Turizmus Program

Húsvéti hajókirándulás

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

A titkok hercege

TOP 100 úticél

Húsvét

Pékség

Természetes minőségi alapanyagokból helyben készítjük péksüteményeinket, tortáinkat, szendvicseinket, és sok finomságot.

Természetes minőségi alapanyagokból helyben készítjük péksüteményeinket, tortáinkat, szendvicseinket, és sok finomságot.

Természetes minőségi alapanyagokból helyben készítjük péksüteményeinket, tortáinkat, szendvicseinket, és sok finomságot.

Pékség, kávézó, kultúrtér...egy hely, ahol lelassul az idő. Csodás sütemények, könyvek, játékok.

Pékség, kávézó, kultúrtér...egy hely, ahol lelassul az idő. Csodás sütemények, könyvek, játékok.

Pékség, kávézó, kultúrtér...egy hely, ahol lelassul az idő. Csodás sütemények, könyvek, játékok.

Különleges alapanyagokból különleges ételek mindenki számára elérhetően. A Morzsa Bisztró delikát bolt és pékség. Nézzetek be hozzánk, pihenjetek meg nálunk, kávézunk és beszélgetünk egyet, ahogy szoktuk és ami elengedhetetlen az igazi „Morzsa hangulathoz”. Nyitott ajtóval és finom, mindig friss, forró finomságokkal várunk Benneteket.

Különleges alapanyagokból különleges ételek mindenki számára elérhetően. A Morzsa Bisztró delikát bolt és pékség. Nézzetek be hozzánk, pihenjetek meg nálunk, kávézunk és beszélgetünk egyet, ahogy szoktuk és ami elengedhetetlen az igazi „Morzsa hangulathoz”. Nyitott ajtóval és finom, mindig friss, forró finomságokkal várunk Benneteket.

Különleges alapanyagokból különleges ételek mindenki számára elérhetően. A Morzsa Bisztró delikát bolt és pékség. Nézzetek be hozzánk, pihenjetek meg nálunk, kávézunk és beszélgetünk egyet, ahogy szoktuk és ami elengedhetetlen az igazi „Morzsa hangulathoz”. Nyitott ajtóval és finom, mindig friss, forró finomságokkal várunk Benneteket.

Bisztrókonyha, kézműves pékség, speciális kávé és más finomságok várnak.

Bisztrókonyha, kézműves pékség, speciális kávé és más finomságok várnak.

Bisztrókonyha, kézműves pékség, speciális kávé és más finomságok várnak.

A Mozata egy szenvedély. Tapasztald meg a különleges ételt és életstílust egy helyen az egyetlen magyarországi helyen. A Mozata három dolgot testesít meg egyben: az első libanoni étterem Budapesten, libanoni péksége van, és ínyenc kávézó speciality kávéval.

A Mozata egy szenvedély. Tapasztald meg a különleges ételt és életstílust egy helyen az egyetlen magyarországi helyen. A Mozata három dolgot testesít meg egyben: az első libanoni étterem Budapesten, libanoni péksége van, és ínyenc kávézó speciality kávéval.

A Mozata egy szenvedély. Tapasztald meg a különleges ételt és életstílust egy helyen az egyetlen magyarországi helyen. A Mozata három dolgot testesít meg egyben: az első libanoni étterem Budapesten, libanoni péksége van, és ínyenc kávézó speciality kávéval.

A kenyér az emberiség egyik fő tápláléka, amely Magyarországon is alapélelmiszernek számít. Újra és újra, tisztelettel és alázattal figyelem azt a csodát, amelyet a két kezemmel alkotok nap mint nap: a Kenyeret, amely csak 3 alapanyagból tevődik össze, Liszt, Víz és Só. Bízom benne, hogy ízlik a termékünk, amit megvásárolhatsz nálunk, de ha részt veszel workshopunkon, akkor azt a szellemiséget is át tudom majd adni, amit nap mint nap érzek, amikor a műhelyembe lépek. Dagasztunk, formázunk, minden lépését megismerjük a kovászos kenyér elkészítésének és sütésének.

A kenyér az emberiség egyik fő tápláléka, amely Magyarországon is alapélelmiszernek számít. Újra és újra, tisztelettel és alázattal figyelem azt a csodát, amelyet a két kezemmel alkotok nap mint nap: a Kenyeret, amely csak 3 alapanyagból tevődik össze, Liszt, Víz és Só. Bízom benne, hogy ízlik a termékünk, amit megvásárolhatsz nálunk, de ha részt veszel workshopunkon, akkor azt a szellemiséget is át tudom majd adni, amit nap mint nap érzek, amikor a műhelyembe lépek. Dagasztunk, formázunk, minden lépését megismerjük a kovászos kenyér elkészítésének és sütésének.

A kenyér az emberiség egyik fő tápláléka, amely Magyarországon is alapélelmiszernek számít. Újra és újra, tisztelettel és alázattal figyelem azt a csodát, amelyet a két kezemmel alkotok nap mint nap: a Kenyeret, amely csak 3 alapanyagból tevődik össze, Liszt, Víz és Só. Bízom benne, hogy ízlik a termékünk, amit megvásárolhatsz nálunk, de ha részt veszel workshopunkon, akkor azt a szellemiséget is át tudom majd adni, amit nap mint nap érzek, amikor a műhelyembe lépek. Dagasztunk, formázunk, minden lépését megismerjük a kovászos kenyér elkészítésének és sütésének.

