A Nemzetközi Vadgasztronómiai és Borfesztivál tizedik alkalommal kerül megrendezésre, egy gyönyörű sváb falu, Nemesnádudvar történelmi pincesorain 2025. június 7-én. Európa számos nemzetének képviselői, magyarok, külhoni magyarok, azért jönnek össze, hogy egy kis időt töltsenek együtt, ebben a felgyorsult és ellentmondásos világban. Egy kis időt, ahol nem számít ki honnan jött, csak a kiváló vadételek, a jó borok, a kötetlen beszélgetések, a zene és a barátság. Jó szórakozást és felejthetetlen élményeket kívánunk Önöknek!
A Nemzetközi Vadgasztronómiai és Borfesztivál tizedik alkalommal kerül megrendezésre, egy gyönyörű sváb falu, Nemesnádudvar történelmi pincesorain 2025. június 7-én. Európa számos nemzetének képviselői, magyarok, külhoni magyarok, azért jönnek össze, hogy egy kis időt töltsenek együtt, ebben a felgyorsult és ellentmondásos világban. Egy kis időt, ahol nem számít ki honnan jött, csak a kiváló vadételek, a jó borok, a kötetlen beszélgetések, a zene és a barátság. Jó szórakozást és felejthetetlen élményeket kívánunk Önöknek!
A Nemzetközi Vadgasztronómiai és Borfesztivál tizedik alkalommal kerül megrendezésre, egy gyönyörű sváb falu, Nemesnádudvar történelmi pincesorain 2025. június 7-én. Európa számos nemzetének képviselői, magyarok, külhoni magyarok, azért jönnek össze, hogy egy kis időt töltsenek együtt, ebben a felgyorsult és ellentmondásos világban. Egy kis időt, ahol nem számít ki honnan jött, csak a kiváló vadételek, a jó borok, a kötetlen beszélgetések, a zene és a barátság. Jó szórakozást és felejthetetlen élményeket kívánunk Önöknek!
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.