Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Bükk gasztronómia

Népszerűség

Konyhánkra a házias ízek jellemzőek, étlapunk naponta változik, amely garantálja ételeink frissességét. Emellett sütemény kínálatunk és kitűnő kávénk várja vendégeinket nap mint nap.

Konyhánkra a házias ízek jellemzőek, étlapunk naponta változik, amely garantálja ételeink frissességét. Emellett sütemény kínálatunk és kitűnő kávénk várja vendégeinket nap mint nap.

Konyhánkra a házias ízek jellemzőek, étlapunk naponta változik, amely garantálja ételeink frissességét. Emellett sütemény kínálatunk és kitűnő kávénk várja vendégeinket nap mint nap.

A Tarjányi Pince Eger egyik legmodernebb technológiával rendelkező, legszebb kis pincéje, ami az egri Kistályai úti pincesor fölötti szép helyen fekszik, gyönyörű panorámával. Büszkeségünk a 35 fős kóstolóterem, a kemence, a sparhelt, a szőlőlugas 25 főre és persze a Naplemente Néző Pad a nagy diófa alatt, továbbá a 20,5 hektár szőlőterület a Grand Superior besorolású Pajdos-dűlőben.

A Tarjányi Pince Eger egyik legmodernebb technológiával rendelkező, legszebb kis pincéje, ami az egri Kistályai úti pincesor fölötti szép helyen fekszik, gyönyörű panorámával. Büszkeségünk a 35 fős kóstolóterem, a kemence, a sparhelt, a szőlőlugas 25 főre és persze a Naplemente Néző Pad a nagy diófa alatt, továbbá a 20,5 hektár szőlőterület a Grand Superior besorolású Pajdos-dűlőben.

A Tarjányi Pince Eger egyik legmodernebb technológiával rendelkező, legszebb kis pincéje, ami az egri Kistályai úti pincesor fölötti szép helyen fekszik, gyönyörű panorámával. Büszkeségünk a 35 fős kóstolóterem, a kemence, a sparhelt, a szőlőlugas 25 főre és persze a Naplemente Néző Pad a nagy diófa alatt, továbbá a 20,5 hektár szőlőterület a Grand Superior besorolású Pajdos-dűlőben.

A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.

A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.

A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.

Mezőkövesd szívében, az újonnan megnyílt Matyó múzeum épületétől mindössze néhány métere hangulatos vendéglátóhely várja Önöket, a Turul Étterem és Vendéglő. Az ezerhétszázas években épült, valamikori betyárkocsma több átalakuláson ment keresztül míg elérte mai színvonalát.

Mezőkövesd szívében, az újonnan megnyílt Matyó múzeum épületétől mindössze néhány métere hangulatos vendéglátóhely várja Önöket, a Turul Étterem és Vendéglő. Az ezerhétszázas években épült, valamikori betyárkocsma több átalakuláson ment keresztül míg elérte mai színvonalát.

Mezőkövesd szívében, az újonnan megnyílt Matyó múzeum épületétől mindössze néhány métere hangulatos vendéglátóhely várja Önöket, a Turul Étterem és Vendéglő. Az ezerhétszázas években épült, valamikori betyárkocsma több átalakuláson ment keresztül míg elérte mai színvonalát.

A Vadásztanya elsősorban vadínyencségek lelőhelye, de megtalálható itt számos hal, szárnyas, bárány, borjú specialitás is.

A Vadásztanya elsősorban vadínyencségek lelőhelye, de megtalálható itt számos hal, szárnyas, bárány, borjú specialitás is.

A Vadásztanya elsősorban vadínyencségek lelőhelye, de megtalálható itt számos hal, szárnyas, bárány, borjú specialitás is.

Bogácson a Vadvirág Étterem olyan családi vállalkozás, ahol az alapítók generációkra visszamenően rendelkeznek vendéglátós hagyományokkal. Küldetésünk, hogy teremtsünk egy helyet, amely a mai rohanó tempójú világban olyan kicsi szigetet jelent az ide betérőknek, ahol hangulatos környezetben, odafigyelő személyzettel körülvéve, illatozó ételek, zamatos borok, vagy épp egy aromás kávé mellett lazíthatnak, testileg és lelkileg feltöltődhetnek. Ezért lett a mottónk: „Egy hely, ahol a gyomor és a lélek felvidul.”

Bogácson a Vadvirág Étterem olyan családi vállalkozás, ahol az alapítók generációkra visszamenően rendelkeznek vendéglátós hagyományokkal. Küldetésünk, hogy teremtsünk egy helyet, amely a mai rohanó tempójú világban olyan kicsi szigetet jelent az ide betérőknek, ahol hangulatos környezetben, odafigyelő személyzettel körülvéve, illatozó ételek, zamatos borok, vagy épp egy aromás kávé mellett lazíthatnak, testileg és lelkileg feltöltődhetnek. Ezért lett a mottónk: „Egy hely, ahol a gyomor és a lélek felvidul.”

Bogácson a Vadvirág Étterem olyan családi vállalkozás, ahol az alapítók generációkra visszamenően rendelkeznek vendéglátós hagyományokkal. Küldetésünk, hogy teremtsünk egy helyet, amely a mai rohanó tempójú világban olyan kicsi szigetet jelent az ide betérőknek, ahol hangulatos környezetben, odafigyelő személyzettel körülvéve, illatozó ételek, zamatos borok, vagy épp egy aromás kávé mellett lazíthatnak, testileg és lelkileg feltöltődhetnek. Ezért lett a mottónk: „Egy hely, ahol a gyomor és a lélek felvidul.”

Borkóstolással egybekötött pincelátogatás előzetes egyeztetés után egész évben. Borkóstolás, kemencés bor-gasztronómiai lehetőség, látvány hízóvágási program, borkorcsolya, korlátlan étel -és italkínálat, műsoros vacsora est az egri borvidék legjobb boraival.

Borkóstolással egybekötött pincelátogatás előzetes egyeztetés után egész évben. Borkóstolás, kemencés bor-gasztronómiai lehetőség, látvány hízóvágási program, borkorcsolya, korlátlan étel -és italkínálat, műsoros vacsora est az egri borvidék legjobb boraival.

Borkóstolással egybekötött pincelátogatás előzetes egyeztetés után egész évben. Borkóstolás, kemencés bor-gasztronómiai lehetőség, látvány hízóvágási program, borkorcsolya, korlátlan étel -és italkínálat, műsoros vacsora est az egri borvidék legjobb boraival.

A Varsányi családot és így a pincészetet is a tradíciók tisztelete, valamint a folyamatos fejlődni, újítani vágyás jellemzi. Ennek köszönhetően a több évtized alatt felhalmozott tapasztalat és az új lehetőségek harmonikus elegye kerül minden palackba.

A Varsányi családot és így a pincészetet is a tradíciók tisztelete, valamint a folyamatos fejlődni, újítani vágyás jellemzi. Ennek köszönhetően a több évtized alatt felhalmozott tapasztalat és az új lehetőségek harmonikus elegye kerül minden palackba.

A Varsányi családot és így a pincészetet is a tradíciók tisztelete, valamint a folyamatos fejlődni, újítani vágyás jellemzi. Ennek köszönhetően a több évtized alatt felhalmozott tapasztalat és az új lehetőségek harmonikus elegye kerül minden palackba.

Regionális alapokon nyugvó top 100-as bisztrókonyha borélménnyel a Bükk lábánál. Degusztácios bormenük,” farmtól az asztalig” szemléletű konyha.

Regionális alapokon nyugvó top 100-as bisztrókonyha borélménnyel a Bükk lábánál. Degusztácios bormenük,” farmtól az asztalig” szemléletű konyha.

Regionális alapokon nyugvó top 100-as bisztrókonyha borélménnyel a Bükk lábánál. Degusztácios bormenük,” farmtól az asztalig” szemléletű konyha.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete