Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.
Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.
Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.
A bakonybéli monostor kertje minősített bio gazdálkodás, melyben szerzetesek, munkatársak, és önkéntesek dolgoznak. Az itt termesztett kerti gyógynövényeken kívül a környező tájvédelmi körzet erdeiben és mezőin gyűjtött növényekkel is foglalkozunk. Kertünk gyümölcseiből hagyományos eljárással, adalékanyagoktól mentes monostori lekvárok és szörpök készülnek.
A bakonybéli monostor kertje minősített bio gazdálkodás, melyben szerzetesek, munkatársak, és önkéntesek dolgoznak. Az itt termesztett kerti gyógynövényeken kívül a környező tájvédelmi körzet erdeiben és mezőin gyűjtött növényekkel is foglalkozunk. Kertünk gyümölcseiből hagyományos eljárással, adalékanyagoktól mentes monostori lekvárok és szörpök készülnek.
A bakonybéli monostor kertje minősített bio gazdálkodás, melyben szerzetesek, munkatársak, és önkéntesek dolgoznak. Az itt termesztett kerti gyógynövényeken kívül a környező tájvédelmi körzet erdeiben és mezőin gyűjtött növényekkel is foglalkozunk. Kertünk gyümölcseiből hagyományos eljárással, adalékanyagoktól mentes monostori lekvárok és szörpök készülnek.
A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.
A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.
A Szörp Manufaktúra kínálatában megtalálható háziszörp, házilekvár, zöldség krém, saját termesztésű-, tanúsított bio alapanyagokból, hagyományos módszerekkel, nem csak hagyományőrzőknek. Termékeik kisüzemi módszerekkel készített kézműves élelmiszerek. Minden termékünkük kis-szériában, kizárólag friss alapanyagokból, szezonálisan készítjük.
Az étterem elhelyezkedése a lovardán belül egyedülálló: Az étteremből teljes hosszában látható a kulturált, tiszta istállósor, a másik oldalon a Fedeles Lovardában zajló események követhetők. Az étterem választékos magyaros ízeket és az olasz konyha néhány ínyenc fogását kínálja vendégei részére. Befogadó képessége 140 fő és még bőven marad helye a zenekarnak és a tánctérnek. Az étteremhez kapcsolódik egy 150 m² terasz , amelynek fele sátortetővel fedett.
Az étterem elhelyezkedése a lovardán belül egyedülálló: Az étteremből teljes hosszában látható a kulturált, tiszta istállósor, a másik oldalon a Fedeles Lovardában zajló események követhetők. Az étterem választékos magyaros ízeket és az olasz konyha néhány ínyenc fogását kínálja vendégei részére. Befogadó képessége 140 fő és még bőven marad helye a zenekarnak és a tánctérnek. Az étteremhez kapcsolódik egy 150 m² terasz , amelynek fele sátortetővel fedett.
Az étterem elhelyezkedése a lovardán belül egyedülálló: Az étteremből teljes hosszában látható a kulturált, tiszta istállósor, a másik oldalon a Fedeles Lovardában zajló események követhetők. Az étterem választékos magyaros ízeket és az olasz konyha néhány ínyenc fogását kínálja vendégei részére. Befogadó képessége 140 fő és még bőven marad helye a zenekarnak és a tánctérnek. Az étteremhez kapcsolódik egy 150 m² terasz , amelynek fele sátortetővel fedett.
Tarka Boci Portánkat 2003-ban alapítottuk, azóta, persze változó lendülettel, épül és bővül. Festői dombhátakon és völgyekben legelnek állataink, ódon hangulatú parasztházunk tiszta szobájából alakítottuk ki vendégszobánkat. Gazdaságunk a kezdetek óta tanúsított biogazdaság. Portánkon a sokféleség jellemző, alapvetően az önellátásra és helyi termékek előállítására törekszünk, ezen termékeink kerülnek vásárlóink kosarába és vendégeink asztalára is. Portánkon előállított kézműves termékeink helyi alapanyagok felhasználásával készülnek.
Tarka Boci Portánkat 2003-ban alapítottuk, azóta, persze változó lendülettel, épül és bővül. Festői dombhátakon és völgyekben legelnek állataink, ódon hangulatú parasztházunk tiszta szobájából alakítottuk ki vendégszobánkat. Gazdaságunk a kezdetek óta tanúsított biogazdaság. Portánkon a sokféleség jellemző, alapvetően az önellátásra és helyi termékek előállítására törekszünk, ezen termékeink kerülnek vásárlóink kosarába és vendégeink asztalára is. Portánkon előállított kézműves termékeink helyi alapanyagok felhasználásával készülnek.
Tarka Boci Portánkat 2003-ban alapítottuk, azóta, persze változó lendülettel, épül és bővül. Festői dombhátakon és völgyekben legelnek állataink, ódon hangulatú parasztházunk tiszta szobájából alakítottuk ki vendégszobánkat. Gazdaságunk a kezdetek óta tanúsított biogazdaság. Portánkon a sokféleség jellemző, alapvetően az önellátásra és helyi termékek előállítására törekszünk, ezen termékeink kerülnek vásárlóink kosarába és vendégeink asztalára is. Portánkon előállított kézműves termékeink helyi alapanyagok felhasználásával készülnek.
Etyeki borászatunk 1994-ben alakult ahol kiváló etyeki borokat állítunk elő a zömében saját 7 hektáros területről. Az Etyek és környéki szőlő területek évi 70-80 mázsa korlátozott termésátlaggal, korszerű, tiszta technológiával készült kiváló minőségű etyeki borok előállítására alkalmasak. Etyek határában lévő pincészetünkben borvásárlásra nyílik lehetőség az év minden napján. Itt kiváló minőségű etyeki borainkat megvásárolhatja, akár üveges kiszerelésben akár folyó bor formájában.
Etyeki borászatunk 1994-ben alakult ahol kiváló etyeki borokat állítunk elő a zömében saját 7 hektáros területről. Az Etyek és környéki szőlő területek évi 70-80 mázsa korlátozott termésátlaggal, korszerű, tiszta technológiával készült kiváló minőségű etyeki borok előállítására alkalmasak. Etyek határában lévő pincészetünkben borvásárlásra nyílik lehetőség az év minden napján. Itt kiváló minőségű etyeki borainkat megvásárolhatja, akár üveges kiszerelésben akár folyó bor formájában.
Etyeki borászatunk 1994-ben alakult ahol kiváló etyeki borokat állítunk elő a zömében saját 7 hektáros területről. Az Etyek és környéki szőlő területek évi 70-80 mázsa korlátozott termésátlaggal, korszerű, tiszta technológiával készült kiváló minőségű etyeki borok előállítására alkalmasak. Etyek határában lévő pincészetünkben borvásárlásra nyílik lehetőség az év minden napján. Itt kiváló minőségű etyeki borainkat megvásárolhatja, akár üveges kiszerelésben akár folyó bor formájában.