Nádfedeles csárdánkba betérni több, mint egy éttermi megálló: ízletes időutazás Rózsa Sándor és Krúdy Gyula asztalához, ahol fenséges ízek nagy gondolatokat szültek. A Kukorica Csárda majd 40 éve fogadja a magyar konyha ízeire éhes vendégeket, hogy aztán jóllakassa és elvarázsolja őket páratlan népi-kulturális miliőjével.
Nádfedeles csárdánkba betérni több, mint egy éttermi megálló: ízletes időutazás Rózsa Sándor és Krúdy Gyula asztalához, ahol fenséges ízek nagy gondolatokat szültek. A Kukorica Csárda majd 40 éve fogadja a magyar konyha ízeire éhes vendégeket, hogy aztán jóllakassa és elvarázsolja őket páratlan népi-kulturális miliőjével.
Nádfedeles csárdánkba betérni több, mint egy éttermi megálló: ízletes időutazás Rózsa Sándor és Krúdy Gyula asztalához, ahol fenséges ízek nagy gondolatokat szültek. A Kukorica Csárda majd 40 éve fogadja a magyar konyha ízeire éhes vendégeket, hogy aztán jóllakassa és elvarázsolja őket páratlan népi-kulturális miliőjével.
Családunk már több generáció óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A Balaton déli partjára, Balatonföldvárra 1979-ben költöztünk. Itt rögtön egy kisebb szőlőskertet vásároltunk és pincét építettünk. Akkoriban még csak hobbyként gondoltunk a borászkodásra, de az évek múlásával a birtok közel 20 hektárnyi szőlővel bővült, pincénk, feldolgozónk korszerűsödött.
Családunk már több generáció óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A Balaton déli partjára, Balatonföldvárra 1979-ben költöztünk. Itt rögtön egy kisebb szőlőskertet vásároltunk és pincét építettünk. Akkoriban még csak hobbyként gondoltunk a borászkodásra, de az évek múlásával a birtok közel 20 hektárnyi szőlővel bővült, pincénk, feldolgozónk korszerűsödött.
Családunk már több generáció óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A Balaton déli partjára, Balatonföldvárra 1979-ben költöztünk. Itt rögtön egy kisebb szőlőskertet vásároltunk és pincét építettünk. Akkoriban még csak hobbyként gondoltunk a borászkodásra, de az évek múlásával a birtok közel 20 hektárnyi szőlővel bővült, pincénk, feldolgozónk korszerűsödött.