Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Mátrai gasztronómia

A Mészáros Családi Borászat több évtizedes múltra tekint vissza. A család a szőlőtelepítéstől a kész bor előállításáig a tökéletességre törekszik.

A Mészáros Családi Borászat több évtizedes múltra tekint vissza. A család a szőlőtelepítéstől a kész bor előállításáig a tökéletességre törekszik.

A Mészáros Családi Borászat több évtizedes múltra tekint vissza. A család a szőlőtelepítéstől a kész bor előállításáig a tökéletességre törekszik.

A Mészáros család sok nemzedék óta foglalkozik szőlőtermeléssel és borkészítéssel. Ameddig a családtörténet felkutatható, folyamatos volt a szőlőhöz kötődés. E sok emberöltős tapasztalatot szeretnénk átadni boraink ízében, zamatában azoknak, akik borainkból vásárolnak.

A Mészáros család sok nemzedék óta foglalkozik szőlőtermeléssel és borkészítéssel. Ameddig a családtörténet felkutatható, folyamatos volt a szőlőhöz kötődés. E sok emberöltős tapasztalatot szeretnénk átadni boraink ízében, zamatában azoknak, akik borainkból vásárolnak.

A Mészáros család sok nemzedék óta foglalkozik szőlőtermeléssel és borkészítéssel. Ameddig a családtörténet felkutatható, folyamatos volt a szőlőhöz kötődés. E sok emberöltős tapasztalatot szeretnénk átadni boraink ízében, zamatában azoknak, akik borainkból vásárolnak.

A szőlő termesztésében alkalmazott legfontosabb alapelvem, hogy nem használok gyomirtó szert. Boraimat saját magam, egyedül készítem. Legfontosabb boraim: chardonnay-k, syrah-k, édes sárga muskotályok. Palackjaimat saját kezűleg sorszámozom.

A szőlő termesztésében alkalmazott legfontosabb alapelvem, hogy nem használok gyomirtó szert. Boraimat saját magam, egyedül készítem. Legfontosabb boraim: chardonnay-k, syrah-k, édes sárga muskotályok. Palackjaimat saját kezűleg sorszámozom.

A szőlő termesztésében alkalmazott legfontosabb alapelvem, hogy nem használok gyomirtó szert. Boraimat saját magam, egyedül készítem. Legfontosabb boraim: chardonnay-k, syrah-k, édes sárga muskotályok. Palackjaimat saját kezűleg sorszámozom.

A Nagyrédei Kecskefarm a Mátra hegység déli lábánál, gyönyörű természeti környezetben, rét mellett, erdőtől, horgásztótól 200-300 méterre található. A kitűnő adottságok mellett a több évszázados hagyományoknak köszönhető, hogy a mátraaljai történelmi borvidék jelentős borászata is itt található.

A Nagyrédei Kecskefarm a Mátra hegység déli lábánál, gyönyörű természeti környezetben, rét mellett, erdőtől, horgásztótól 200-300 méterre található. A kitűnő adottságok mellett a több évszázados hagyományoknak köszönhető, hogy a mátraaljai történelmi borvidék jelentős borászata is itt található.

A Nagyrédei Kecskefarm a Mátra hegység déli lábánál, gyönyörű természeti környezetben, rét mellett, erdőtől, horgásztótól 200-300 méterre található. A kitűnő adottságok mellett a több évszázados hagyományoknak köszönhető, hogy a mátraaljai történelmi borvidék jelentős borászata is itt található.

Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.

Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.

Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.

A vidéki, ízes, szeretet-teljes vendéglátás bástyájaként szeretnénk, ha mások emlékeznének ránk. Műemlék pincénkbe nem inni, hanem a bort élvezni, értékelni hívjuk vendégeinket, ahol a helyi ízekkel is megismertetjük a hozzánk betérőket.

A vidéki, ízes, szeretet-teljes vendéglátás bástyájaként szeretnénk, ha mások emlékeznének ránk. Műemlék pincénkbe nem inni, hanem a bort élvezni, értékelni hívjuk vendégeinket, ahol a helyi ízekkel is megismertetjük a hozzánk betérőket.

A vidéki, ízes, szeretet-teljes vendéglátás bástyájaként szeretnénk, ha mások emlékeznének ránk. Műemlék pincénkbe nem inni, hanem a bort élvezni, értékelni hívjuk vendégeinket, ahol a helyi ízekkel is megismertetjük a hozzánk betérőket.

Éttermünkben házias ételeket szolgálunk fel , melyet melegen ajánljuk minden kedves idelátogatónak. Vállaljuk rendezvények szervezését 50 főig nyáron 80 főig. Felszolgálunk reggelit, ebédet és vacsorát is. Az Ételbárhoz tartozik még egy Kávézó és egy Vendégház.

Éttermünkben házias ételeket szolgálunk fel , melyet melegen ajánljuk minden kedves idelátogatónak. Vállaljuk rendezvények szervezését 50 főig nyáron 80 főig. Felszolgálunk reggelit, ebédet és vacsorát is. Az Ételbárhoz tartozik még egy Kávézó és egy Vendégház.

