A Véndiófa Csárda a megye legfiatalabb csárdája. Az ötvenes években a helyén szép ámbitusos ház állott, tornácos előtérrel, előtte egy vén diófa. A mende-monda szerint a jeles debreceni költő Gulyás Pál - akinek Bocskaikertben lakóháza is volt - sokszor megcsodálta ezt a fát. Talán ehhez a fához írta: “A viharzó diófa” című versét is.
A Véndiófa Csárda a megye legfiatalabb csárdája. Az ötvenes években a helyén szép ámbitusos ház állott, tornácos előtérrel, előtte egy vén diófa. A mende-monda szerint a jeles debreceni költő Gulyás Pál - akinek Bocskaikertben lakóháza is volt - sokszor megcsodálta ezt a fát. Talán ehhez a fához írta: “A viharzó diófa” című versét is.
A Véndiófa Csárda a megye legfiatalabb csárdája. Az ötvenes években a helyén szép ámbitusos ház állott, tornácos előtérrel, előtte egy vén diófa. A mende-monda szerint a jeles debreceni költő Gulyás Pál - akinek Bocskaikertben lakóháza is volt - sokszor megcsodálta ezt a fát. Talán ehhez a fához írta: “A viharzó diófa” című versét is.
A Virágoskúti Rózsakert Biocsárda rendezvényhelyszínként működik. Az itt készített ételekhez kizárólag bio alapanyagokat használnak fel. A nyersanyagok nagy része saját gazdaságukból származik, a többit pedig más biotermelőktől és kereskedőktől szerzik be. A meghirdetett rendezvényeikre(pl. Svédasztalos ebéd korlátlan ételfogyasztással, Országos Bio Főzőverseny és Pásztortalálkozó) szeretettel várják vendégeiket.
A Virágoskúti Rózsakert Biocsárda rendezvényhelyszínként működik. Az itt készített ételekhez kizárólag bio alapanyagokat használnak fel. A nyersanyagok nagy része saját gazdaságukból származik, a többit pedig más biotermelőktől és kereskedőktől szerzik be. A meghirdetett rendezvényeikre(pl. Svédasztalos ebéd korlátlan ételfogyasztással, Országos Bio Főzőverseny és Pásztortalálkozó) szeretettel várják vendégeiket.
A Virágoskúti Rózsakert Biocsárda rendezvényhelyszínként működik. Az itt készített ételekhez kizárólag bio alapanyagokat használnak fel. A nyersanyagok nagy része saját gazdaságukból származik, a többit pedig más biotermelőktől és kereskedőktől szerzik be. A meghirdetett rendezvényeikre(pl. Svédasztalos ebéd korlátlan ételfogyasztással, Országos Bio Főzőverseny és Pásztortalálkozó) szeretettel várják vendégeiket.
Japán, thai, koreai és fúziós ízvilágot mutatjuk be running sushi szalagjainkon és visszük el hozzád Debrecenbe! Konyhánkon jól képzett távol-keleti wok és sushi chef-ek dolgoznak profi magyar szakácsokkal. Az ételek tradicionális ízekből tevődnek össze, egyfajta modern szellemiséggel ötvözve. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a jelen kor távol-keleti ízeit éppúgy közelebb szeretnénk hozni, mint az ősi korok világát.
Japán, thai, koreai és fúziós ízvilágot mutatjuk be running sushi szalagjainkon és visszük el hozzád Debrecenbe! Konyhánkon jól képzett távol-keleti wok és sushi chef-ek dolgoznak profi magyar szakácsokkal. Az ételek tradicionális ízekből tevődnek össze, egyfajta modern szellemiséggel ötvözve. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a jelen kor távol-keleti ízeit éppúgy közelebb szeretnénk hozni, mint az ősi korok világát.
Japán, thai, koreai és fúziós ízvilágot mutatjuk be running sushi szalagjainkon és visszük el hozzád Debrecenbe! Konyhánkon jól képzett távol-keleti wok és sushi chef-ek dolgoznak profi magyar szakácsokkal. Az ételek tradicionális ízekből tevődnek össze, egyfajta modern szellemiséggel ötvözve. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a jelen kor távol-keleti ízeit éppúgy közelebb szeretnénk hozni, mint az ősi korok világát.