Tudta, hogy Nemesnádudvar 600 présházból álló egybefüggő pincesort rejt? Ismerje meg! Ha az 54-es útról bekanyarodunk a községbe, rögtön a sváb hagyományait őrző, rendkívül vendégszerető kis falucska festményre illő, hangulatos pincesorára érkezünk. Az út két oldalán szorosan sorakoznak a vakítóan fehér pincék, melyekből szinte minden család birtokol egyet. Itt jönnek össze hétközben a gazdák egy kis eszmecserére, és itt fogadják a falubeliek a vendégeiket is, különösen Újborünnep idején! Őrzik a hajdani borászati eszközöket és az apáról fiúra szálló borászati hagyományokat. Kóstoljon bele!
Tudta, hogy Nemesnádudvar 600 présházból álló egybefüggő pincesort rejt? Ismerje meg! Ha az 54-es útról bekanyarodunk a községbe, rögtön a sváb hagyományait őrző, rendkívül vendégszerető kis falucska festményre illő, hangulatos pincesorára érkezünk. Az út két oldalán szorosan sorakoznak a vakítóan fehér pincék, melyekből szinte minden család birtokol egyet. Itt jönnek össze hétközben a gazdák egy kis eszmecserére, és itt fogadják a falubeliek a vendégeiket is, különösen Újborünnep idején! Őrzik a hajdani borászati eszközöket és az apáról fiúra szálló borászati hagyományokat. Kóstoljon bele!
Tudta, hogy Nemesnádudvar 600 présházból álló egybefüggő pincesort rejt? Ismerje meg! Ha az 54-es útról bekanyarodunk a községbe, rögtön a sváb hagyományait őrző, rendkívül vendégszerető kis falucska festményre illő, hangulatos pincesorára érkezünk. Az út két oldalán szorosan sorakoznak a vakítóan fehér pincék, melyekből szinte minden család birtokol egyet. Itt jönnek össze hétközben a gazdák egy kis eszmecserére, és itt fogadják a falubeliek a vendégeiket is, különösen Újborünnep idején! Őrzik a hajdani borászati eszközöket és az apáról fiúra szálló borászati hagyományokat. Kóstoljon bele!
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!
Kiemelt ajánlat
Szállásfoglalás
Asztalfoglalás
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!
Kiemelt ajánlat
Szállásfoglalás
Asztalfoglalás
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!
Kiemelt ajánlat
Szállásfoglalás
Asztalfoglalás
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.