Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.
Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.
Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.
A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.
A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.
A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.
A kecskeméti piacon sétálgatva fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy a messze földön híres helyi piacunkra támaszkodva a hagyományos és a modern magyar konyha legjobb elemeit ötvöző éttermet szeretnénk indítani. Hiszünk benne, hogy vissza kell nyúlni a legőszintébb alapokhoz. Úgy főzünk, mint hajdanán, amikor még nem léteztek ipari ételízesítők, nem volt fagyasztó, sem mikrohullámú sütő. Amikor még az éttermek konyháin mindig azt főzték, ami épp megterem és a vendéglátók friss házias ízek élményével ajándékozták meg a betérő vendégeket. A Rozmaring Étteremben a napfényes Alföldünk legfinomabb ízeit szolgáljuk fel a kecskeméti emberek legendás vendégszeretetével.
A kecskeméti piacon sétálgatva fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy a messze földön híres helyi piacunkra támaszkodva a hagyományos és a modern magyar konyha legjobb elemeit ötvöző éttermet szeretnénk indítani. Hiszünk benne, hogy vissza kell nyúlni a legőszintébb alapokhoz. Úgy főzünk, mint hajdanán, amikor még nem léteztek ipari ételízesítők, nem volt fagyasztó, sem mikrohullámú sütő. Amikor még az éttermek konyháin mindig azt főzték, ami épp megterem és a vendéglátók friss házias ízek élményével ajándékozták meg a betérő vendégeket. A Rozmaring Étteremben a napfényes Alföldünk legfinomabb ízeit szolgáljuk fel a kecskeméti emberek legendás vendégszeretetével.
A kecskeméti piacon sétálgatva fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy a messze földön híres helyi piacunkra támaszkodva a hagyományos és a modern magyar konyha legjobb elemeit ötvöző éttermet szeretnénk indítani. Hiszünk benne, hogy vissza kell nyúlni a legőszintébb alapokhoz. Úgy főzünk, mint hajdanán, amikor még nem léteztek ipari ételízesítők, nem volt fagyasztó, sem mikrohullámú sütő. Amikor még az éttermek konyháin mindig azt főzték, ami épp megterem és a vendéglátók friss házias ízek élményével ajándékozták meg a betérő vendégeket. A Rozmaring Étteremben a napfényes Alföldünk legfinomabb ízeit szolgáljuk fel a kecskeméti emberek legendás vendégszeretetével.