A Bagolyvár Étteremben a századforduló bútorai, tárgyai polgári otthon hangulatát árasztják. Nyáron akár a borpincét idéző flasztertéglás kerthelyiségben, zordabb időkben akár az étteremben nyílik alkalom hosszú ebédelésre, vacsorázásra a kitűnően képzett személyzet diszkrét előzékenységével kísérve. A tűzhelyen rég elfelejtett ízek kelnek életre.
A Bagolyvár Étteremben a századforduló bútorai, tárgyai polgári otthon hangulatát árasztják. Nyáron akár a borpincét idéző flasztertéglás kerthelyiségben, zordabb időkben akár az étteremben nyílik alkalom hosszú ebédelésre, vacsorázásra a kitűnően képzett személyzet diszkrét előzékenységével kísérve. A tűzhelyen rég elfelejtett ízek kelnek életre.
A Bagolyvár Étteremben a századforduló bútorai, tárgyai polgári otthon hangulatát árasztják. Nyáron akár a borpincét idéző flasztertéglás kerthelyiségben, zordabb időkben akár az étteremben nyílik alkalom hosszú ebédelésre, vacsorázásra a kitűnően képzett személyzet diszkrét előzékenységével kísérve. A tűzhelyen rég elfelejtett ízek kelnek életre.
A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.
A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.
A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.
A Bandula Kisvendéglő kisvárosi környezetben lévő családias vendéglő. Gyors és készséges személyzet, figyelemre méltó borlap fogadja a betérőt a Bandula Kisvendéglőben Hódmezővásárhelyen. Specialitásaik a köcsögleves, a hatalmas, fokhagymás olajban pácolt bécsi szelet, a nagymamánk vasárnapi asztaláról ismert rántott csirkecombfilé vagy akár a kishomoki saláta.
A Bandula Kisvendéglő kisvárosi környezetben lévő családias vendéglő. Gyors és készséges személyzet, figyelemre méltó borlap fogadja a betérőt a Bandula Kisvendéglőben Hódmezővásárhelyen. Specialitásaik a köcsögleves, a hatalmas, fokhagymás olajban pácolt bécsi szelet, a nagymamánk vasárnapi asztaláról ismert rántott csirkecombfilé vagy akár a kishomoki saláta.
A Bandula Kisvendéglő kisvárosi környezetben lévő családias vendéglő. Gyors és készséges személyzet, figyelemre méltó borlap fogadja a betérőt a Bandula Kisvendéglőben Hódmezővásárhelyen. Specialitásaik a köcsögleves, a hatalmas, fokhagymás olajban pácolt bécsi szelet, a nagymamánk vasárnapi asztaláról ismert rántott csirkecombfilé vagy akár a kishomoki saláta.
A mai épület helyén a 19. században földszintes, majd egyemeletesre bővített vendégfogadó állt. Az egykori szálloda helyett ma Rendezvényház és Kávéház működik a gyönyörűen felújított épületben. Az emeletén ma is elegáns bálokat, koncerteket és egyéb rendezvényeket tartanak. A bálterem a kávéház nyitva tartási idejében látogatható. A Bálterem Közép-Európa második legnagyobb oszlop nélküli bálterme 400 fős rendezvény befogadására alkalmas. Megszervezheti nálunk családi, baráti, szakmai és céges rendezvényeit. Eljegyzés, lakodalom, osztálytalálkozó, bál, konferencia, tárgyalás - minden típusú rendezvényéhez megfelelő környezetet és hátteret biztosítunk.
A mai épület helyén a 19. században földszintes, majd egyemeletesre bővített vendégfogadó állt. Az egykori szálloda helyett ma Rendezvényház és Kávéház működik a gyönyörűen felújított épületben. Az emeletén ma is elegáns bálokat, koncerteket és egyéb rendezvényeket tartanak. A bálterem a kávéház nyitva tartási idejében látogatható. A Bálterem Közép-Európa második legnagyobb oszlop nélküli bálterme 400 fős rendezvény befogadására alkalmas. Megszervezheti nálunk családi, baráti, szakmai és céges rendezvényeit. Eljegyzés, lakodalom, osztálytalálkozó, bál, konferencia, tárgyalás - minden típusú rendezvényéhez megfelelő környezetet és hátteret biztosítunk.
A mai épület helyén a 19. században földszintes, majd egyemeletesre bővített vendégfogadó állt. Az egykori szálloda helyett ma Rendezvényház és Kávéház működik a gyönyörűen felújított épületben. Az emeletén ma is elegáns bálokat, koncerteket és egyéb rendezvényeket tartanak. A bálterem a kávéház nyitva tartási idejében látogatható. A Bálterem Közép-Európa második legnagyobb oszlop nélküli bálterme 400 fős rendezvény befogadására alkalmas. Megszervezheti nálunk családi, baráti, szakmai és céges rendezvényeit. Eljegyzés, lakodalom, osztálytalálkozó, bál, konferencia, tárgyalás - minden típusú rendezvényéhez megfelelő környezetet és hátteret biztosítunk.
Hódmezővásárhely a csongrádi borvidék része. A város határának sóshalmi részén minőségi bortermelés folyik már évszázadok óta. A Vásárhelyi Róna Kft. Sóshalmon közel 100 ha szőlőültetvény termelését koordinálja. Termesztett szőlőfajták: chasselas, kövidinka, olaszrizling, zöldveltelini, kékfrankos, cabernet franc. A szőlőfeldolgozót és a borpincét a szövetkezet előde építette az 1960-as évek végén. Azóta többször bővült és modernizálódott. A borpincéhez kapcsolódik egy borkimérő, ahol a betérő vendégek az itt termelt borokat kóstolhatják és megvásárolhatják. Előre bejelentett csoportokat is fogad a borkimérő és igény szerint egytálételt biztosít.
Hódmezővásárhely a csongrádi borvidék része. A város határának sóshalmi részén minőségi bortermelés folyik már évszázadok óta. A Vásárhelyi Róna Kft. Sóshalmon közel 100 ha szőlőültetvény termelését koordinálja. Termesztett szőlőfajták: chasselas, kövidinka, olaszrizling, zöldveltelini, kékfrankos, cabernet franc. A szőlőfeldolgozót és a borpincét a szövetkezet előde építette az 1960-as évek végén. Azóta többször bővült és modernizálódott. A borpincéhez kapcsolódik egy borkimérő, ahol a betérő vendégek az itt termelt borokat kóstolhatják és megvásárolhatják. Előre bejelentett csoportokat is fogad a borkimérő és igény szerint egytálételt biztosít.
Hódmezővásárhely a csongrádi borvidék része. A város határának sóshalmi részén minőségi bortermelés folyik már évszázadok óta. A Vásárhelyi Róna Kft. Sóshalmon közel 100 ha szőlőültetvény termelését koordinálja. Termesztett szőlőfajták: chasselas, kövidinka, olaszrizling, zöldveltelini, kékfrankos, cabernet franc. A szőlőfeldolgozót és a borpincét a szövetkezet előde építette az 1960-as évek végén. Azóta többször bővült és modernizálódott. A borpincéhez kapcsolódik egy borkimérő, ahol a betérő vendégek az itt termelt borokat kóstolhatják és megvásárolhatják. Előre bejelentett csoportokat is fogad a borkimérő és igény szerint egytálételt biztosít.