A csepeli Rizmajer Sörfőzde már több mint két évtizede gyárt kézműves söröket, amelyek különleges, egyedi ízvilágát, valamint minőségét a hagyományos, „konzervatív” sörfőző eljárások határozzák meg, melyek ugyanakkor kéz a kézben járnak a legújabb technológiák, innovatív eszközök és berendezések alkalmazásával. Sörfőzdénkben a sörök gyártásakor kizárólag természetes alapanyagokat használunk fel.
A csepeli Rizmajer Sörfőzde már több mint két évtizede gyárt kézműves söröket, amelyek különleges, egyedi ízvilágát, valamint minőségét a hagyományos, „konzervatív” sörfőző eljárások határozzák meg, melyek ugyanakkor kéz a kézben járnak a legújabb technológiák, innovatív eszközök és berendezések alkalmazásával. Sörfőzdénkben a sörök gyártásakor kizárólag természetes alapanyagokat használunk fel.
A csepeli Rizmajer Sörfőzde már több mint két évtizede gyárt kézműves söröket, amelyek különleges, egyedi ízvilágát, valamint minőségét a hagyományos, „konzervatív” sörfőző eljárások határozzák meg, melyek ugyanakkor kéz a kézben járnak a legújabb technológiák, innovatív eszközök és berendezések alkalmazásával. Sörfőzdénkben a sörök gyártásakor kizárólag természetes alapanyagokat használunk fel.
A Rizmajer Sörház – Móricz csapjain mindennap megtalálhatóak állandó söreik, mint a Konyakos meggyes, a Rumos szilvás vagy a Cingulus Porter. Ezek mellett hónapról hónapra elhozzák a Rizmajer szezonális különlegességeit is. A sörház azoknak is tökéletes kikapcsolódást jelent, akik számára nem a sörök élvezete az elsődleges, hanem sokkal inkább egyedülálló gasztronómiai kalandot keresnek.
A Rizmajer Sörház – Móricz csapjain mindennap megtalálhatóak állandó söreik, mint a Konyakos meggyes, a Rumos szilvás vagy a Cingulus Porter. Ezek mellett hónapról hónapra elhozzák a Rizmajer szezonális különlegességeit is. A sörház azoknak is tökéletes kikapcsolódást jelent, akik számára nem a sörök élvezete az elsődleges, hanem sokkal inkább egyedülálló gasztronómiai kalandot keresnek.
A Rizmajer Sörház – Móricz csapjain mindennap megtalálhatóak állandó söreik, mint a Konyakos meggyes, a Rumos szilvás vagy a Cingulus Porter. Ezek mellett hónapról hónapra elhozzák a Rizmajer szezonális különlegességeit is. A sörház azoknak is tökéletes kikapcsolódást jelent, akik számára nem a sörök élvezete az elsődleges, hanem sokkal inkább egyedülálló gasztronómiai kalandot keresnek.
A Robinson Restaurant 1989-ben nyitotta meg kapuit a gasztronómia kis szigetén, a Városligeti tavon, amely a Hősök terétől néhány perc sétával elérhető. A Robinson az elmúlt évtizedekben a főváros közönségének és az itt élő külföldiek kedvelt éttermévé vált. Számos világsztár (Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Robert Redford, David Copperfield, Larry Hagman) is kipróbálta már a Robinson konyhájának különlegességeit. A mediterrán környezet, a családias hangulat, az élő latin gitár zene és a kiváló konyha biztosíték egy különleges este eltöltéséhez.
A Robinson Restaurant 1989-ben nyitotta meg kapuit a gasztronómia kis szigetén, a Városligeti tavon, amely a Hősök terétől néhány perc sétával elérhető. A Robinson az elmúlt évtizedekben a főváros közönségének és az itt élő külföldiek kedvelt éttermévé vált. Számos világsztár (Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Robert Redford, David Copperfield, Larry Hagman) is kipróbálta már a Robinson konyhájának különlegességeit. A mediterrán környezet, a családias hangulat, az élő latin gitár zene és a kiváló konyha biztosíték egy különleges este eltöltéséhez.
A Robinson Restaurant 1989-ben nyitotta meg kapuit a gasztronómia kis szigetén, a Városligeti tavon, amely a Hősök terétől néhány perc sétával elérhető. A Robinson az elmúlt évtizedekben a főváros közönségének és az itt élő külföldiek kedvelt éttermévé vált. Számos világsztár (Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Robert Redford, David Copperfield, Larry Hagman) is kipróbálta már a Robinson konyhájának különlegességeit. A mediterrán környezet, a családias hangulat, az élő latin gitár zene és a kiváló konyha biztosíték egy különleges este eltöltéséhez.