A Tarjányi Pince Eger egyik legmodernebb technológiával rendelkező, legszebb kis pincéje, ami az egri Kistályai úti pincesor fölötti szép helyen fekszik, gyönyörű panorámával. Büszkeségünk a 35 fős kóstolóterem, a kemence, a sparhelt, a szőlőlugas 25 főre és persze a Naplemente Néző Pad a nagy diófa alatt, továbbá a 20,5 hektár szőlőterület a Grand Superior besorolású Pajdos-dűlőben.
A Tarjányi Pince Eger egyik legmodernebb technológiával rendelkező, legszebb kis pincéje, ami az egri Kistályai úti pincesor fölötti szép helyen fekszik, gyönyörű panorámával. Büszkeségünk a 35 fős kóstolóterem, a kemence, a sparhelt, a szőlőlugas 25 főre és persze a Naplemente Néző Pad a nagy diófa alatt, továbbá a 20,5 hektár szőlőterület a Grand Superior besorolású Pajdos-dűlőben.
A Tarjányi Pince Eger egyik legmodernebb technológiával rendelkező, legszebb kis pincéje, ami az egri Kistályai úti pincesor fölötti szép helyen fekszik, gyönyörű panorámával. Büszkeségünk a 35 fős kóstolóterem, a kemence, a sparhelt, a szőlőlugas 25 főre és persze a Naplemente Néző Pad a nagy diófa alatt, továbbá a 20,5 hektár szőlőterület a Grand Superior besorolású Pajdos-dűlőben.
A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.
A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.
A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.
Bogácson a Vadvirág Étterem olyan családi vállalkozás, ahol az alapítók generációkra visszamenően rendelkeznek vendéglátós hagyományokkal. Küldetésünk, hogy teremtsünk egy helyet, amely a mai rohanó tempójú világban olyan kicsi szigetet jelent az ide betérőknek, ahol hangulatos környezetben, odafigyelő személyzettel körülvéve, illatozó ételek, zamatos borok, vagy épp egy aromás kávé mellett lazíthatnak, testileg és lelkileg feltöltődhetnek. Ezért lett a mottónk: „Egy hely, ahol a gyomor és a lélek felvidul.”
Bogácson a Vadvirág Étterem olyan családi vállalkozás, ahol az alapítók generációkra visszamenően rendelkeznek vendéglátós hagyományokkal. Küldetésünk, hogy teremtsünk egy helyet, amely a mai rohanó tempójú világban olyan kicsi szigetet jelent az ide betérőknek, ahol hangulatos környezetben, odafigyelő személyzettel körülvéve, illatozó ételek, zamatos borok, vagy épp egy aromás kávé mellett lazíthatnak, testileg és lelkileg feltöltődhetnek. Ezért lett a mottónk: „Egy hely, ahol a gyomor és a lélek felvidul.”
Bogácson a Vadvirág Étterem olyan családi vállalkozás, ahol az alapítók generációkra visszamenően rendelkeznek vendéglátós hagyományokkal. Küldetésünk, hogy teremtsünk egy helyet, amely a mai rohanó tempójú világban olyan kicsi szigetet jelent az ide betérőknek, ahol hangulatos környezetben, odafigyelő személyzettel körülvéve, illatozó ételek, zamatos borok, vagy épp egy aromás kávé mellett lazíthatnak, testileg és lelkileg feltöltődhetnek. Ezért lett a mottónk: „Egy hely, ahol a gyomor és a lélek felvidul.”