Kezdetektől az volt a célunk, hogy prémium kategóriás párlatokat készítsünk. Motivációnk nem az örökölt technológia, hanem az önmagunkkal és környezetünkkel szembeni igényesség. Nem ipari, hanem kézműves gasztronómiai vállalkozásnak tartjuk magunkat. A gyümölcsökhöz megpróbálunk mindig a lehető legnagyobb szakértelemmel nyúlni, magunkat pedig folyamatosan képezzük, hogy a feladathoz szükséges tudásunk lehetőleg minél mélyebb és széleskörűbb legyen. Lendületes megjelenésünkkel és prémium párlatainkkal célunk a csodás nemzeti italunkat méltó szintre emelni a minőségi alkoholfogyasztásban.
Kezdetektől az volt a célunk, hogy prémium kategóriás párlatokat készítsünk. Motivációnk nem az örökölt technológia, hanem az önmagunkkal és környezetünkkel szembeni igényesség. Nem ipari, hanem kézműves gasztronómiai vállalkozásnak tartjuk magunkat. A gyümölcsökhöz megpróbálunk mindig a lehető legnagyobb szakértelemmel nyúlni, magunkat pedig folyamatosan képezzük, hogy a feladathoz szükséges tudásunk lehetőleg minél mélyebb és széleskörűbb legyen. Lendületes megjelenésünkkel és prémium párlatainkkal célunk a csodás nemzeti italunkat méltó szintre emelni a minőségi alkoholfogyasztásban.
Kezdetektől az volt a célunk, hogy prémium kategóriás párlatokat készítsünk. Motivációnk nem az örökölt technológia, hanem az önmagunkkal és környezetünkkel szembeni igényesség. Nem ipari, hanem kézműves gasztronómiai vállalkozásnak tartjuk magunkat. A gyümölcsökhöz megpróbálunk mindig a lehető legnagyobb szakértelemmel nyúlni, magunkat pedig folyamatosan képezzük, hogy a feladathoz szükséges tudásunk lehetőleg minél mélyebb és széleskörűbb legyen. Lendületes megjelenésünkkel és prémium párlatainkkal célunk a csodás nemzeti italunkat méltó szintre emelni a minőségi alkoholfogyasztásban.