Béger Ákos borász és Emmer Szabolcs szőlész a dunaszentmiklósi Kősziklás borászat alapítói. Pincészetükben – mely a közeli „Kősziklás” dűlőről kapta a nevét - döntően friss, üde, gyümölcsös fehér- illetve rozéborok készülnek.
Béger Ákos borász és Emmer Szabolcs szőlész a dunaszentmiklósi Kősziklás borászat alapítói. Pincészetükben – mely a közeli „Kősziklás” dűlőről kapta a nevét - döntően friss, üde, gyümölcsös fehér- illetve rozéborok készülnek.
Béger Ákos borász és Emmer Szabolcs szőlész a dunaszentmiklósi Kősziklás borászat alapítói. Pincészetükben – mely a közeli „Kősziklás” dűlőről kapta a nevét - döntően friss, üde, gyümölcsös fehér- illetve rozéborok készülnek.