Turizmus Program

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!

Kecskeméti gasztronómia

Népszerűség

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

Házi receptek alapján sütik, torták, igazi olasz kávé, kávé különlegességek, forró csoki, fagyi is szerepel az ajánlatok között.

Házi receptek alapján sütik, torták, igazi olasz kávé, kávé különlegességek, forró csoki, fagyi is szerepel az ajánlatok között.

Házi receptek alapján sütik, torták, igazi olasz kávé, kávé különlegességek, forró csoki, fagyi is szerepel az ajánlatok között.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

Az étterem három szeparált termében kényelmesen étkezhetnek vendégeink. Nyáron vagy jó időben terasszal is bővül a vendégtér. Mindig hírős volt a `Rigó pacalja`, melyet napjainkban kiegészítettünk hagyományos magyaros és korszerű ételspecialitásokkal.

Az étterem három szeparált termében kényelmesen étkezhetnek vendégeink. Nyáron vagy jó időben terasszal is bővül a vendégtér. Mindig hírős volt a `Rigó pacalja`, melyet napjainkban kiegészítettünk hagyományos magyaros és korszerű ételspecialitásokkal.

Az étterem három szeparált termében kényelmesen étkezhetnek vendégeink. Nyáron vagy jó időben terasszal is bővül a vendégtér. Mindig hírős volt a `Rigó pacalja`, melyet napjainkban kiegészítettünk hagyományos magyaros és korszerű ételspecialitásokkal.

A kecskeméti piacon sétálgatva fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy a messze földön híres helyi piacunkra támaszkodva a hagyományos és a modern magyar konyha legjobb elemeit ötvöző éttermet szeretnénk indítani. Hiszünk benne, hogy vissza kell nyúlni a legőszintébb alapokhoz. Úgy főzünk, mint hajdanán, amikor még nem léteztek ipari ételízesítők, nem volt fagyasztó, sem mikrohullámú sütő. Amikor még az éttermek konyháin mindig azt főzték, ami épp megterem és a vendéglátók friss házias ízek élményével ajándékozták meg a betérő vendégeket. A Rozmaring Étteremben a napfényes Alföldünk legfinomabb ízeit szolgáljuk fel a kecskeméti emberek legendás vendégszeretetével.

A kecskeméti piacon sétálgatva fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy a messze földön híres helyi piacunkra támaszkodva a hagyományos és a modern magyar konyha legjobb elemeit ötvöző éttermet szeretnénk indítani. Hiszünk benne, hogy vissza kell nyúlni a legőszintébb alapokhoz. Úgy főzünk, mint hajdanán, amikor még nem léteztek ipari ételízesítők, nem volt fagyasztó, sem mikrohullámú sütő. Amikor még az éttermek konyháin mindig azt főzték, ami épp megterem és a vendéglátók friss házias ízek élményével ajándékozták meg a betérő vendégeket. A Rozmaring Étteremben a napfényes Alföldünk legfinomabb ízeit szolgáljuk fel a kecskeméti emberek legendás vendégszeretetével.

A kecskeméti piacon sétálgatva fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy a messze földön híres helyi piacunkra támaszkodva a hagyományos és a modern magyar konyha legjobb elemeit ötvöző éttermet szeretnénk indítani. Hiszünk benne, hogy vissza kell nyúlni a legőszintébb alapokhoz. Úgy főzünk, mint hajdanán, amikor még nem léteztek ipari ételízesítők, nem volt fagyasztó, sem mikrohullámú sütő. Amikor még az éttermek konyháin mindig azt főzték, ami épp megterem és a vendéglátók friss házias ízek élményével ajándékozták meg a betérő vendégeket. A Rozmaring Étteremben a napfényes Alföldünk legfinomabb ízeit szolgáljuk fel a kecskeméti emberek legendás vendégszeretetével.

Vendégeink választhatnak a magyaros konyha remekeiből, de készítünk ínyenc különlegességeket is. A magyar borvidékek remekeiből 80 fajta bort kínálunk.

Vendégeink választhatnak a magyaros konyha remekeiből, de készítünk ínyenc különlegességeket is. A magyar borvidékek remekeiből 80 fajta bort kínálunk.

Vendégeink választhatnak a magyaros konyha remekeiből, de készítünk ínyenc különlegességeket is. A magyar borvidékek remekeiből 80 fajta bort kínálunk.

A Spaletta Étterem és Sörház egy olyan hely, ami tulajdonképpen kettő. Kettő, ami egy. Egy helyen valósul meg a vendéglátás két típusa: vigadva sörözés a cimborákkal, valamint csendes, beszélgetős étkezés a családdal, barátokkal, üzleti ebéd, vacsora a partnerekkel.

A Spaletta Étterem és Sörház egy olyan hely, ami tulajdonképpen kettő. Kettő, ami egy. Egy helyen valósul meg a vendéglátás két típusa: vigadva sörözés a cimborákkal, valamint csendes, beszélgetős étkezés a családdal, barátokkal, üzleti ebéd, vacsora a partnerekkel.

A Spaletta Étterem és Sörház egy olyan hely, ami tulajdonképpen kettő. Kettő, ami egy. Egy helyen valósul meg a vendéglátás két típusa: vigadva sörözés a cimborákkal, valamint csendes, beszélgetős étkezés a családdal, barátokkal, üzleti ebéd, vacsora a partnerekkel.

A Vén Diófa Étterem és Rendezvényház Kecskemét szívében, családias környezetben, házias ízekre fókuszáló vendéglátóhely. Panziónk a Vén Diófa Étterem és Rendezvényház közvetlen szomszédságában, Kecskemét szívében, ám mégis csendes, zöld környezetben található.

A Vén Diófa Étterem és Rendezvényház Kecskemét szívében, családias környezetben, házias ízekre fókuszáló vendéglátóhely. Panziónk a Vén Diófa Étterem és Rendezvényház közvetlen szomszédságában, Kecskemét szívében, ám mégis csendes, zöld környezetben található.

A Vén Diófa Étterem és Rendezvényház Kecskemét szívében, családias környezetben, házias ízekre fókuszáló vendéglátóhely. Panziónk a Vén Diófa Étterem és Rendezvényház közvetlen szomszédságában, Kecskemét szívében, ám mégis csendes, zöld környezetben található.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete