Mi a Tökmagnál főként friss, hazai szezonális alapanyagokból kreáljuk leveseinket, hamburgereinket és szendvicseinket. Fontosnak tartjuk az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozást, így ételeink cukor-, glutén- és élesztőmentességének biztosításával szem előtt tartjuk a különféle érzékenységgel küzdők étrendjét is. Tökmag Vegan Street Food- gasztro kirándulás nem csak vegánoknak.
Mi a Tökmagnál főként friss, hazai szezonális alapanyagokból kreáljuk leveseinket, hamburgereinket és szendvicseinket. Fontosnak tartjuk az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozást, így ételeink cukor-, glutén- és élesztőmentességének biztosításával szem előtt tartjuk a különféle érzékenységgel küzdők étrendjét is. Tökmag Vegan Street Food- gasztro kirándulás nem csak vegánoknak.
Mi a Tökmagnál főként friss, hazai szezonális alapanyagokból kreáljuk leveseinket, hamburgereinket és szendvicseinket. Fontosnak tartjuk az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozást, így ételeink cukor-, glutén- és élesztőmentességének biztosításával szem előtt tartjuk a különféle érzékenységgel küzdők étrendjét is. Tökmag Vegan Street Food- gasztro kirándulás nem csak vegánoknak.
Trabant Presszóban újragondolt és hagyományos street – food megoldásokkal, széles italválasztékkal kedveskedünk a betérőknek. A presszó alatti pincét újabb vendégtérnek alakítottuk ki, valamint egy szuper kis konyhával is gazdagabbak lettünk. Üzletpolitikánk, hogy a vendég érezze nagyon jól magát nálunk és mindezt megfizethető áron.
Trabant Presszóban újragondolt és hagyományos street – food megoldásokkal, széles italválasztékkal kedveskedünk a betérőknek. A presszó alatti pincét újabb vendégtérnek alakítottuk ki, valamint egy szuper kis konyhával is gazdagabbak lettünk. Üzletpolitikánk, hogy a vendég érezze nagyon jól magát nálunk és mindezt megfizethető áron.
Trabant Presszóban újragondolt és hagyományos street – food megoldásokkal, széles italválasztékkal kedveskedünk a betérőknek. A presszó alatti pincét újabb vendégtérnek alakítottuk ki, valamint egy szuper kis konyhával is gazdagabbak lettünk. Üzletpolitikánk, hogy a vendég érezze nagyon jól magát nálunk és mindezt megfizethető áron.
Tradicionális olasz étterem Budapest szívében. Nem véletlenül választottuk a Pomo D`oro nevet, amely ebben a formában aranyalmát, egybe írva pedig paradicsomot jelent. Az eredetiség nagyon fontos és erre mi is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért aztán konyhafőnökünk, Rosario az igazi tradicionális olasz ételek mellett saját receptgyűjteményéből is rengeteg fogást készít. Pizza mesterünk, Tommaso a ropogós vékony tésztájú pizzákat fatüzelésű kemencében süti, így fektetve nagy hangsúlyt a pizzák tradicionális ízének bemutatására.
Tradicionális olasz étterem Budapest szívében. Nem véletlenül választottuk a Pomo D`oro nevet, amely ebben a formában aranyalmát, egybe írva pedig paradicsomot jelent. Az eredetiség nagyon fontos és erre mi is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért aztán konyhafőnökünk, Rosario az igazi tradicionális olasz ételek mellett saját receptgyűjteményéből is rengeteg fogást készít. Pizza mesterünk, Tommaso a ropogós vékony tésztájú pizzákat fatüzelésű kemencében süti, így fektetve nagy hangsúlyt a pizzák tradicionális ízének bemutatására.
Tradicionális olasz étterem Budapest szívében. Nem véletlenül választottuk a Pomo D`oro nevet, amely ebben a formában aranyalmát, egybe írva pedig paradicsomot jelent. Az eredetiség nagyon fontos és erre mi is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért aztán konyhafőnökünk, Rosario az igazi tradicionális olasz ételek mellett saját receptgyűjteményéből is rengeteg fogást készít. Pizza mesterünk, Tommaso a ropogós vékony tésztájú pizzákat fatüzelésű kemencében süti, így fektetve nagy hangsúlyt a pizzák tradicionális ízének bemutatására.