A Dr. Pauleczki Zsuzsanna által vezetett pincészet 45 hektáros szőlőterületen gazdálkodik. Családi pincészetünkben Tokaj-Hegyalján, a tolcsvai pincesor legszebb részén várjuk kedves vendégeinket a tokaji borok és borkülönlegességek teljes választékával, szakmai borkóstolóval, a 65 illetve 25 fő befogadására alkalmas pincénkben, előzetes bejelentkezéssel. Igény szerint hideg-meleg étkezést és élő cigányzenét biztosítunk. Vendégeink saját Hubertus vendéglőnkben étkezhetnek, a magyaros ízek mellet különlegességként sajátos zempléni ételspecialitások megismerésével.
A Dr. Pauleczki Zsuzsanna által vezetett pincészet 45 hektáros szőlőterületen gazdálkodik. Családi pincészetünkben Tokaj-Hegyalján, a tolcsvai pincesor legszebb részén várjuk kedves vendégeinket a tokaji borok és borkülönlegességek teljes választékával, szakmai borkóstolóval, a 65 illetve 25 fő befogadására alkalmas pincénkben, előzetes bejelentkezéssel. Igény szerint hideg-meleg étkezést és élő cigányzenét biztosítunk. Vendégeink saját Hubertus vendéglőnkben étkezhetnek, a magyaros ízek mellet különlegességként sajátos zempléni ételspecialitások megismerésével.
A Dr. Pauleczki Zsuzsanna által vezetett pincészet 45 hektáros szőlőterületen gazdálkodik. Családi pincészetünkben Tokaj-Hegyalján, a tolcsvai pincesor legszebb részén várjuk kedves vendégeinket a tokaji borok és borkülönlegességek teljes választékával, szakmai borkóstolóval, a 65 illetve 25 fő befogadására alkalmas pincénkben, előzetes bejelentkezéssel. Igény szerint hideg-meleg étkezést és élő cigányzenét biztosítunk. Vendégeink saját Hubertus vendéglőnkben étkezhetnek, a magyaros ízek mellet különlegességként sajátos zempléni ételspecialitások megismerésével.
Pécs legszebb szőlőskertje, a jövő szőlőültetvényeinek bölcsője, a nagy múltú kutatóintézet, az egyetem borai, mindez egy nagy ékszerdoboz. Kevesen tudják, hogy a magyar szőlészeti tudás nagy része Pécshez köthető ma is, pontosabban az 1949-ben egy egyházi birtokból létrejött Szőlészeti és Borászati Kutatóintézethez, ami ma a Pécsi Tudományegyetem részeként működik. A Pécsi Egyetemi Borbirtok borai a termőhely adottságaiból adnak ízelítőt. Itt találó a „szellem a palackban” hasonlat, hiszen a kutatás elmélyült, sokrétű szakmai munkája kézzelfoghatóvá és kóstolhatóvá válik boraikban. A Pécsi Egyetemi Borbirtok szélesre tárja kapuit: gyönyörű szőlőskertje minden érdeklődő számára nyitott rendezvényhelyszín.
Pécs legszebb szőlőskertje, a jövő szőlőültetvényeinek bölcsője, a nagy múltú kutatóintézet, az egyetem borai, mindez egy nagy ékszerdoboz. Kevesen tudják, hogy a magyar szőlészeti tudás nagy része Pécshez köthető ma is, pontosabban az 1949-ben egy egyházi birtokból létrejött Szőlészeti és Borászati Kutatóintézethez, ami ma a Pécsi Tudományegyetem részeként működik. A Pécsi Egyetemi Borbirtok borai a termőhely adottságaiból adnak ízelítőt. Itt találó a „szellem a palackban” hasonlat, hiszen a kutatás elmélyült, sokrétű szakmai munkája kézzelfoghatóvá és kóstolhatóvá válik boraikban. A Pécsi Egyetemi Borbirtok szélesre tárja kapuit: gyönyörű szőlőskertje minden érdeklődő számára nyitott rendezvényhelyszín.
