Soroksári Kifőzdénket 2008 nyarán nyitottuk meg. Mindennap megújuló ételkínálatunk sokszínű étkezési lehetőséget biztosít a naponta betérő vendégeink számára. Barátságos környezetben, hangulatos, beépített terasszal, kedvező árakkal, egyszerű és ízletes ételekkel, változatos napi menüvel várjuk Önöket.
Soroksári Kifőzdénket 2008 nyarán nyitottuk meg. Mindennap megújuló ételkínálatunk sokszínű étkezési lehetőséget biztosít a naponta betérő vendégeink számára. Barátságos környezetben, hangulatos, beépített terasszal, kedvező árakkal, egyszerű és ízletes ételekkel, változatos napi menüvel várjuk Önöket.
Soroksári Kifőzdénket 2008 nyarán nyitottuk meg. Mindennap megújuló ételkínálatunk sokszínű étkezési lehetőséget biztosít a naponta betérő vendégeink számára. Barátságos környezetben, hangulatos, beépített terasszal, kedvező árakkal, egyszerű és ízletes ételekkel, változatos napi menüvel várjuk Önöket.
A konyhaművészet meghatározó alakja, a világhírű, innovatív séflegenda, Wolfgang Puck Budapestre is elhozza a Beverly Hills-i kulináris és társasági élet sztárjának számító, Spago éttermét, új ízekkel gazdagítva a város gasztronómiai kínálatát. A reggeli-, ebéd- és vacsoraidőben egyaránt nyitva tartó étterem elegáns és hívogató környezetben, a sztárséf specialitásának számító szezonális kaliforniai menüvel várja vendégeit, amelyben a magyar és a nemzetközi konyha különlegességei is visszaköszönnek.
A konyhaművészet meghatározó alakja, a világhírű, innovatív séflegenda, Wolfgang Puck Budapestre is elhozza a Beverly Hills-i kulináris és társasági élet sztárjának számító, Spago éttermét, új ízekkel gazdagítva a város gasztronómiai kínálatát. A reggeli-, ebéd- és vacsoraidőben egyaránt nyitva tartó étterem elegáns és hívogató környezetben, a sztárséf specialitásának számító szezonális kaliforniai menüvel várja vendégeit, amelyben a magyar és a nemzetközi konyha különlegességei is visszaköszönnek.
A konyhaművészet meghatározó alakja, a világhírű, innovatív séflegenda, Wolfgang Puck Budapestre is elhozza a Beverly Hills-i kulináris és társasági élet sztárjának számító, Spago éttermét, új ízekkel gazdagítva a város gasztronómiai kínálatát. A reggeli-, ebéd- és vacsoraidőben egyaránt nyitva tartó étterem elegáns és hívogató környezetben, a sztárséf specialitásának számító szezonális kaliforniai menüvel várja vendégeit, amelyben a magyar és a nemzetközi konyha különlegességei is visszaköszönnek.
A Spíler újabb helyszínt hódított meg: a budai hegyek lábához viszi el a maga elvarázsolt és sajátos miliőjét, a Spíler Budába, a MOM Parkba. A Spíler Budában benne van a rock, a féktelenség, az élet! Finom anyagok és csillogás vesz körül minket, asztalunkra pedig a legjobb hozzávalókból készült csodás ételek kerülnek, amelyek mellé szenzációs borokat, kézműves söröket és ütős koktélokat kínálunk.
Újdonságok
A Spíler újabb helyszínt hódított meg: a budai hegyek lábához viszi el a maga elvarázsolt és sajátos miliőjét, a Spíler Budába, a MOM Parkba. A Spíler Budában benne van a rock, a féktelenség, az élet! Finom anyagok és csillogás vesz körül minket, asztalunkra pedig a legjobb hozzávalókból készült csodás ételek kerülnek, amelyek mellé szenzációs borokat, kézműves söröket és ütős koktélokat kínálunk.
Újdonságok
A Spíler újabb helyszínt hódított meg: a budai hegyek lábához viszi el a maga elvarázsolt és sajátos miliőjét, a Spíler Budába, a MOM Parkba. A Spíler Budában benne van a rock, a féktelenség, az élet! Finom anyagok és csillogás vesz körül minket, asztalunkra pedig a legjobb hozzávalókból készült csodás ételek kerülnek, amelyek mellé szenzációs borokat, kézműves söröket és ütős koktélokat kínálunk.
