Turizmus Program

Családi hétvége a Városligetben

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Tájházak Napja

Jármű Expo

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei gasztronómia

Széphalomban, Sátoraljaújhelytől 5 km-re, Zemplén szívében található a mi kis családias éttermünk. Átutazása során térjen be hozzánk. Finom, igazi házias ételekkel várjuk kedves vendégeinket.

Széphalomban, Sátoraljaújhelytől 5 km-re, Zemplén szívében található a mi kis családias éttermünk. Átutazása során térjen be hozzánk. Finom, igazi házias ételekkel várjuk kedves vendégeinket.

Széphalomban, Sátoraljaújhelytől 5 km-re, Zemplén szívében található a mi kis családias éttermünk. Átutazása során térjen be hozzánk. Finom, igazi házias ételekkel várjuk kedves vendégeinket.

Családunk az 1500-as évektől termel Tokajban borokat, amikor az aszúbor készítése is elindult, így a család és a bor történelme, élete elválaszthatatlan egymástól. A mai generációk büszkék elődjeik teljesítményeire, melyek őket is ösztönzik, hogy méltóvá váljanak a feladathoz. Célunk a lehető legjobb minőségű szőlő megtermelése a dűlőkben, kompromisszumok nélkül. Ezért is választottuk a magasan fekvő, köves talajú, meredek lejtőjű dűlőket, idős szőlőtőkékkel – az átlag életkor: 40 év feletti. Szelektáljuk a kis-, laza fürtű Furmintot főleg a mádi területeken, ugyanakkor a termőhely megismerés vágya további területek felfedezésére is ösztönöz Bodrogkeresztúr, Tarcal, Mezőzombor, Rátka és Tállya községekben is. Forrás a pincészet közösségi oldala.

Családunk az 1500-as évektől termel Tokajban borokat, amikor az aszúbor készítése is elindult, így a család és a bor történelme, élete elválaszthatatlan egymástól. A mai generációk büszkék elődjeik teljesítményeire, melyek őket is ösztönzik, hogy méltóvá váljanak a feladathoz. Célunk a lehető legjobb minőségű szőlő megtermelése a dűlőkben, kompromisszumok nélkül. Ezért is választottuk a magasan fekvő, köves talajú, meredek lejtőjű dűlőket, idős szőlőtőkékkel – az átlag életkor: 40 év feletti. Szelektáljuk a kis-, laza fürtű Furmintot főleg a mádi területeken, ugyanakkor a termőhely megismerés vágya további területek felfedezésére is ösztönöz Bodrogkeresztúr, Tarcal, Mezőzombor, Rátka és Tállya községekben is. Forrás a pincészet közösségi oldala.

Családunk az 1500-as évektől termel Tokajban borokat, amikor az aszúbor készítése is elindult, így a család és a bor történelme, élete elválaszthatatlan egymástól. A mai generációk büszkék elődjeik teljesítményeire, melyek őket is ösztönzik, hogy méltóvá váljanak a feladathoz. Célunk a lehető legjobb minőségű szőlő megtermelése a dűlőkben, kompromisszumok nélkül. Ezért is választottuk a magasan fekvő, köves talajú, meredek lejtőjű dűlőket, idős szőlőtőkékkel – az átlag életkor: 40 év feletti. Szelektáljuk a kis-, laza fürtű Furmintot főleg a mádi területeken, ugyanakkor a termőhely megismerés vágya további területek felfedezésére is ösztönöz Bodrogkeresztúr, Tarcal, Mezőzombor, Rátka és Tállya községekben is. Forrás a pincészet közösségi oldala.

Tokaj-hegyaljai kézműves borok Sátoraljaújhelyről. Pincelátogatás és borkóstolás, érmes borok a sátoraljaújhelyi Ungvári pincesoron. Igény szerint házias hideg meleg ételek! Házi svábszalonna, kolbász, kecskesajt.

Tokaj-hegyaljai kézműves borok Sátoraljaújhelyről. Pincelátogatás és borkóstolás, érmes borok a sátoraljaújhelyi Ungvári pincesoron. Igény szerint házias hideg meleg ételek! Házi svábszalonna, kolbász, kecskesajt.

Tokaj-hegyaljai kézműves borok Sátoraljaújhelyről. Pincelátogatás és borkóstolás, érmes borok a sátoraljaújhelyi Ungvári pincesoron. Igény szerint házias hideg meleg ételek! Házi svábszalonna, kolbász, kecskesajt.

Borkóstoló, pincelátogatás, családi és céges rendezvények a Szucskó Pincében.

Borkóstoló, pincelátogatás, családi és céges rendezvények a Szucskó Pincében.

Borkóstoló, pincelátogatás, családi és céges rendezvények a Szucskó Pincében.

Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! Borvacsorához előzetes bejelentkezés szükséges!

Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! Borvacsorához előzetes bejelentkezés szükséges!

Tradicionális pincészet - Kézműves borok - Családias hangulat! Látogass el Hozzánk, és egy 500 éves pincerendszer mélyén kóstolhatod meg hordós és palackos tételeinket. A tradicionális ízek mellett felfedezheted újhordós borainkat is, a száraz boroktól kezdve az Aszúig. A hét minden napján nyitva vagyunk! Borvacsorához előzetes bejelentkezés szükséges!

A Göncruszkai Református Gyülekezet közösségi étterme. Egy olyan hely, mely esélyt ad a közeledésre földi és mennyei értelemben egyaránt.

A Göncruszkai Református Gyülekezet közösségi étterme. Egy olyan hely, mely esélyt ad a közeledésre földi és mennyei értelemben egyaránt.

A Göncruszkai Református Gyülekezet közösségi étterme. Egy olyan hely, mely esélyt ad a közeledésre földi és mennyei értelemben egyaránt.

Permakultúrás kísérleti kert és konyhája, mely előzetes bejelentkezéssel látogatható. Háromféle csomagot lehet előre egyeztetve kérni: kis kóstoló, hármas kóstoló és délutánra kisülő falatok. Innivaló hozott kulacsokba/palackokba: tea gyógynövényekből, házi szörp szódával vagy zöld turmix.

Permakultúrás kísérleti kert és konyhája, mely előzetes bejelentkezéssel látogatható. Háromféle csomagot lehet előre egyeztetve kérni: kis kóstoló, hármas kóstoló és délutánra kisülő falatok. Innivaló hozott kulacsokba/palackokba: tea gyógynövényekből, házi szörp szódával vagy zöld turmix.

Permakultúrás kísérleti kert és konyhája, mely előzetes bejelentkezéssel látogatható. Háromféle csomagot lehet előre egyeztetve kérni: kis kóstoló, hármas kóstoló és délutánra kisülő falatok. Innivaló hozott kulacsokba/palackokba: tea gyógynövényekből, házi szörp szódával vagy zöld turmix.

Három, a világ sok országában koncertező klasszikus zenész életében 1994 fordulópont volt, mikor is Mádon járva, és kóstolva az “új” aszúkat, úgy döntöttek – Ők is részesei akarnak lenni a tokaji aszú újjáéledésének.

Három, a világ sok országában koncertező klasszikus zenész életében 1994 fordulópont volt, mikor is Mádon járva, és kóstolva az “új” aszúkat, úgy döntöttek – Ők is részesei akarnak lenni a tokaji aszú újjáéledésének.

Három, a világ sok országában koncertező klasszikus zenész életében 1994 fordulópont volt, mikor is Mádon járva, és kóstolva az “új” aszúkat, úgy döntöttek – Ők is részesei akarnak lenni a tokaji aszú újjáéledésének.

Az Egyesület létrehozatalának és működésének célja a tállyai történelmi borút hagyományának felújítása és ápolása, Tállya községben a borturizmus fejlesztése és az idegenforgalom növelése.

Az Egyesület létrehozatalának és működésének célja a tállyai történelmi borút hagyományának felújítása és ápolása, Tállya községben a borturizmus fejlesztése és az idegenforgalom növelése.

Az Egyesület létrehozatalának és működésének célja a tállyai történelmi borút hagyományának felújítása és ápolása, Tállya községben a borturizmus fejlesztése és az idegenforgalom növelése.

1...242526...28

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tavaszköszöntő családi buli a budapesti Városligeti Műjégpályán!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete