A Sóstói Múzeumfalu szomszédságában épült fel a Pálinkaház, melyet Banu Roland tervezett. Építésének célja az volt, hogy a megyeszékhelyen élők, illetve az ide érkező vendégek, turisták közelebbről megismerkedhessenek a megye pálinkakultúrájával, illetve a Felső-Tisza-vidék három eredetvédett gyümölcspárlatával, a szabolcsi alma-, a szatmári szilva- és az újfehértói fürtösmeggy-pálinkával. Jelenleg rendezvényházként üzemel.
Kiemelt partner
A Sóstói Múzeumfalu szomszédságában épült fel a Pálinkaház, melyet Banu Roland tervezett. Építésének célja az volt, hogy a megyeszékhelyen élők, illetve az ide érkező vendégek, turisták közelebbről megismerkedhessenek a megye pálinkakultúrájával, illetve a Felső-Tisza-vidék három eredetvédett gyümölcspárlatával, a szabolcsi alma-, a szatmári szilva- és az újfehértói fürtösmeggy-pálinkával. Jelenleg rendezvényházként üzemel.
Kiemelt partner
A Sóstói Múzeumfalu szomszédságában épült fel a Pálinkaház, melyet Banu Roland tervezett. Építésének célja az volt, hogy a megyeszékhelyen élők, illetve az ide érkező vendégek, turisták közelebbről megismerkedhessenek a megye pálinkakultúrájával, illetve a Felső-Tisza-vidék három eredetvédett gyümölcspárlatával, a szabolcsi alma-, a szatmári szilva- és az újfehértói fürtösmeggy-pálinkával. Jelenleg rendezvényházként üzemel.
Kiemelt partner
A pálinkafőzde 2015-ben kezdte meg működését Ajakon, a 4-es számú főút mellett. Az Ajaki Zamatos pálinkafőzde bérfőzött pálinkái készítéséhez rézből és rozsdamentes acélból készült Kothe márkájú, csúcsminőségű készüléket használ. Főzőüstünk 400 liter kapacitású, de akár 100 liter cefre kifőzését is vállaljuk.
A pálinkafőzde 2015-ben kezdte meg működését Ajakon, a 4-es számú főút mellett. Az Ajaki Zamatos pálinkafőzde bérfőzött pálinkái készítéséhez rézből és rozsdamentes acélból készült Kothe márkájú, csúcsminőségű készüléket használ. Főzőüstünk 400 liter kapacitású, de akár 100 liter cefre kifőzését is vállaljuk.
A pálinkafőzde 2015-ben kezdte meg működését Ajakon, a 4-es számú főút mellett. Az Ajaki Zamatos pálinkafőzde bérfőzött pálinkái készítéséhez rézből és rozsdamentes acélból készült Kothe márkájú, csúcsminőségű készüléket használ. Főzőüstünk 400 liter kapacitású, de akár 100 liter cefre kifőzését is vállaljuk.
Az Aranyalma étterem 1990-es években kezdte meg működését Napkoron. Azóta is családi vállalkozásként működik. Éttermünk befogadóképessége a szűkebb családiasabb esküvőkre, és a nagyszabású esküvőkre is be van rendezkedve, köszönhető a terem tagolhatóságának. A távolról érkező vendégekre is gondoltunk, ugyanis lehetőség van a 14 férőhelyes vendégházunk bérlésére.
Az Aranyalma étterem 1990-es években kezdte meg működését Napkoron. Azóta is családi vállalkozásként működik. Éttermünk befogadóképessége a szűkebb családiasabb esküvőkre, és a nagyszabású esküvőkre is be van rendezkedve, köszönhető a terem tagolhatóságának. A távolról érkező vendégekre is gondoltunk, ugyanis lehetőség van a 14 férőhelyes vendégházunk bérlésére.