Újdonságok
Spoon - the boat, a rendezvényhajó. A Lánchíd lábánál a Budai Várral szemben a Dunán. Télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 3 konyhával, 1600m2-en, 5 bárpulttal szinte minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosítanak. A konyha magyar és európai alapokon nyugvó ízeket prezentál, amelyek finom, de nem újra gondolt csavarokat rejtenek a közönség által jól ismert ételekben. Cél, hogy ne csak gasztronómiai élményt, hanem különleges látványt is kapjon a vendég. A közel 600 férőhelyük lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb rendezvények fogadására, a hajó teraszán lehetőség van szertartás és koktélparti megrendezésére is.
Spoon - the boat, a rendezvényhajó. A Lánchíd lábánál a Budai Várral szemben a Dunán. Télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 3 konyhával, 1600m2-en, 5 bárpulttal szinte minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosítanak. A konyha magyar és európai alapokon nyugvó ízeket prezentál, amelyek finom, de nem újra gondolt csavarokat rejtenek a közönség által jól ismert ételekben. Cél, hogy ne csak gasztronómiai élményt, hanem különleges látványt is kapjon a vendég. A közel 600 férőhelyük lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb rendezvények fogadására, a hajó teraszán lehetőség van szertartás és koktélparti megrendezésére is.
Spoon - the boat, a rendezvényhajó. A Lánchíd lábánál a Budai Várral szemben a Dunán. Télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 3 konyhával, 1600m2-en, 5 bárpulttal szinte minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosítanak. A konyha magyar és európai alapokon nyugvó ízeket prezentál, amelyek finom, de nem újra gondolt csavarokat rejtenek a közönség által jól ismert ételekben. Cél, hogy ne csak gasztronómiai élményt, hanem különleges látványt is kapjon a vendég. A közel 600 férőhelyük lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb rendezvények fogadására, a hajó teraszán lehetőség van szertartás és koktélparti megrendezésére is.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.
A Stand25 Szulló Szabina & Széll Tamás lehető legkomolyabban vett örömkonyhája a város budai oldalán, sétatávolságra a Lánchídtól és a Váralagúttól. A Stand25 alig egy évvel a nyitása után Bib Gourmand minősítést szerzett. A bisztró filozófiája az alapanyag tiszteletére épül: itt minden összetevőből akkor lesz étel, amikor a legszebb arcát mutatja.
A Stand25 Szulló Szabina & Széll Tamás lehető legkomolyabban vett örömkonyhája a város budai oldalán, sétatávolságra a Lánchídtól és a Váralagúttól. A Stand25 alig egy évvel a nyitása után Bib Gourmand minősítést szerzett. A bisztró filozófiája az alapanyag tiszteletére épül: itt minden összetevőből akkor lesz étel, amikor a legszebb arcát mutatja.
A Stand25 Szulló Szabina & Széll Tamás lehető legkomolyabban vett örömkonyhája a város budai oldalán, sétatávolságra a Lánchídtól és a Váralagúttól. A Stand25 alig egy évvel a nyitása után Bib Gourmand minősítést szerzett. A bisztró filozófiája az alapanyag tiszteletére épül: itt minden összetevőből akkor lesz étel, amikor a legszebb arcát mutatja.
A St. Andrea Restaurant Budapest egyik legpatinásabb épületében, a belvárosi Eiffel Palace irodaházban található. A St. Andrea Restaurant-ban vendégeinket két különteremben, egy 12 fő, illetve egy 20 fő befogadására alkalmas privát helyszínen is várjuk. Rendhagyó gasztronómiai élményt nyújtó, gondossággal elkészített ételek Barna Ádám séf és Lizsicsár Miklós étteremvezető prezentálásában.
A St. Andrea Restaurant Budapest egyik legpatinásabb épületében, a belvárosi Eiffel Palace irodaházban található. A St. Andrea Restaurant-ban vendégeinket két különteremben, egy 12 fő, illetve egy 20 fő befogadására alkalmas privát helyszínen is várjuk. Rendhagyó gasztronómiai élményt nyújtó, gondossággal elkészített ételek Barna Ádám séf és Lizsicsár Miklós étteremvezető prezentálásában.
A St. Andrea Restaurant Budapest egyik legpatinásabb épületében, a belvárosi Eiffel Palace irodaházban található. A St. Andrea Restaurant-ban vendégeinket két különteremben, egy 12 fő, illetve egy 20 fő befogadására alkalmas privát helyszínen is várjuk. Rendhagyó gasztronómiai élményt nyújtó, gondossággal elkészített ételek Barna Ádám séf és Lizsicsár Miklós étteremvezető prezentálásában.