Turizmus Program

Húsvéti hajókirándulás

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!

Tállyai gasztronómia

Nagy szeretettel és odaadással várjuk kedves vendégeinket. Gyere el és kóstold meg rendkívüli borainkat, melyek a település és a család hagyományai szerint, gondos odafigyeléssel készülnek. Nálunk a szállás és a szórakozási lehetőségek is egyaránt adottak.

Nagy szeretettel és odaadással várjuk kedves vendégeinket. Gyere el és kóstold meg rendkívüli borainkat, melyek a település és a család hagyományai szerint, gondos odafigyeléssel készülnek. Nálunk a szállás és a szórakozási lehetőségek is egyaránt adottak.

Nagy szeretettel és odaadással várjuk kedves vendégeinket. Gyere el és kóstold meg rendkívüli borainkat, melyek a település és a család hagyományai szerint, gondos odafigyeléssel készülnek. Nálunk a szállás és a szórakozási lehetőségek is egyaránt adottak.

Többgenerációs családi borászat vagyunk, a három fő Tokaji borfajtát készítjük, ez a furmint, a hárslevelű és a sárga muskotály. Borkóstolóink alkalmával általában 8-10 féle tételt ízlelhetnek, igyekszünk bemutatni a tokaji borvidék, illetve Tállya adottságait. Ezek mellet a vendégházunkban családias hangulatban fogadjuk vendégeinket házias ízekkel, otthonos környezetben.

Többgenerációs családi borászat vagyunk, a három fő Tokaji borfajtát készítjük, ez a furmint, a hárslevelű és a sárga muskotály. Borkóstolóink alkalmával általában 8-10 féle tételt ízlelhetnek, igyekszünk bemutatni a tokaji borvidék, illetve Tállya adottságait. Ezek mellet a vendégházunkban családias hangulatban fogadjuk vendégeinket házias ízekkel, otthonos környezetben.

Többgenerációs családi borászat vagyunk, a három fő Tokaji borfajtát készítjük, ez a furmint, a hárslevelű és a sárga muskotály. Borkóstolóink alkalmával általában 8-10 féle tételt ízlelhetnek, igyekszünk bemutatni a tokaji borvidék, illetve Tállya adottságait. Ezek mellet a vendégházunkban családias hangulatban fogadjuk vendégeinket házias ízekkel, otthonos környezetben.

Tállya ikonikus Szirmay kúriájában, a több mint 400 éves tölgyfakapu mögött a táj minden ízét kiélvezheti az utazó. A Barka Galéria és Hotel Étterem falai között a bor, a hagyományok és a gondosan készített ételek harmóniája mesél az élet szeretetéről.

Tállya ikonikus Szirmay kúriájában, a több mint 400 éves tölgyfakapu mögött a táj minden ízét kiélvezheti az utazó. A Barka Galéria és Hotel Étterem falai között a bor, a hagyományok és a gondosan készített ételek harmóniája mesél az élet szeretetéről.

Tállya ikonikus Szirmay kúriájában, a több mint 400 éves tölgyfakapu mögött a táj minden ízét kiélvezheti az utazó. A Barka Galéria és Hotel Étterem falai között a bor, a hagyományok és a gondosan készített ételek harmóniája mesél az élet szeretetéről.

A többtagú családi pince- együttes a XVII.-XVIII. században épült. Az érlelés ideális körülményeit a vasrag riolittufa falak, az évszázados nemespenész (Cladosporium Cellare) és az állandó 10-11 Celsius-fok hőmérséklet biztosítja. Pincénkben a borok hagyományos eljárással, derítés és szűrés nélkül, tölgyfahordóban érlelődnek. Borkóstolóra telefonos bejelentkezés szükséges. Borfajták:furmint, hárslevelű, muskotályos, szamorodni, aszú.

A többtagú családi pince- együttes a XVII.-XVIII. században épült. Az érlelés ideális körülményeit a vasrag riolittufa falak, az évszázados nemespenész (Cladosporium Cellare) és az állandó 10-11 Celsius-fok hőmérséklet biztosítja. Pincénkben a borok hagyományos eljárással, derítés és szűrés nélkül, tölgyfahordóban érlelődnek. Borkóstolóra telefonos bejelentkezés szükséges. Borfajták:furmint, hárslevelű, muskotályos, szamorodni, aszú.