Pécs legszebb szőlőskertje, a jövő szőlőültetvényeinek bölcsője, a nagy múltú kutatóintézet, az egyetem borai, mindez egy nagy ékszerdoboz. Kevesen tudják, hogy a magyar szőlészeti tudás nagy része Pécshez köthető ma is, pontosabban az 1949-ben egy egyházi birtokból létrejött Szőlészeti és Borászati Kutatóintézethez, ami ma a Pécsi Tudományegyetem részeként működik. A Pécsi Egyetemi Borbirtok borai a termőhely adottságaiból adnak ízelítőt. Itt találó a „szellem a palackban” hasonlat, hiszen a kutatás elmélyült, sokrétű szakmai munkája kézzelfoghatóvá és kóstolhatóvá válik boraikban. A Pécsi Egyetemi Borbirtok szélesre tárja kapuit: gyönyörű szőlőskertje minden érdeklődő számára nyitott rendezvényhelyszín.
A család több generációs múlttal és tapasztalattal rendelkezik a szőlőtermelés, borkészítés területén. A folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, ma már az egyik legmodernebb pincészetnek számít a Borvidéken. A sokéves tapasztalat és a modern technika ötvözetének célja a minőségi borkészítés. A család a prémiumborok előállításával tudatos márkaépítésbe kezdett és szeretnék elérni, hogy a Pécsinger bor egyet jelentsen a minőségi borral a köztudatban is. Pécsinger borok palackozva és folyóborként, illetve magnum palackban is megvásárolhatóak. A borkészítés mellett a család másik nagy szenvedélye gyümölcslevek készítése. Természetes, ízletes szőlő- és almalevük már bolti forgalomban is kapható. Pécsinger szőlőbirtok jelmondata: a bor veleje, a család ereje!
A család több generációs múlttal és tapasztalattal rendelkezik a szőlőtermelés, borkészítés területén. A folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, ma már az egyik legmodernebb pincészetnek számít a Borvidéken. A sokéves tapasztalat és a modern technika ötvözetének célja a minőségi borkészítés. A család a prémiumborok előállításával tudatos márkaépítésbe kezdett és szeretnék elérni, hogy a Pécsinger bor egyet jelentsen a minőségi borral a köztudatban is. Pécsinger borok palackozva és folyóborként, illetve magnum palackban is megvásárolhatóak. A borkészítés mellett a család másik nagy szenvedélye gyümölcslevek készítése. Természetes, ízletes szőlő- és almalevük már bolti forgalomban is kapható. Pécsinger szőlőbirtok jelmondata: a bor veleje, a család ereje!
A család több generációs múlttal és tapasztalattal rendelkezik a szőlőtermelés, borkészítés területén. A folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, ma már az egyik legmodernebb pincészetnek számít a Borvidéken. A sokéves tapasztalat és a modern technika ötvözetének célja a minőségi borkészítés. A család a prémiumborok előállításával tudatos márkaépítésbe kezdett és szeretnék elérni, hogy a Pécsinger bor egyet jelentsen a minőségi borral a köztudatban is. Pécsinger borok palackozva és folyóborként, illetve magnum palackban is megvásárolhatóak. A borkészítés mellett a család másik nagy szenvedélye gyümölcslevek készítése. Természetes, ízletes szőlő- és almalevük már bolti forgalomban is kapható. Pécsinger szőlőbirtok jelmondata: a bor veleje, a család ereje!
Családunk már több generáció óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A Balaton déli partjára, Balatonföldvárra 1979-ben költöztünk. Itt rögtön egy kisebb szőlőskertet vásároltunk és pincét építettünk. Akkoriban még csak hobbyként gondoltunk a borászkodásra, de az évek múlásával a birtok közel 20 hektárnyi szőlővel bővült, pincénk, feldolgozónk korszerűsödött.
Családunk már több generáció óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A Balaton déli partjára, Balatonföldvárra 1979-ben költöztünk. Itt rögtön egy kisebb szőlőskertet vásároltunk és pincét építettünk. Akkoriban még csak hobbyként gondoltunk a borászkodásra, de az évek múlásával a birtok közel 20 hektárnyi szőlővel bővült, pincénk, feldolgozónk korszerűsödött.
Családunk már több generáció óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A Balaton déli partjára, Balatonföldvárra 1979-ben költöztünk. Itt rögtön egy kisebb szőlőskertet vásároltunk és pincét építettünk. Akkoriban még csak hobbyként gondoltunk a borászkodásra, de az évek múlásával a birtok közel 20 hektárnyi szőlővel bővült, pincénk, feldolgozónk korszerűsödött.
A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján menjen végbe. Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradicionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.
A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján menjen végbe. Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradicionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.
A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján menjen végbe. Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradicionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.