
Éttermünk már a XVIII. század végétől számtalan romantikus história színhelye volt. A megújult Ködmön Csárda Borétteremben ma is őrizzük ezeket a történteket és a hagyományos magyar gasztronómia ízeit. A Ködmön Csárda szomszédságában, a Szépasszonyvölgy központjában pedig az elegáns Hotel Ködmön Wellness borszállodánk várja a vendégeket.
Éttermünk már a XVIII. század végétől számtalan romantikus história színhelye volt. A megújult Ködmön Csárda Borétteremben ma is őrizzük ezeket a történteket és a hagyományos magyar gasztronómia ízeit. A Ködmön Csárda szomszédságában, a Szépasszonyvölgy központjában pedig az elegáns Hotel Ködmön Wellness borszállodánk várja a vendégeket.

Éttermünk már a XVIII. század végétől számtalan romantikus história színhelye volt. A megújult Ködmön Csárda Borétteremben ma is őrizzük ezeket a történteket és a hagyományos magyar gasztronómia ízeit. A Ködmön Csárda szomszédságában, a Szépasszonyvölgy központjában pedig az elegáns Hotel Ködmön Wellness borszállodánk várja a vendégeket.

A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.
A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.

A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.

A Lipicai Hotel Szilvásvárad központjában található a Szalajka-völgy és a Lipicai Lovasközpont bejáratától 200 méterre. Éttermünk hagyományos és tájjellegű ételekkel, pisztráng-specialitásokkal várja vendégeit. Konferenciatermünk esküvők, céges rendezvények, koncertek, bálok rendezésére alkalmas. Wellness részlegünkben jakuzzi és infraszauna szolgálja Vendégeink kényelmét, pihenését.
A Lipicai Hotel Szilvásvárad központjában található a Szalajka-völgy és a Lipicai Lovasközpont bejáratától 200 méterre. Éttermünk hagyományos és tájjellegű ételekkel, pisztráng-specialitásokkal várja vendégeit. Konferenciatermünk esküvők, céges rendezvények, koncertek, bálok rendezésére alkalmas. Wellness részlegünkben jakuzzi és infraszauna szolgálja Vendégeink kényelmét, pihenését.

A Lipicai Hotel Szilvásvárad központjában található a Szalajka-völgy és a Lipicai Lovasközpont bejáratától 200 méterre. Éttermünk hagyományos és tájjellegű ételekkel, pisztráng-specialitásokkal várja vendégeit. Konferenciatermünk esküvők, céges rendezvények, koncertek, bálok rendezésére alkalmas. Wellness részlegünkben jakuzzi és infraszauna szolgálja Vendégeink kényelmét, pihenését.