Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Hegyközi gasztronómia

Népszerűség

A sváb gyökerű család tagjai a Tokaj-hegyaljai Hercegkúton készítenek bort. Jelenleg hat dűlőben 9 ha területen művelik szőlőiket. Fajtáik: furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, kövérszőlő, zengő.

A sváb gyökerű család tagjai a Tokaj-hegyaljai Hercegkúton készítenek bort. Jelenleg hat dűlőben 9 ha területen művelik szőlőiket. Fajtáik: furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, kövérszőlő, zengő.

A sváb gyökerű család tagjai a Tokaj-hegyaljai Hercegkúton készítenek bort. Jelenleg hat dűlőben 9 ha területen művelik szőlőiket. Fajtáik: furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, kövérszőlő, zengő.

A birtok talajának izgalmas karakterét leginkább a perlit formálja. Az innen származó borok egyik meghatározó jellemzője a hűvös elegancia.

A birtok talajának izgalmas karakterét leginkább a perlit formálja. Az innen származó borok egyik meghatározó jellemzője a hűvös elegancia.

A birtok talajának izgalmas karakterét leginkább a perlit formálja. Az innen származó borok egyik meghatározó jellemzője a hűvös elegancia.

Középkori Vízimalom és Sütőház Pálházán várja látogatóit!

Középkori Vízimalom és Sütőház Pálházán várja látogatóit!

Középkori Vízimalom és Sütőház Pálházán várja látogatóit!

A teljes egészében magyar tulajdonú pincészet jelenleg 19,8 ha területtel rendelkezik. A három legjelentősebb tokaji szőlőfajtát termesztjük: a furmintot, a hárslevelűt és a sárgamuskotályt.

A teljes egészében magyar tulajdonú pincészet jelenleg 19,8 ha területtel rendelkezik. A három legjelentősebb tokaji szőlőfajtát termesztjük: a furmintot, a hárslevelűt és a sárgamuskotályt.

A teljes egészében magyar tulajdonú pincészet jelenleg 19,8 ha területtel rendelkezik. A három legjelentősebb tokaji szőlőfajtát termesztjük: a furmintot, a hárslevelűt és a sárgamuskotályt.

A Dr. Pauleczki Zsuzsanna által vezetett pincészet 45 hektáros szőlőterületen gazdálkodik. Családi pincészetünkben Tokaj-Hegyalján, a tolcsvai pincesor legszebb részén várjuk kedves vendégeinket a tokaji borok és borkülönlegességek teljes választékával, szakmai borkóstolóval, a 65 illetve 25 fő befogadására alkalmas pincénkben, előzetes bejelentkezéssel. Igény szerint hideg-meleg étkezést és élő cigányzenét biztosítunk. Vendégeink saját Hubertus vendéglőnkben étkezhetnek, a magyaros ízek mellet különlegességként sajátos zempléni ételspecialitások megismerésével.

A Dr. Pauleczki Zsuzsanna által vezetett pincészet 45 hektáros szőlőterületen gazdálkodik. Családi pincészetünkben Tokaj-Hegyalján, a tolcsvai pincesor legszebb részén várjuk kedves vendégeinket a tokaji borok és borkülönlegességek teljes választékával, szakmai borkóstolóval, a 65 illetve 25 fő befogadására alkalmas pincénkben, előzetes bejelentkezéssel. Igény szerint hideg-meleg étkezést és élő cigányzenét biztosítunk. Vendégeink saját Hubertus vendéglőnkben étkezhetnek, a magyaros ízek mellet különlegességként sajátos zempléni ételspecialitások megismerésével.

A Dr. Pauleczki Zsuzsanna által vezetett pincészet 45 hektáros szőlőterületen gazdálkodik. Családi pincészetünkben Tokaj-Hegyalján, a tolcsvai pincesor legszebb részén várjuk kedves vendégeinket a tokaji borok és borkülönlegességek teljes választékával, szakmai borkóstolóval, a 65 illetve 25 fő befogadására alkalmas pincénkben, előzetes bejelentkezéssel. Igény szerint hideg-meleg étkezést és élő cigányzenét biztosítunk. Vendégeink saját Hubertus vendéglőnkben étkezhetnek, a magyaros ízek mellet különlegességként sajátos zempléni ételspecialitások megismerésével.