Az Aranyalma étterem 1990-es években kezdte meg működését Napkoron. Azóta is családi vállalkozásként működik. Éttermünk befogadóképessége a szűkebb családiasabb esküvőkre, és a nagyszabású esküvőkre is be van rendezkedve, köszönhető a terem tagolhatóságának. A távolról érkező vendégekre is gondoltunk, ugyanis lehetőség van a 14 férőhelyes vendégházunk bérlésére.
Éttermünk koncepciója szerint a high quality-t, vagyis a legmagasabb minőséget, a kimagasló precizitást közvetíti - ”Legjobbat a legjobbaknak”. Ezt a célt szolgálja a belső tér ma oly divatos vintage-loft stílusa, a letisztult, mégis fiatalosan dinamikus színek harmonizálása. Éttermünk ízvilágát a magyaros ételek jellemzik. E kultúra egyik kiemelkedő eleme, hogy változatos, kreatív ételféleségekkel, egyedi és karakteres íz világgal büszkélkedhet, de természetesen megtalálhatóak étlapunkon a nemzetközi és a manapság közkedvelt paleo, valamit street food ételek is.
Éttermünk koncepciója szerint a high quality-t, vagyis a legmagasabb minőséget, a kimagasló precizitást közvetíti - ”Legjobbat a legjobbaknak”. Ezt a célt szolgálja a belső tér ma oly divatos vintage-loft stílusa, a letisztult, mégis fiatalosan dinamikus színek harmonizálása. Éttermünk ízvilágát a magyaros ételek jellemzik. E kultúra egyik kiemelkedő eleme, hogy változatos, kreatív ételféleségekkel, egyedi és karakteres íz világgal büszkélkedhet, de természetesen megtalálhatóak étlapunkon a nemzetközi és a manapság közkedvelt paleo, valamit street food ételek is.
Éttermünk koncepciója szerint a high quality-t, vagyis a legmagasabb minőséget, a kimagasló precizitást közvetíti - ”Legjobbat a legjobbaknak”. Ezt a célt szolgálja a belső tér ma oly divatos vintage-loft stílusa, a letisztult, mégis fiatalosan dinamikus színek harmonizálása. Éttermünk ízvilágát a magyaros ételek jellemzik. E kultúra egyik kiemelkedő eleme, hogy változatos, kreatív ételféleségekkel, egyedi és karakteres íz világgal büszkélkedhet, de természetesen megtalálhatóak étlapunkon a nemzetközi és a manapság közkedvelt paleo, valamit street food ételek is.
A Bisztró de Lux egy fine bisztró stílust képviselő modern építésű étterem, amely Nyíregyházán. A bisztró egy modern hangulatvilágot nyújt a betérő vendégeknek, külső terasza pedig nyári időszakban biztosít helyet egy finom étel vagy ital elfogyasztásához. A nemzetközi konyha és étlap a változatosság jegyében kínál egészséges életmódot támogató ételeket. A tradicionális (magyar) ételeket pedig “újragondolva” kínáljuk Önöknek. Az ide látogatók a’la carte kínálatból is választhatnak.
A Bisztró de Lux egy fine bisztró stílust képviselő modern építésű étterem, amely Nyíregyházán. A bisztró egy modern hangulatvilágot nyújt a betérő vendégeknek, külső terasza pedig nyári időszakban biztosít helyet egy finom étel vagy ital elfogyasztásához. A nemzetközi konyha és étlap a változatosság jegyében kínál egészséges életmódot támogató ételeket. A tradicionális (magyar) ételeket pedig “újragondolva” kínáljuk Önöknek. Az ide látogatók a’la carte kínálatból is választhatnak.
A Bisztró de Lux egy fine bisztró stílust képviselő modern építésű étterem, amely Nyíregyházán. A bisztró egy modern hangulatvilágot nyújt a betérő vendégeknek, külső terasza pedig nyári időszakban biztosít helyet egy finom étel vagy ital elfogyasztásához. A nemzetközi konyha és étlap a változatosság jegyében kínál egészséges életmódot támogató ételeket. A tradicionális (magyar) ételeket pedig “újragondolva” kínáljuk Önöknek. Az ide látogatók a’la carte kínálatból is választhatnak.