Éttermünkben házias ételeket szolgálunk fel , melyet melegen ajánljuk minden kedves idelátogatónak. Vállaljuk rendezvények szervezését 50 főig nyáron 80 főig. Felszolgálunk reggelit, ebédet és vacsorát is. Az Ételbárhoz tartozik még egy Kávézó és egy Vendégház.

A Mátrai Borvidék második legnagyobb szőlőtermelő települése Gyöngyössolymos, melynek meghatározó szőlészeti és borászati egysége a 220 hektáron gazdálkodó Nyilas Pincészet. A családi vállalkozást Dr. Nyilas János agrármérnök és lánya Nyilas Ilona szőlész borász szakmérnök alapította. Az idők során a család többi tagja is bekapcsolódott a munkába. A borokat irányított erjesztéssel készítik, hangsúlyozva a gyümölcsös aromákat. A pincészetbe ellátogató vendégek 11 féle bort kóstolhatnak.

A Mátrai Borvidék második legnagyobb szőlőtermelő települése Gyöngyössolymos, melynek meghatározó szőlészeti és borászati egysége a 220 hektáron gazdálkodó Nyilas Pincészet. A családi vállalkozást Dr. Nyilas János agrármérnök és lánya Nyilas Ilona szőlész borász szakmérnök alapította. Az idők során a család többi tagja is bekapcsolódott a munkába. A borokat irányított erjesztéssel készítik, hangsúlyozva a gyümölcsös aromákat. A pincészetbe ellátogató vendégek 11 féle bort kóstolhatnak.

A Mátrai Borvidék második legnagyobb szőlőtermelő települése Gyöngyössolymos, melynek meghatározó szőlészeti és borászati egysége a 220 hektáron gazdálkodó Nyilas Pincészet. A családi vállalkozást Dr. Nyilas János agrármérnök és lánya Nyilas Ilona szőlész borász szakmérnök alapította. Az idők során a család többi tagja is bekapcsolódott a munkába. A borokat irányított erjesztéssel készítik, hangsúlyozva a gyümölcsös aromákat. A pincészetbe ellátogató vendégek 11 féle bort kóstolhatnak.

A családi vállalkozás alaptevékenysége a szőlőoltvány termesztés, de pincészetünkben megtalálhatóak tájjellegű boraink is. 60 ha-os szőlőbirtokunkon olaszrizling, cserszegi fűszeres, szürkebarát, tramini, cabernet sauvignon és chardonnay szőlőfajtát termelünk. Tájjellegű borainkat kannás és palackozott formában értékesítjük. Három szintes pincészetünkben 6-8 fajta ízletes bor kóstolására van lehetőség 8-50 fős csoportoknak. A pince melletti falusi apartmanházunkban szállást is biztosítunk.

A családi vállalkozás alaptevékenysége a szőlőoltvány termesztés, de pincészetünkben megtalálhatóak tájjellegű boraink is. 60 ha-os szőlőbirtokunkon olaszrizling, cserszegi fűszeres, szürkebarát, tramini, cabernet sauvignon és chardonnay szőlőfajtát termelünk. Tájjellegű borainkat kannás és palackozott formában értékesítjük. Három szintes pincészetünkben 6-8 fajta ízletes bor kóstolására van lehetőség 8-50 fős csoportoknak. A pince melletti falusi apartmanházunkban szállást is biztosítunk.

A családi vállalkozás alaptevékenysége a szőlőoltvány termesztés, de pincészetünkben megtalálhatóak tájjellegű boraink is. 60 ha-os szőlőbirtokunkon olaszrizling, cserszegi fűszeres, szürkebarát, tramini, cabernet sauvignon és chardonnay szőlőfajtát termelünk. Tájjellegű borainkat kannás és palackozott formában értékesítjük. Három szintes pincészetünkben 6-8 fajta ízletes bor kóstolására van lehetőség 8-50 fős csoportoknak. A pince melletti falusi apartmanházunkban szállást is biztosítunk.

Vendéglőnkben mind megjelenésben, mind ételkínálatban a helyi hagyományok megőrzését tartjuk szem előtt. Házias, a Palóc földre jellemző és klasszikus magyar ételeinket első osztályú alapanyagokból házi módszerekkel készítjük és sok szeretettel kínáljuk kedves vendégeinknek.

Vendéglőnkben mind megjelenésben, mind ételkínálatban a helyi hagyományok megőrzését tartjuk szem előtt. Házias, a Palóc földre jellemző és klasszikus magyar ételeinket első osztályú alapanyagokból házi módszerekkel készítjük és sok szeretettel kínáljuk kedves vendégeinknek.

Vendéglőnkben mind megjelenésben, mind ételkínálatban a helyi hagyományok megőrzését tartjuk szem előtt. Házias, a Palóc földre jellemző és klasszikus magyar ételeinket első osztályú alapanyagokból házi módszerekkel készítjük és sok szeretettel kínáljuk kedves vendégeinknek.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete