A Magyar-hegyi Borok Háza a szikszón újjáéledő borászatnak biztosít szakmai központot, helyet adva - a tárgyi emlékeket bemutató kiállítás mellett-a vincellérképzésnek is. A szikszói szőlőtermesztő és bortermelő kultúra központja. Az épületben található Abaúj térség régmúlt korainak szőlőtermesztését és borkultúráját idéző tárlat.
A Magyar-hegyi Borok Háza a szikszón újjáéledő borászatnak biztosít szakmai központot, helyet adva - a tárgyi emlékeket bemutató kiállítás mellett-a vincellérképzésnek is. A szikszói szőlőtermesztő és bortermelő kultúra központja. Az épületben található Abaúj térség régmúlt korainak szőlőtermesztését és borkultúráját idéző tárlat.
A Magyar-hegyi Borok Háza a szikszón újjáéledő borászatnak biztosít szakmai központot, helyet adva - a tárgyi emlékeket bemutató kiállítás mellett-a vincellérképzésnek is. A szikszói szőlőtermesztő és bortermelő kultúra központja. Az épületben található Abaúj térség régmúlt korainak szőlőtermesztését és borkultúráját idéző tárlat.
Éttermünk a 3-mas úton helyezkedik el Halmaj község közvetlen közelében. Borsod megye legújabb étterme egy olyan gasztronómiai utazásra hívja vendégeit, amely páratlan és intenzív, amelyben a régi és az új létrehoz egy még újabbat, ami bár nem távolodik el a magyar tradicionális gasztronómiától, mégis, a legmodernebb konyhatechnológia segítségével a múltat fuzionálja a jelenbe, sőt, olykor a jövőbe is.
Éttermünk a 3-mas úton helyezkedik el Halmaj község közvetlen közelében. Borsod megye legújabb étterme egy olyan gasztronómiai utazásra hívja vendégeit, amely páratlan és intenzív, amelyben a régi és az új létrehoz egy még újabbat, ami bár nem távolodik el a magyar tradicionális gasztronómiától, mégis, a legmodernebb konyhatechnológia segítségével a múltat fuzionálja a jelenbe, sőt, olykor a jövőbe is.
Éttermünk a 3-mas úton helyezkedik el Halmaj község közvetlen közelében. Borsod megye legújabb étterme egy olyan gasztronómiai utazásra hívja vendégeit, amely páratlan és intenzív, amelyben a régi és az új létrehoz egy még újabbat, ami bár nem távolodik el a magyar tradicionális gasztronómiától, mégis, a legmodernebb konyhatechnológia segítségével a múltat fuzionálja a jelenbe, sőt, olykor a jövőbe is.
A pince és a hozzá tartozó 3 hektár szőlőterület a Bükki Borvidék legészakibb részén, Edelényben, a Császta szőlőhegyen helyezkedik el. A termőterület 2000-ben törvényileg jó bortermőhely besorolást kapott, így vált a Bükki Borvidék részévé. Szőlőkataszterei döntő többségben első osztályúak, átlag 330 ökopont értékűek. A pince jellemzően homokkő és agyagpala kőzetbe került kialakításra.
A pince és a hozzá tartozó 3 hektár szőlőterület a Bükki Borvidék legészakibb részén, Edelényben, a Császta szőlőhegyen helyezkedik el. A termőterület 2000-ben törvényileg jó bortermőhely besorolást kapott, így vált a Bükki Borvidék részévé. Szőlőkataszterei döntő többségben első osztályúak, átlag 330 ökopont értékűek. A pince jellemzően homokkő és agyagpala kőzetbe került kialakításra.
A pince és a hozzá tartozó 3 hektár szőlőterület a Bükki Borvidék legészakibb részén, Edelényben, a Császta szőlőhegyen helyezkedik el. A termőterület 2000-ben törvényileg jó bortermőhely besorolást kapott, így vált a Bükki Borvidék részévé. Szőlőkataszterei döntő többségben első osztályúak, átlag 330 ökopont értékűek. A pince jellemzően homokkő és agyagpala kőzetbe került kialakításra.