A Porgányi Családi Pincészetet 2004-ben alapítottuk, gazdagítva ezzel is Tokajhegyalja mozaikszerűen épülő és szépülő szőlészetét és borászatát. Feladatunk, a hagyományokhoz híven a szőlőtermesztés, szőlőfeldolgozás, borkészítés, klasszikus fahordós oxidatív minőségi borérlelés, Tokaji borkülönlegességek szamorodnik aszúborok készítése és érlelése, valamint újabban reduktív minőségi borok készítése, készrekezelése, palackozása az érékesítés teljes vertikumával bezárólag.

A Porgányi Családi Pincészetet 2004-ben alapítottuk, gazdagítva ezzel is Tokajhegyalja mozaikszerűen épülő és szépülő szőlészetét és borászatát. Feladatunk, a hagyományokhoz híven a szőlőtermesztés, szőlőfeldolgozás, borkészítés, klasszikus fahordós oxidatív minőségi borérlelés, Tokaji borkülönlegességek szamorodnik aszúborok készítése és érlelése, valamint újabban reduktív minőségi borok készítése, készrekezelése, palackozása az érékesítés teljes vertikumával bezárólag.

A Porgányi Családi Pincészetet 2004-ben alapítottuk, gazdagítva ezzel is Tokajhegyalja mozaikszerűen épülő és szépülő szőlészetét és borászatát. Feladatunk, a hagyományokhoz híven a szőlőtermesztés, szőlőfeldolgozás, borkészítés, klasszikus fahordós oxidatív minőségi borérlelés, Tokaji borkülönlegességek szamorodnik aszúborok készítése és érlelése, valamint újabban reduktív minőségi borok készítése, készrekezelése, palackozása az érékesítés teljes vertikumával bezárólag.

Nagyon hangulatos étterem és pizzéria, segítőkész és figyelmes pincérekkel.

Nagyon hangulatos étterem és pizzéria, segítőkész és figyelmes pincérekkel.

Nagyon hangulatos étterem és pizzéria, segítőkész és figyelmes pincérekkel.

A kemény munka, az ebbe vetett hit és az eredmények alapján a pincészet Tokaj-Hegyalja egyik meghatározó borászatává vált. Céljuk, hogy továbbra is a Tokajinak mint különleges kincsnek a megőrzése, népszerűsítése, majdan a tradíciók továbbadása.

A kemény munka, az ebbe vetett hit és az eredmények alapján a pincészet Tokaj-Hegyalja egyik meghatározó borászatává vált. Céljuk, hogy továbbra is a Tokajinak mint különleges kincsnek a megőrzése, népszerűsítése, majdan a tradíciók továbbadása.

A kemény munka, az ebbe vetett hit és az eredmények alapján a pincészet Tokaj-Hegyalja egyik meghatározó borászatává vált. Céljuk, hogy továbbra is a Tokajinak mint különleges kincsnek a megőrzése, népszerűsítése, majdan a tradíciók továbbadása.

Családi Pincészetünk 1994-ben alakult, azóta folyamatosan azon dolgozunk, hogy megkedveltessük és megszerettessük az emberekkel vidékünk csodálatos kincsét, a Tokajit.

Családi Pincészetünk 1994-ben alakult, azóta folyamatosan azon dolgozunk, hogy megkedveltessük és megszerettessük az emberekkel vidékünk csodálatos kincsét, a Tokajit.

Családi Pincészetünk 1994-ben alakult, azóta folyamatosan azon dolgozunk, hogy megkedveltessük és megszerettessük az emberekkel vidékünk csodálatos kincsét, a Tokajit.

A Smaragdvölgy Pihenőpark és Étterem Zemplén egyik legszebb völgyében található, Sátoraljaújhely-Rudabányácskán. 14 hektáros Pihenőparkunk ideális hely kiránduló osztályok, turistacsoportok, családok részére, akik szeretnek kirándulni vagy azok számára is, akik szeretnének egy pár napra kikapcsolódni, távol a világ zajától.

A Smaragdvölgy Pihenőpark és Étterem Zemplén egyik legszebb völgyében található, Sátoraljaújhely-Rudabányácskán. 14 hektáros Pihenőparkunk ideális hely kiránduló osztályok, turistacsoportok, családok részére, akik szeretnek kirándulni vagy azok számára is, akik szeretnének egy pár napra kikapcsolódni, távol a világ zajától.

A Smaragdvölgy Pihenőpark és Étterem Zemplén egyik legszebb völgyében található, Sátoraljaújhely-Rudabányácskán. 14 hektáros Pihenőparkunk ideális hely kiránduló osztályok, turistacsoportok, családok részére, akik szeretnek kirándulni vagy azok számára is, akik szeretnének egy pár napra kikapcsolódni, távol a világ zajától.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete