Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Fejér vármegyei gasztronómia

Népszerűség

Vendéglátóhely , discó, rendezvényterem, várunk szeretettel.

Vendéglátóhely , discó, rendezvényterem, várunk szeretettel.

Vendéglátóhely , discó, rendezvényterem, várunk szeretettel.

A termékcsaládunk kialakításánál célul tűzték ki, hogy visszahozzák a gasztronómiába a ma már csak emlékeinkben élő hagyományőrző, minőségi, magyar, jóízű szörpöket, illatos fűszereket, ízletes lekvárokat, mézeket. Méhes-Mézes szörpjeik a Hungarikum kategóriában megyei értéket képviselnek. Gyermekkori élményeikre hagyatkozva termékeink külső megjelenésében is törekedtünk a hagyomány tiszteletre.

A termékcsaládunk kialakításánál célul tűzték ki, hogy visszahozzák a gasztronómiába a ma már csak emlékeinkben élő hagyományőrző, minőségi, magyar, jóízű szörpöket, illatos fűszereket, ízletes lekvárokat, mézeket. Méhes-Mézes szörpjeik a Hungarikum kategóriában megyei értéket képviselnek. Gyermekkori élményeikre hagyatkozva termékeink külső megjelenésében is törekedtünk a hagyomány tiszteletre.

A termékcsaládunk kialakításánál célul tűzték ki, hogy visszahozzák a gasztronómiába a ma már csak emlékeinkben élő hagyományőrző, minőségi, magyar, jóízű szörpöket, illatos fűszereket, ízletes lekvárokat, mézeket. Méhes-Mézes szörpjeik a Hungarikum kategóriában megyei értéket képviselnek. Gyermekkori élményeikre hagyatkozva termékeink külső megjelenésében is törekedtünk a hagyomány tiszteletre.

Garantáltan friss, minőségi alapanyagokból készült sushik mesterséges adalékanyagok nélkül.

Garantáltan friss, minőségi alapanyagokból készült sushik mesterséges adalékanyagok nélkül.

Garantáltan friss, minőségi alapanyagokból készült sushik mesterséges adalékanyagok nélkül.

A Szabadkai Pincészet egy zámolyi testvérpár családi szőlészete és borászata. A nem sokkal több, mint egy hektár területről viszonylag kis tételek készülnek, de annál magasabb minőségűek. Lendületes fiatalság és gyümölcsösség jellemzi a fehér, rosé és vörös borokat, a Királyleánykától a Chardonnay fajtán át a Kékfrankosig.

A Szabadkai Pincészet egy zámolyi testvérpár családi szőlészete és borászata. A nem sokkal több, mint egy hektár területről viszonylag kis tételek készülnek, de annál magasabb minőségűek. Lendületes fiatalság és gyümölcsösség jellemzi a fehér, rosé és vörös borokat, a Királyleánykától a Chardonnay fajtán át a Kékfrankosig.

A Szabadkai Pincészet egy zámolyi testvérpár családi szőlészete és borászata. A nem sokkal több, mint egy hektár területről viszonylag kis tételek készülnek, de annál magasabb minőségűek. Lendületes fiatalság és gyümölcsösség jellemzi a fehér, rosé és vörös borokat, a Királyleánykától a Chardonnay fajtán át a Kékfrankosig.

A fáradt utasnak, a szabadidejét töltő embernek vagy mindazoknak, akik igazi, jó magyaros ételekre vágynak, érdemes megállni.

A fáradt utasnak, a szabadidejét töltő embernek vagy mindazoknak, akik igazi, jó magyaros ételekre vágynak, érdemes megállni.

A fáradt utasnak, a szabadidejét töltő embernek vagy mindazoknak, akik igazi, jó magyaros ételekre vágynak, érdemes megállni.

1993-ban alakult a Szent Benedictus Borrend 13 alapító taggal. A borrend elsődleges feladata; a minőségi és a tájra jellemző szőlőfajták termesztésére, a minőségi és nem mennyiségi borkészítésre való ösztönzés. A hagyományok felújításával, az újak megteremtésével minél szélesebb körben kívánjuk a gyönyörű tájat, a kitűnő borokat megismertetni.

1993-ban alakult a Szent Benedictus Borrend 13 alapító taggal. A borrend elsődleges feladata; a minőségi és a tájra jellemző szőlőfajták termesztésére, a minőségi és nem mennyiségi borkészítésre való ösztönzés. A hagyományok felújításával, az újak megteremtésével minél szélesebb körben kívánjuk a gyönyörű tájat, a kitűnő borokat megismertetni.

1993-ban alakult a Szent Benedictus Borrend 13 alapító taggal. A borrend elsődleges feladata; a minőségi és a tájra jellemző szőlőfajták termesztésére, a minőségi és nem mennyiségi borkészítésre való ösztönzés. A hagyományok felújításával, az újak megteremtésével minél szélesebb körben kívánjuk a gyönyörű tájat, a kitűnő borokat megismertetni.

A Szent Donát Borrend 2002-ben alakult csókakői borosgazdák és borszeretők részvételével. A borrend célja a móri tájegység, a csókakői borok, szőlő és bortermelési és a hozzá kapcsolódó történeti-, kulturális hagyományok, értékek őrzése.

A Szent Donát Borrend 2002-ben alakult csókakői borosgazdák és borszeretők részvételével. A borrend célja a móri tájegység, a csókakői borok, szőlő és bortermelési és a hozzá kapcsolódó történeti-, kulturális hagyományok, értékek őrzése.

A Szent Donát Borrend 2002-ben alakult csókakői borosgazdák és borszeretők részvételével. A borrend célja a móri tájegység, a csókakői borok, szőlő és bortermelési és a hozzá kapcsolódó történeti-, kulturális hagyományok, értékek őrzése.

Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.

Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.

Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.

A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.

A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.

A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.

Magyaros és nemzetközi ételekkel várjuk kedves Vendégeinket a 81-es főút mellett.

Magyaros és nemzetközi ételekkel várjuk kedves Vendégeinket a 81-es főút mellett.

Magyaros és nemzetközi ételekkel várjuk kedves Vendégeinket a 81-es főút mellett.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete