A sörforradalomhoz csatlakozva a sörfőzde olyan sörkülönlegességeket készít, amelyekkel a hazai sörgyárak termékei között nem lehet találkozni. Hazánk egyik legnagyobb sörsikere, a Keserű Méz is a Fóti Kézműves Sörfőzdében készül. De nem kevésbé kedvelt termékük a narancsos - mézes gyömbérsör is. Az üzem egy Osterbráu rendszerű sörfőzde, amely 120 nm-en terül el és 1200 liter a napi kapacitása. A folyamatos főzésnek köszönhetően 4-5 féle sört kínálnak állandó jelleggel.
A sörforradalomhoz csatlakozva a sörfőzde olyan sörkülönlegességeket készít, amelyekkel a hazai sörgyárak termékei között nem lehet találkozni. Hazánk egyik legnagyobb sörsikere, a Keserű Méz is a Fóti Kézműves Sörfőzdében készül. De nem kevésbé kedvelt termékük a narancsos - mézes gyömbérsör is. Az üzem egy Osterbráu rendszerű sörfőzde, amely 120 nm-en terül el és 1200 liter a napi kapacitása. A folyamatos főzésnek köszönhetően 4-5 féle sört kínálnak állandó jelleggel.
A sörforradalomhoz csatlakozva a sörfőzde olyan sörkülönlegességeket készít, amelyekkel a hazai sörgyárak termékei között nem lehet találkozni. Hazánk egyik legnagyobb sörsikere, a Keserű Méz is a Fóti Kézműves Sörfőzdében készül. De nem kevésbé kedvelt termékük a narancsos - mézes gyömbérsör is. Az üzem egy Osterbráu rendszerű sörfőzde, amely 120 nm-en terül el és 1200 liter a napi kapacitása. A folyamatos főzésnek köszönhetően 4-5 féle sört kínálnak állandó jelleggel.
A Dunakanyarban járva, várjuk kedves vendégeinket Vácott (Budapesttől 34 km-re) a Duna-parti Halászkert Étteremben hal, szárnyas, sertés, marha és egyéb ételkülönlegességekkel, valamint villányi, egri, szekszárdi, balaton vidéki és tokaji borspecialitásokkal. Éttermünk 120 férőhelyes terasszal (melyből 70 fedett), és 50 ülő és 70 álló férőhelyes teremmel rendelkezik. Vállaljuk családi és céges rendezvények, konferenciák, karácsonyi partyk, esküvők, osztálytalálkozók lebonyolítását, akár kitelepüléssel is…
A Dunakanyarban járva, várjuk kedves vendégeinket Vácott (Budapesttől 34 km-re) a Duna-parti Halászkert Étteremben hal, szárnyas, sertés, marha és egyéb ételkülönlegességekkel, valamint villányi, egri, szekszárdi, balaton vidéki és tokaji borspecialitásokkal. Éttermünk 120 férőhelyes terasszal (melyből 70 fedett), és 50 ülő és 70 álló férőhelyes teremmel rendelkezik. Vállaljuk családi és céges rendezvények, konferenciák, karácsonyi partyk, esküvők, osztálytalálkozók lebonyolítását, akár kitelepüléssel is…
A Dunakanyarban járva, várjuk kedves vendégeinket Vácott (Budapesttől 34 km-re) a Duna-parti Halászkert Étteremben hal, szárnyas, sertés, marha és egyéb ételkülönlegességekkel, valamint villányi, egri, szekszárdi, balaton vidéki és tokaji borspecialitásokkal. Éttermünk 120 férőhelyes terasszal (melyből 70 fedett), és 50 ülő és 70 álló férőhelyes teremmel rendelkezik. Vállaljuk családi és céges rendezvények, konferenciák, karácsonyi partyk, esküvők, osztálytalálkozók lebonyolítását, akár kitelepüléssel is…
Mi a Herbatea Manufaktúránál tudatosan törekszünk arra, hogy a Kárpát-medencében honos, bizonyítottan jótékony hatású, válogatott gyógynövényeket, mézet, fűszereket forgalmazzunk. Az alapanyagokat bevizsgált termőterületről gyűjtjük. Nagy gondot fordítunk arra, hogy jó minőségű élelmiszert juttassuk el Önökhöz, mert tudjuk, hogy a természet a legjobb éléskamra és a fűben, fában a legjobb orvosság.
Mi a Herbatea Manufaktúránál tudatosan törekszünk arra, hogy a Kárpát-medencében honos, bizonyítottan jótékony hatású, válogatott gyógynövényeket, mézet, fűszereket forgalmazzunk. Az alapanyagokat bevizsgált termőterületről gyűjtjük. Nagy gondot fordítunk arra, hogy jó minőségű élelmiszert juttassuk el Önökhöz, mert tudjuk, hogy a természet a legjobb éléskamra és a fűben, fában a legjobb orvosság.
Mi a Herbatea Manufaktúránál tudatosan törekszünk arra, hogy a Kárpát-medencében honos, bizonyítottan jótékony hatású, válogatott gyógynövényeket, mézet, fűszereket forgalmazzunk. Az alapanyagokat bevizsgált termőterületről gyűjtjük. Nagy gondot fordítunk arra, hogy jó minőségű élelmiszert juttassuk el Önökhöz, mert tudjuk, hogy a természet a legjobb éléskamra és a fűben, fában a legjobb orvosság.
A Kertünk nem csak egy bár pazar kilátással, hanem egy csodahely, a szabadidős mindent- vagy semmittevés melegágya, ahol szívesen fogadunk kutyával és lurkóval, egyedül, párban vagy barátokkal, egy kis kiszakadásra a városi pörgésből. Érkezz akár bringával, túrabottal vagy hintóval, gyere egyedül, párban, barátokkal, vagy családosan, nálunk megleled a helyed a szilvafa árnyékában! Töltődj fel a város felett a Dunakanyar látványával, házi finomságokkal, friss levegővel, fülbemászó muzsikával, jóleső mozgással, kreatív alkotással, szabadsággal!
A Kertünk nem csak egy bár pazar kilátással, hanem egy csodahely, a szabadidős mindent- vagy semmittevés melegágya, ahol szívesen fogadunk kutyával és lurkóval, egyedül, párban vagy barátokkal, egy kis kiszakadásra a városi pörgésből. Érkezz akár bringával, túrabottal vagy hintóval, gyere egyedül, párban, barátokkal, vagy családosan, nálunk megleled a helyed a szilvafa árnyékában! Töltődj fel a város felett a Dunakanyar látványával, házi finomságokkal, friss levegővel, fülbemászó muzsikával, jóleső mozgással, kreatív alkotással, szabadsággal!
A Kertünk nem csak egy bár pazar kilátással, hanem egy csodahely, a szabadidős mindent- vagy semmittevés melegágya, ahol szívesen fogadunk kutyával és lurkóval, egyedül, párban vagy barátokkal, egy kis kiszakadásra a városi pörgésből. Érkezz akár bringával, túrabottal vagy hintóval, gyere egyedül, párban, barátokkal, vagy családosan, nálunk megleled a helyed a szilvafa árnyékában! Töltődj fel a város felett a Dunakanyar látványával, házi finomságokkal, friss levegővel, fülbemászó muzsikával, jóleső mozgással, kreatív alkotással, szabadsággal!
Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!
Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!
Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!