Bor- és pezsgőrend az egyedülálló „hungarikumként” számon tartott arany sárfehér hazájában, Izsákon. A régebben csemegeszőlőként is értékesített, majd pezsgő-alapborként hírnevet szerzett fajtábóll megfelelően kiválasztott technológiával nagyon kellemes, jellegzetes, a gasztronómiában jól illeszthető bort lehet készíteni. A rend tagjai zömében szőlőtermesztők-borászok, kisebb nagyobb méretű birtokokon, akik a hagyományaikat, a táj kultúráját, és a minőségi borfogyasztás propagálására szövetkeztek.
Bor- és pezsgőrend az egyedülálló „hungarikumként” számon tartott arany sárfehér hazájában, Izsákon. A régebben csemegeszőlőként is értékesített, majd pezsgő-alapborként hírnevet szerzett fajtábóll megfelelően kiválasztott technológiával nagyon kellemes, jellegzetes, a gasztronómiában jól illeszthető bort lehet készíteni. A rend tagjai zömében szőlőtermesztők-borászok, kisebb nagyobb méretű birtokokon, akik a hagyományaikat, a táj kultúráját, és a minőségi borfogyasztás propagálására szövetkeztek.
Bor- és pezsgőrend az egyedülálló „hungarikumként” számon tartott arany sárfehér hazájában, Izsákon. A régebben csemegeszőlőként is értékesített, majd pezsgő-alapborként hírnevet szerzett fajtábóll megfelelően kiválasztott technológiával nagyon kellemes, jellegzetes, a gasztronómiában jól illeszthető bort lehet készíteni. A rend tagjai zömében szőlőtermesztők-borászok, kisebb nagyobb méretű birtokokon, akik a hagyományaikat, a táj kultúráját, és a minőségi borfogyasztás propagálására szövetkeztek.
A hagyományoknak megfelelően alacsony művelésmódban műveljük, Izsák és Szabadszállás környékén próbálkozunk más fajták termesztésével is. Az ősi birtokon van egy kis tanya, melyben a nagypapa öreg hordói és szőlőművelő eszközei kaptak helyet. Ezeket az eszközöket a mai napig megőriztük az utókor számára. Az izsáki területek egy részéről jól ismert fajtákat használunk, mint pl. a cserszegi fűszerest.
A hagyományoknak megfelelően alacsony művelésmódban műveljük, Izsák és Szabadszállás környékén próbálkozunk más fajták termesztésével is. Az ősi birtokon van egy kis tanya, melyben a nagypapa öreg hordói és szőlőművelő eszközei kaptak helyet. Ezeket az eszközöket a mai napig megőriztük az utókor számára. Az izsáki területek egy részéről jól ismert fajtákat használunk, mint pl. a cserszegi fűszerest.
A hagyományoknak megfelelően alacsony művelésmódban műveljük, Izsák és Szabadszállás környékén próbálkozunk más fajták termesztésével is. Az ősi birtokon van egy kis tanya, melyben a nagypapa öreg hordói és szőlőművelő eszközei kaptak helyet. Ezeket az eszközöket a mai napig megőriztük az utókor számára. Az izsáki területek egy részéről jól ismert fajtákat használunk, mint pl. a cserszegi fűszerest.
A kézműves sajtműhely félkemény és lágy sajtokat túróféleségeket, valamint tej- és joghurt készítményeket a tej minden lényeges alkotóelemét megőrző alapanyagokból készíti. Egyedi ízvilágú termékeivel az egészséges táplálkozás népszerűsítéséhez, valamint a sajtfogyasztás kultúrájának hazai térhódításához szeretnének hozzájárulni.
A kézműves sajtműhely félkemény és lágy sajtokat túróféleségeket, valamint tej- és joghurt készítményeket a tej minden lényeges alkotóelemét megőrző alapanyagokból készíti. Egyedi ízvilágú termékeivel az egészséges táplálkozás népszerűsítéséhez, valamint a sajtfogyasztás kultúrájának hazai térhódításához szeretnének hozzájárulni.
A kézműves sajtműhely félkemény és lágy sajtokat túróféleségeket, valamint tej- és joghurt készítményeket a tej minden lényeges alkotóelemét megőrző alapanyagokból készíti. Egyedi ízvilágú termékeivel az egészséges táplálkozás népszerűsítéséhez, valamint a sajtfogyasztás kultúrájának hazai térhódításához szeretnének hozzájárulni.
Közép-Európa egyik legmodernebb pezsgőgyára, amely a nagy múltú izsáki pezsgőüzemet felvásárolva 2009-ben jött létre. A pincészet Európa egyik legnagyobb ilyen üzeme. Kizárólag magyar alapanyagot használ fel, a több évszázados izsáki szőlő- és borkultúra hagyományaira támaszkodva működik. A pezsgők őshazájában, Franciaországban aratott sikert a pincészet a Szent István muskotályos pezsgőjével. A nevében királyi ital a zsűri értékelése szerint is kiváló kvalitásokkal rendelkezik, ezüstéremmel jutalmazták.
Közép-Európa egyik legmodernebb pezsgőgyára, amely a nagy múltú izsáki pezsgőüzemet felvásárolva 2009-ben jött létre. A pincészet Európa egyik legnagyobb ilyen üzeme. Kizárólag magyar alapanyagot használ fel, a több évszázados izsáki szőlő- és borkultúra hagyományaira támaszkodva működik. A pezsgők őshazájában, Franciaországban aratott sikert a pincészet a Szent István muskotályos pezsgőjével. A nevében királyi ital a zsűri értékelése szerint is kiváló kvalitásokkal rendelkezik, ezüstéremmel jutalmazták.
Közép-Európa egyik legmodernebb pezsgőgyára, amely a nagy múltú izsáki pezsgőüzemet felvásárolva 2009-ben jött létre. A pincészet Európa egyik legnagyobb ilyen üzeme. Kizárólag magyar alapanyagot használ fel, a több évszázados izsáki szőlő- és borkultúra hagyományaira támaszkodva működik. A pezsgők őshazájában, Franciaországban aratott sikert a pincészet a Szent István muskotályos pezsgőjével. A nevében királyi ital a zsűri értékelése szerint is kiváló kvalitásokkal rendelkezik, ezüstéremmel jutalmazták.