A többtagú családi pince- együttes a XVII.-XVIII. században épült. Az érlelés ideális körülményeit a vasrag riolittufa falak, az évszázados nemespenész (Cladosporium Cellare) és az állandó 10-11 Celsius-fok hőmérséklet biztosítja. Pincénkben a borok hagyományos eljárással, derítés és szűrés nélkül, tölgyfahordóban érlelődnek. Borkóstolóra telefonos bejelentkezés szükséges. Borfajták:furmint, hárslevelű, muskotályos, szamorodni, aszú.

A pinceborozó Tállya községben a Palota úton, zöldövezetben – szőlők között- épült 1994-ben. A magyaros vendéglátás, a hangulatos pincerendezvények lebonyolítására, borkóstolással egybekötött egytálételek elfogyasztására alkalmas.

A pinceborozó Tállya községben a Palota úton, zöldövezetben – szőlők között- épült 1994-ben. A magyaros vendéglátás, a hangulatos pincerendezvények lebonyolítására, borkóstolással egybekötött egytálételek elfogyasztására alkalmas.

A pinceborozó Tállya községben a Palota úton, zöldövezetben – szőlők között- épült 1994-ben. A magyaros vendéglátás, a hangulatos pincerendezvények lebonyolítására, borkóstolással egybekötött egytálételek elfogyasztására alkalmas.

Ökológiai szőlőtermelés, bioborászat Tállyán. Borkóstolás előzetes bejelentkezéssel.

Ökológiai szőlőtermelés, bioborászat Tállyán. Borkóstolás előzetes bejelentkezéssel.

Ökológiai szőlőtermelés, bioborászat Tállyán. Borkóstolás előzetes bejelentkezéssel.

Családi pincészetünk Tállyán, a Tokaji borvidéken található, több generáció óta foglalkozunk szőlészettel és borászattal. Időközben egy vendégházat is kialakítottunk a Tállyára érkező borkedvelők számára.

Családi pincészetünk Tállyán, a Tokaji borvidéken található, több generáció óta foglalkozunk szőlészettel és borászattal. Időközben egy vendégházat is kialakítottunk a Tállyára érkező borkedvelők számára.

Családi pincészetünk Tállyán, a Tokaji borvidéken található, több generáció óta foglalkozunk szőlészettel és borászattal. Időközben egy vendégházat is kialakítottunk a Tállyára érkező borkedvelők számára.

Közel 500 éves, több, mint 350 m hosszú pincénkben kóstolhatják meg vendégeink Tokaj-Hegyalja kincseit. A borkóstolást követően vendégeinknek előzetes bejelentkezés esetén hideg és meleg tájjellegű ételeket kínálunk, melyeket egytől-egyig frissen, saját konyhánkon készítünk el. Vendégeink kényelmét és igényeit szem előtt tartva nyitottuk meg a pincészetünk szomszédságában álló Jónap Vendégházunkat, amelyben 5 szobában összesen 15 főnek tudunk szállást biztosítani.

Közel 500 éves, több, mint 350 m hosszú pincénkben kóstolhatják meg vendégeink Tokaj-Hegyalja kincseit. A borkóstolást követően vendégeinknek előzetes bejelentkezés esetén hideg és meleg tájjellegű ételeket kínálunk, melyeket egytől-egyig frissen, saját konyhánkon készítünk el. Vendégeink kényelmét és igényeit szem előtt tartva nyitottuk meg a pincészetünk szomszédságában álló Jónap Vendégházunkat, amelyben 5 szobában összesen 15 főnek tudunk szállást biztosítani.

Közel 500 éves, több, mint 350 m hosszú pincénkben kóstolhatják meg vendégeink Tokaj-Hegyalja kincseit. A borkóstolást követően vendégeinknek előzetes bejelentkezés esetén hideg és meleg tájjellegű ételeket kínálunk, melyeket egytől-egyig frissen, saját konyhánkon készítünk el. Vendégeink kényelmét és igényeit szem előtt tartva nyitottuk meg a pincészetünk szomszédságában álló Jónap Vendégházunkat, amelyben 5 szobában összesen 15 főnek tudunk szállást biztosítani.

A család jelenleg 12 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A 7 ágból álló pincerendszer Tállya község centrumában helyezkedik el, a Homoky család régi uradalmi birtokán. A kínálatunk: többek között száraz, félszáraz, félédes, édes furmint, hárslevelű, sárga muskotály, valamint több borkülönlegesség: aszúk, száraz- édes szamorodni és fordítás. Dűlős borokat is készítünk. A vállalkozásunk szállásadással és vendéglátással is foglalkozik. A szálláshely foglalással együtt pincelátogatást, borbemutatót, borkóstolót és tájjellegű, illetve előre egyeztetett ételeket szolgálunk fel. Borbemutatót, borozást, étkeztetést csak előre bejelentkezés esetén vállalunk.

A család jelenleg 12 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A 7 ágból álló pincerendszer Tállya község centrumában helyezkedik el, a Homoky család régi uradalmi birtokán. A kínálatunk: többek között száraz, félszáraz, félédes, édes furmint, hárslevelű, sárga muskotály, valamint több borkülönlegesség: aszúk, száraz- édes szamorodni és fordítás. Dűlős borokat is készítünk. A vállalkozásunk szállásadással és vendéglátással is foglalkozik. A szálláshely foglalással együtt pincelátogatást, borbemutatót, borkóstolót és tájjellegű, illetve előre egyeztetett ételeket szolgálunk fel. Borbemutatót, borozást, étkeztetést csak előre bejelentkezés esetén vállalunk.

A család jelenleg 12 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A 7 ágból álló pincerendszer Tállya község centrumában helyezkedik el, a Homoky család régi uradalmi birtokán. A kínálatunk: többek között száraz, félszáraz, félédes, édes furmint, hárslevelű, sárga muskotály, valamint több borkülönlegesség: aszúk, száraz- édes szamorodni és fordítás. Dűlős borokat is készítünk. A vállalkozásunk szállásadással és vendéglátással is foglalkozik. A szálláshely foglalással együtt pincelátogatást, borbemutatót, borkóstolót és tájjellegű, illetve előre egyeztetett ételeket szolgálunk fel. Borbemutatót, borozást, étkeztetést csak előre bejelentkezés esetén vállalunk.

A Kaláka Pince Alkonyi László, Benedek Tibor és Lovász Pál baráti összefogásával alakult, Tokaj egyik legnagyobb múltú, legszebb épített örökséggel és legkülönlegesebb természeti adottságokkal rendelkező településén, Tállyán. Rendkívül alacsony termésmennyiséggel dolgozunk: a 3,2 hektár termő szőlőnkről 30-45 hektoliter bor készül évente. Borainkat fiatalon, jóval a teljes palackérés előtt hozzuk forgalomba. Nem a fajtát, a termőhelyet szeretnénk borainkban megragadni: éppen ezért minden borunk tartalmaz furmintot és hárslevelűt is, legfeljebb az arányuk között vannak eltérések.

A Kaláka Pince Alkonyi László, Benedek Tibor és Lovász Pál baráti összefogásával alakult, Tokaj egyik legnagyobb múltú, legszebb épített örökséggel és legkülönlegesebb természeti adottságokkal rendelkező településén, Tállyán. Rendkívül alacsony termésmennyiséggel dolgozunk: a 3,2 hektár termő szőlőnkről 30-45 hektoliter bor készül évente. Borainkat fiatalon, jóval a teljes palackérés előtt hozzuk forgalomba. Nem a fajtát, a termőhelyet szeretnénk borainkban megragadni: éppen ezért minden borunk tartalmaz furmintot és hárslevelűt is, legfeljebb az arányuk között vannak eltérések.

A Kaláka Pince Alkonyi László, Benedek Tibor és Lovász Pál baráti összefogásával alakult, Tokaj egyik legnagyobb múltú, legszebb épített örökséggel és legkülönlegesebb természeti adottságokkal rendelkező településén, Tállyán. Rendkívül alacsony termésmennyiséggel dolgozunk: a 3,2 hektár termő szőlőnkről 30-45 hektoliter bor készül évente. Borainkat fiatalon, jóval a teljes palackérés előtt hozzuk forgalomba. Nem a fajtát, a termőhelyet szeretnénk borainkban megragadni: éppen ezért minden borunk tartalmaz furmintot és hárslevelűt is, legfeljebb az arányuk között vannak eltérések.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete