Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Tarcali gasztronómia

Az Andrássy Pincészet 1999-ben kezdte meg működését mintegy 20 hektár szőlőterületen Tokaj-hegyalja első osztályú kataszterében, a Szentkereszt-dűlőben.

Az Andrássy Pincészet 1999-ben kezdte meg működését mintegy 20 hektár szőlőterületen Tokaj-hegyalja első osztályú kataszterében, a Szentkereszt-dűlőben.

Az Andrássy Pincészet 1999-ben kezdte meg működését mintegy 20 hektár szőlőterületen Tokaj-hegyalja első osztályú kataszterében, a Szentkereszt-dűlőben.

Családi Pincészetünket 2012-ben alapítottuk. Területeink Mád meghatározó dűlőiben, a Szent Tamás, a Suba és a Birsalmás dűlőkben találhatók. A komoly hozamkorlátozással művelt tőkék termését tarcali pincénkben dolgozzuk fel.

Családi Pincészetünket 2012-ben alapítottuk. Területeink Mád meghatározó dűlőiben, a Szent Tamás, a Suba és a Birsalmás dűlőkben találhatók. A komoly hozamkorlátozással művelt tőkék termését tarcali pincénkben dolgozzuk fel.

Családi Pincészetünket 2012-ben alapítottuk. Területeink Mád meghatározó dűlőiben, a Szent Tamás, a Suba és a Birsalmás dűlőkben találhatók. A komoly hozamkorlátozással művelt tőkék termését tarcali pincénkben dolgozzuk fel.

A Basilicus Szőlőbirtok és Borászat minden nap nagy szeretettel várja a Tokaji bort kedvelő és megismerni vágyó vendégeket. A Basilicus Szőlőbirtok és Borászat 2018-ban elnyerte a „Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka” címet.

A Basilicus Szőlőbirtok és Borászat minden nap nagy szeretettel várja a Tokaji bort kedvelő és megismerni vágyó vendégeket. A Basilicus Szőlőbirtok és Borászat 2018-ban elnyerte a „Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka” címet.

A Basilicus Szőlőbirtok és Borászat minden nap nagy szeretettel várja a Tokaji bort kedvelő és megismerni vágyó vendégeket. A Basilicus Szőlőbirtok és Borászat 2018-ban elnyerte a „Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka” címet.

A Bobajka alapvetése, hogy szezonális és regionális kistermelői alapanyagokat felhasználva kiemelkedő gasztronómiai élményt nyújtson. A friss és minőségi alapanyagok a környékbeli termelőktől érkeznek, de a séf csapatával szívesen járja erdőt, mezőt is elfeledett kincsek után nyomozva. Az étterem célja, hogy minél szorosabb baráti alapú együttműködést alakítson ki a helyi termelőkkel, ezzel is támogatva a zempléni régiót.

A Bobajka alapvetése, hogy szezonális és regionális kistermelői alapanyagokat felhasználva kiemelkedő gasztronómiai élményt nyújtson. A friss és minőségi alapanyagok a környékbeli termelőktől érkeznek, de a séf csapatával szívesen járja erdőt, mezőt is elfeledett kincsek után nyomozva. Az étterem célja, hogy minél szorosabb baráti alapú együttműködést alakítson ki a helyi termelőkkel, ezzel is támogatva a zempléni régiót.

A Bobajka alapvetése, hogy szezonális és regionális kistermelői alapanyagokat felhasználva kiemelkedő gasztronómiai élményt nyújtson. A friss és minőségi alapanyagok a környékbeli termelőktől érkeznek, de a séf csapatával szívesen járja erdőt, mezőt is elfeledett kincsek után nyomozva. Az étterem célja, hogy minél szorosabb baráti alapú együttműködést alakítson ki a helyi termelőkkel, ezzel is támogatva a zempléni régiót.

Szíves figyelmükbe ajánlom panziónkat, mely Tarcalon Tokaj-Hegyalja egyik nevezetes településén található. Világörökségként jegyzett történelmi borvidékünk végtelen alföldi panorámát és családias szállást adó pincesorán egész évben szeretettel várjuk vendégeinket!

Szíves figyelmükbe ajánlom panziónkat, mely Tarcalon Tokaj-Hegyalja egyik nevezetes településén található. Világörökségként jegyzett történelmi borvidékünk végtelen alföldi panorámát és családias szállást adó pincesorán egész évben szeretettel várjuk vendégeinket!

Szíves figyelmükbe ajánlom panziónkat, mely Tarcalon Tokaj-Hegyalja egyik nevezetes településén található. Világörökségként jegyzett történelmi borvidékünk végtelen alföldi panorámát és családias szállást adó pincesorán egész évben szeretettel várjuk vendégeinket!

A Dorogi Testvérek Pincészete első generációs kis családi birtok. A pince az abszolút természetesség híve, a borok fahordóban erjednek, az erjesztés spontán zajlik.

A Dorogi Testvérek Pincészete első generációs kis családi birtok. A pince az abszolút természetesség híve, a borok fahordóban erjednek, az erjesztés spontán zajlik.

A Dorogi Testvérek Pincészete első generációs kis családi birtok. A pince az abszolút természetesség híve, a borok fahordóban erjednek, az erjesztés spontán zajlik.

Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodájaként az Andrássy Rezidencia Wine & Spa***** szálloda kiemelkedően magas minőségi színvonalon kínálja a wellness, spa és gasztronómia legjavát. Eszencia étterme egyedülálló miliővel, gourmet fogásokkal és a tokaji borrégió legkiválóbb nedűivel várja vendégeit. Kínálata a Tokaj-hegyaljai magas minőségű borok és a nemzetközi konyha tudatos ötvözete, a hagyományos értékek megőrzésével.

Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodájaként az Andrássy Rezidencia Wine & Spa***** szálloda kiemelkedően magas minőségi színvonalon kínálja a wellness, spa és gasztronómia legjavát. Eszencia étterme egyedülálló miliővel, gourmet fogásokkal és a tokaji borrégió legkiválóbb nedűivel várja vendégeit. Kínálata a Tokaj-hegyaljai magas minőségű borok és a nemzetközi konyha tudatos ötvözete, a hagyományos értékek megőrzésével.

Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodájaként az Andrássy Rezidencia Wine & Spa***** szálloda kiemelkedően magas minőségi színvonalon kínálja a wellness, spa és gasztronómia legjavát. Eszencia étterme egyedülálló miliővel, gourmet fogásokkal és a tokaji borrégió legkiválóbb nedűivel várja vendégeit. Kínálata a Tokaj-hegyaljai magas minőségű borok és a nemzetközi konyha tudatos ötvözete, a hagyományos értékek megőrzésével.

A Gróf Degenfeld család több mint százötven éves hagyomány alapján 1994-ben élesztette újjá hegyaljai szőlőbirtokát. A borok készítése során a természet szeretete, a hagyományok tisztelete és a modern technológia ötvözése vezérel bennünket. Főborászunk kezei alól a borvidék vezető szőlőfajtáit – a furmintot, hárslevelűt és sárgamuskotályt – tiszta stílusban bemutató fajtaborok, valamint tokaji édes borkülönlegességek kerülnek ki. Borainkhoz a szőlőt és az aszúbogyót a Mád határában és Tarcalon levő történelmi dűlőkről szüreteljük. A 35 hektáros ültetvényeinken bioművelés folyik.

A Gróf Degenfeld család több mint százötven éves hagyomány alapján 1994-ben élesztette újjá hegyaljai szőlőbirtokát. A borok készítése során a természet szeretete, a hagyományok tisztelete és a modern technológia ötvözése vezérel bennünket. Főborászunk kezei alól a borvidék vezető szőlőfajtáit – a furmintot, hárslevelűt és sárgamuskotályt – tiszta stílusban bemutató fajtaborok, valamint tokaji édes borkülönlegességek kerülnek ki. Borainkhoz a szőlőt és az aszúbogyót a Mád határában és Tarcalon levő történelmi dűlőkről szüreteljük. A 35 hektáros ültetvényeinken bioművelés folyik.

A Gróf Degenfeld család több mint százötven éves hagyomány alapján 1994-ben élesztette újjá hegyaljai szőlőbirtokát. A borok készítése során a természet szeretete, a hagyományok tisztelete és a modern technológia ötvözése vezérel bennünket. Főborászunk kezei alól a borvidék vezető szőlőfajtáit – a furmintot, hárslevelűt és sárgamuskotályt – tiszta stílusban bemutató fajtaborok, valamint tokaji édes borkülönlegességek kerülnek ki. Borainkhoz a szőlőt és az aszúbogyót a Mád határában és Tarcalon levő történelmi dűlőkről szüreteljük. A 35 hektáros ültetvényeinken bioművelés folyik.

A pincészet ültetvényei Balatonszőlősön és Tarcalon, a tokaji borvidéken találhatóak, jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. A csendes borok mellett hagyományos eljárással készítünk pezsgőt. Fő fajtáink Balatonszőlősön az olaszrizling, szürkebarát, zenit, Tokajban pedig a furmint, sárgamuskotály és a hárslevelű.

A pincészet ültetvényei Balatonszőlősön és Tarcalon, a tokaji borvidéken találhatóak, jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. A csendes borok mellett hagyományos eljárással készítünk pezsgőt. Fő fajtáink Balatonszőlősön az olaszrizling, szürkebarát, zenit, Tokajban pedig a furmint, sárgamuskotály és a hárslevelű.

A pincészet ültetvényei Balatonszőlősön és Tarcalon, a tokaji borvidéken találhatóak, jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. A csendes borok mellett hagyományos eljárással készítünk pezsgőt. Fő fajtáink Balatonszőlősön az olaszrizling, szürkebarát, zenit, Tokajban pedig a furmint, sárgamuskotály és a hárslevelű.

A birtok 15 hektáron elismerten bio, biodinamikus műveléssel gazdálkodik, és a szőlőfeldolgozás, borkészítés során is mellőzi a vegyszereket.

A birtok 15 hektáron elismerten bio, biodinamikus műveléssel gazdálkodik, és a szőlőfeldolgozás, borkészítés során is mellőzi a vegyszereket.

A birtok 15 hektáron elismerten bio, biodinamikus műveléssel gazdálkodik, és a szőlőfeldolgozás, borkészítés során is mellőzi a vegyszereket.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete