A Panyolai Pálinkák titka a hely, az itt termő gyümölcsök, a megfelelő időzítés és a nemzedékről nemzedékre öröklődő tapasztalat. Ahogy Panyola Szatmár egyik legkülönlegesebb települése, úgy a Panyolai Szilvórium is egyedi a pálinkafőzdék sorában. Nem hétköznapi dolog Panyolai Elixírt készíteni. Alázat és önismeret is szükséges hozzá. A főzdemesterek tartják életben a panyolai pálinkafőzés valódi hagyományát és zárják palackba a gyümölcsök lelkét.
A Panyolai Pálinkák titka a hely, az itt termő gyümölcsök, a megfelelő időzítés és a nemzedékről nemzedékre öröklődő tapasztalat. Ahogy Panyola Szatmár egyik legkülönlegesebb települése, úgy a Panyolai Szilvórium is egyedi a pálinkafőzdék sorában. Nem hétköznapi dolog Panyolai Elixírt készíteni. Alázat és önismeret is szükséges hozzá. A főzdemesterek tartják életben a panyolai pálinkafőzés valódi hagyományát és zárják palackba a gyümölcsök lelkét.
A Panyolai Pálinkák titka a hely, az itt termő gyümölcsök, a megfelelő időzítés és a nemzedékről nemzedékre öröklődő tapasztalat. Ahogy Panyola Szatmár egyik legkülönlegesebb települése, úgy a Panyolai Szilvórium is egyedi a pálinkafőzdék sorában. Nem hétköznapi dolog Panyolai Elixírt készíteni. Alázat és önismeret is szükséges hozzá. A főzdemesterek tartják életben a panyolai pálinkafőzés valódi hagyományát és zárják palackba a gyümölcsök lelkét.
A Pizza Maffia szakácsai szó szerint a pizzaevés örömét biztosítják vendégeiknek kellemesen vastag, de azért ropogós tésztájukkal, amit frissen gyúrnak, nyújtanak és persze sütnek. Ezek lennének az alapok, amit aztán a megrendelések szerint akár ötvenötféleképpen ízesítenek.Nyíregyházán egyedülállóként tönköly-graham tésztából is készítünk pizzát, gondolva a diétázókra és az alakjukra vigyázó hölgyekre. Étlapunkon a pizzák, tésztaféleségek egyedülálló választékát találja a betérő, emellett a hazai- és nemzetközi ételek, magyaros desszertek és olasz krémfagylalt-különlegességek kedvelőiről sem felejtkeztünk meg.
A Pizza Maffia szakácsai szó szerint a pizzaevés örömét biztosítják vendégeiknek kellemesen vastag, de azért ropogós tésztájukkal, amit frissen gyúrnak, nyújtanak és persze sütnek. Ezek lennének az alapok, amit aztán a megrendelések szerint akár ötvenötféleképpen ízesítenek.Nyíregyházán egyedülállóként tönköly-graham tésztából is készítünk pizzát, gondolva a diétázókra és az alakjukra vigyázó hölgyekre. Étlapunkon a pizzák, tésztaféleségek egyedülálló választékát találja a betérő, emellett a hazai- és nemzetközi ételek, magyaros desszertek és olasz krémfagylalt-különlegességek kedvelőiről sem felejtkeztünk meg.
A Pizza Maffia szakácsai szó szerint a pizzaevés örömét biztosítják vendégeiknek kellemesen vastag, de azért ropogós tésztájukkal, amit frissen gyúrnak, nyújtanak és persze sütnek. Ezek lennének az alapok, amit aztán a megrendelések szerint akár ötvenötféleképpen ízesítenek.Nyíregyházán egyedülállóként tönköly-graham tésztából is készítünk pizzát, gondolva a diétázókra és az alakjukra vigyázó hölgyekre. Étlapunkon a pizzák, tésztaféleségek egyedülálló választékát találja a betérő, emellett a hazai- és nemzetközi ételek, magyaros desszertek és olasz krémfagylalt-különlegességek kedvelőiről sem felejtkeztünk meg.
A Krúdy Vigadó és a Fürdőház szomszédságában található épület alpesi stílusa miatt kapta a Svájci Lak elnevezést. A hegyvidéki házikó hangulatú vendégfogadó 11 szobával várja vendégeit. A Svájci Lak adottságai alapján első rangú helyszíne konferenciáknak, meetingeknek, szakmai továbbképzéseknek is. Rendezvényekhez, tréningekhez, esküvőkhöz is szívesen biztosítjuk éttermünket.
A Krúdy Vigadó és a Fürdőház szomszédságában található épület alpesi stílusa miatt kapta a Svájci Lak elnevezést. A hegyvidéki házikó hangulatú vendégfogadó 11 szobával várja vendégeit. A Svájci Lak adottságai alapján első rangú helyszíne konferenciáknak, meetingeknek, szakmai továbbképzéseknek is. Rendezvényekhez, tréningekhez, esküvőkhöz is szívesen biztosítjuk éttermünket.
A Krúdy Vigadó és a Fürdőház szomszédságában található épület alpesi stílusa miatt kapta a Svájci Lak elnevezést. A hegyvidéki házikó hangulatú vendégfogadó 11 szobával várja vendégeit. A Svájci Lak adottságai alapján első rangú helyszíne konferenciáknak, meetingeknek, szakmai továbbképzéseknek is. Rendezvényekhez, tréningekhez, esküvőkhöz is szívesen biztosítjuk éttermünket.
Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.
Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.
Főzdénk a régi uradalmi szeszfőzde gépészeti hagyatékainak felhasználásával került átépítésre. A 90-es évek után magánkézbe került, melyet 2012 nyarán vásárolt meg a Szamosszegi Pálinkaház Kft. Cégünk teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, mely a szakma iránt elkötelezett, kiválóan képzett fiatal szakemberekből áll, akik tisztelettel gondolnak öregapáink gyümölcsöseinkben végzett fáradságos munkájára.
A Szikszai Pálinka Manufaktúrát 2010-ben indítottuk, és hamar híre ment a nálunk készült jó minőségű pálinkának. A főzde Kékcsén épült, könnyen megtalálható. Tiszakanyár, vagy a B.A.Z.-megyéből érkezőknek, az első épület bal kéztől. Kisvárda, 4-es sz. főút felől pedig értelemszerűen az utolsó épület az út mentén jobbra.
A Szikszai Pálinka Manufaktúrát 2010-ben indítottuk, és hamar híre ment a nálunk készült jó minőségű pálinkának. A főzde Kékcsén épült, könnyen megtalálható. Tiszakanyár, vagy a B.A.Z.-megyéből érkezőknek, az első épület bal kéztől. Kisvárda, 4-es sz. főút felől pedig értelemszerűen az utolsó épület az út mentén jobbra.
A Szikszai Pálinka Manufaktúrát 2010-ben indítottuk, és hamar híre ment a nálunk készült jó minőségű pálinkának. A főzde Kékcsén épült, könnyen megtalálható. Tiszakanyár, vagy a B.A.Z.-megyéből érkezőknek, az első épület bal kéztől. Kisvárda, 4-es sz. főút felől pedig értelemszerűen az utolsó épület az út mentén jobbra.