, borkóstolók megszervezését. Gyümölcsboraink megvásárolhatóak webshopunkban, illetve megtalálhatók a boltok polcain.
Borászatunk Szegedtől 18 kilométerre, Klárafalván található. Hagyományos borászati eljárással készítjük valódi gyümölcsborainkat: eperből, meggyből, málnából, kajsziból, ribizliből, szilvából, őszibarackból, almából. Ezenkívül készülnek még habzóborok, gyümölcslevek, pálinkák és forralt borok is. Új borászati épületünkben tervezzük rendezvények, borkóstolók megszervezését. Gyümölcsboraink megvásárolhatóak webshopunkban, illetve megtalálhatók a boltok polcain.