Chloé New Yorkban! A név, az étterem enteriőrjéből ered. Az egésznek van egy New Yorki, nagyvárosias jellege, a nagy, gangos ablakok által, a felső álmennyezet érdekes formákkal való kiváltásával, amely engedni láttat a gépészeti elemek antracitra színezett elemeit, és mindez ötvöződik egy finoman elegáns francia hangulattal, organikus formavilággal. A francia vonulatból ered a francia női név választása, a Chloé. Nagy hangsúlyt fektetünk az étlap helyi igényekhez igazításán túl, a könnyedebb, letisztultabb ízvilágú és nagyvárosi jellegű ételek választékos megalkotására. Valamivel többet akartunk az átlagosnál, valami olyat, ami természeténél fogva finom, ami máshogyan készül, ami egyszerű, de mégis meghökkentő. Az ételek mellett az itallap összeállításában fontos szempont volt, a széles, de minőségi választék. Széles a programválaszték is, hiszen a Chloé egyedülálló módon teremt lehetőséget élőzenés szombatokra, kellemes hangulatú bárzongorás csütörtökökre, és lounge jellegű clubzenés péntekekre. Ezen kívül nem ritka a – színházi társulattal való együttműködés keretében megvalósuló- vacsorázós pódiumest.
Chloé New Yorkban! A név, az étterem enteriőrjéből ered. Az egésznek van egy New Yorki, nagyvárosias jellege, a nagy, gangos ablakok által, a felső álmennyezet érdekes formákkal való kiváltásával, amely engedni láttat a gépészeti elemek antracitra színezett elemeit, és mindez ötvöződik egy finoman elegáns francia hangulattal, organikus formavilággal. A francia vonulatból ered a francia női név választása, a Chloé. Nagy hangsúlyt fektetünk az étlap helyi igényekhez igazításán túl, a könnyedebb, letisztultabb ízvilágú és nagyvárosi jellegű ételek választékos megalkotására. Valamivel többet akartunk az átlagosnál, valami olyat, ami természeténél fogva finom, ami máshogyan készül, ami egyszerű, de mégis meghökkentő. Az ételek mellett az itallap összeállításában fontos szempont volt, a széles, de minőségi választék. Széles a programválaszték is, hiszen a Chloé egyedülálló módon teremt lehetőséget élőzenés szombatokra, kellemes hangulatú bárzongorás csütörtökökre, és lounge jellegű clubzenés péntekekre. Ezen kívül nem ritka a – színházi társulattal való együttműködés keretében megvalósuló- vacsorázós pódiumest.
Chloé New Yorkban! A név, az étterem enteriőrjéből ered. Az egésznek van egy New Yorki, nagyvárosias jellege, a nagy, gangos ablakok által, a felső álmennyezet érdekes formákkal való kiváltásával, amely engedni láttat a gépészeti elemek antracitra színezett elemeit, és mindez ötvöződik egy finoman elegáns francia hangulattal, organikus formavilággal. A francia vonulatból ered a francia női név választása, a Chloé. Nagy hangsúlyt fektetünk az étlap helyi igényekhez igazításán túl, a könnyedebb, letisztultabb ízvilágú és nagyvárosi jellegű ételek választékos megalkotására. Valamivel többet akartunk az átlagosnál, valami olyat, ami természeténél fogva finom, ami máshogyan készül, ami egyszerű, de mégis meghökkentő. Az ételek mellett az itallap összeállításában fontos szempont volt, a széles, de minőségi választék. Széles a programválaszték is, hiszen a Chloé egyedülálló módon teremt lehetőséget élőzenés szombatokra, kellemes hangulatú bárzongorás csütörtökökre, és lounge jellegű clubzenés péntekekre. Ezen kívül nem ritka a – színházi társulattal való együttműködés keretében megvalósuló- vacsorázós pódiumest.