Északi stílusú kézműves pékség, különleges kávézó, natur borbár. Brunch ajánlatunk minden nap 17 óráig várja vendégeinket.

Északi stílusú kézműves pékség, különleges kávézó, natur borbár. Brunch ajánlatunk minden nap 17 óráig várja vendégeinket.

Északi stílusú kézműves pékség, különleges kávézó, natur borbár. Brunch ajánlatunk minden nap 17 óráig várja vendégeinket.

Tortáink művészi formavilága és ízvilága belül felejthetetlen textúrákat és meglepetéseket rejt. Desszertjeink francia, tradicionális receptek alapján, a legújabb technológiák felhasználásával, egyenként, aprólékos munkával készülnek. Pékáru választékunk kifinomult ízkombinációi bárkit levesznek a lábáról.

Tortáink művészi formavilága és ízvilága belül felejthetetlen textúrákat és meglepetéseket rejt. Desszertjeink francia, tradicionális receptek alapján, a legújabb technológiák felhasználásával, egyenként, aprólékos munkával készülnek. Pékáru választékunk kifinomult ízkombinációi bárkit levesznek a lábáról.

Tortáink művészi formavilága és ízvilága belül felejthetetlen textúrákat és meglepetéseket rejt. Desszertjeink francia, tradicionális receptek alapján, a legújabb technológiák felhasználásával, egyenként, aprólékos munkával készülnek. Pékáru választékunk kifinomult ízkombinációi bárkit levesznek a lábáról.

Egy meleg péksütemény, egy forró kávé vagy egy tökéletes főétel élményt nyújt. A Panificio il Basilicoban azt a koncepciót képviseljük, ahol a magyar és az olasz ízek fúzionálódnak! A lehető legfrissebb, szezonális magyar és olasz alapanyagokat használjuk az ebédhez, illetve vacsorához, ezekkel az izgalmas ételekkel várjuk kedves vendégeinket. Mindemellett természetesen az elmaradhatatlan nápolyi típusú pizzáink is szerepelnek az étlapon. Pékségünkben is válogathat.

Egy meleg péksütemény, egy forró kávé vagy egy tökéletes főétel élményt nyújt. A Panificio il Basilicoban azt a koncepciót képviseljük, ahol a magyar és az olasz ízek fúzionálódnak! A lehető legfrissebb, szezonális magyar és olasz alapanyagokat használjuk az ebédhez, illetve vacsorához, ezekkel az izgalmas ételekkel várjuk kedves vendégeinket. Mindemellett természetesen az elmaradhatatlan nápolyi típusú pizzáink is szerepelnek az étlapon. Pékségünkben is válogathat.

Egy meleg péksütemény, egy forró kávé vagy egy tökéletes főétel élményt nyújt. A Panificio il Basilicoban azt a koncepciót képviseljük, ahol a magyar és az olasz ízek fúzionálódnak! A lehető legfrissebb, szezonális magyar és olasz alapanyagokat használjuk az ebédhez, illetve vacsorához, ezekkel az izgalmas ételekkel várjuk kedves vendégeinket. Mindemellett természetesen az elmaradhatatlan nápolyi típusú pizzáink is szerepelnek az étlapon. Pékségünkben is válogathat.

Kenyereinket kézműves technológiával készítjük, természetesen, adalékok nélkül. Az igazi kovász vízből és lisztből álló élő anyag, mely természetes módon ízesíti, tartósítja legalapvetőbb élelmiszerünket. Meggátolja a morzsálódást és a hosszú fermentációnak köszönhetően szervezetünk számára előkészíti a tápanyagokat, hogy azok könnyen emészthetőek legyenek. Péksüteményeinkhez a legkiválóbb minőségű hazai alapanyagokat, francia vajat és belga csokoládét, adalékanyag mentes lekvárokat és aszalványokat használjuk. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legtisztább forrásból származó hozzávalókat, és ha lehet azok bio változatait. Kis pékségünkben finom kávét is kínálunk, delicatesse polcunkon pedig egy pár különlegességet gyűjtöttünk össze. Várunk Benneteket szeretettel!

Kenyereinket kézműves technológiával készítjük, természetesen, adalékok nélkül. Az igazi kovász vízből és lisztből álló élő anyag, mely természetes módon ízesíti, tartósítja legalapvetőbb élelmiszerünket. Meggátolja a morzsálódást és a hosszú fermentációnak köszönhetően szervezetünk számára előkészíti a tápanyagokat, hogy azok könnyen emészthetőek legyenek. Péksüteményeinkhez a legkiválóbb minőségű hazai alapanyagokat, francia vajat és belga csokoládét, adalékanyag mentes lekvárokat és aszalványokat használjuk. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legtisztább forrásból származó hozzávalókat, és ha lehet azok bio változatait. Kis pékségünkben finom kávét is kínálunk, delicatesse polcunkon pedig egy pár különlegességet gyűjtöttünk össze. Várunk Benneteket szeretettel!

Kenyereinket kézműves technológiával készítjük, természetesen, adalékok nélkül. Az igazi kovász vízből és lisztből álló élő anyag, mely természetes módon ízesíti, tartósítja legalapvetőbb élelmiszerünket. Meggátolja a morzsálódást és a hosszú fermentációnak köszönhetően szervezetünk számára előkészíti a tápanyagokat, hogy azok könnyen emészthetőek legyenek. Péksüteményeinkhez a legkiválóbb minőségű hazai alapanyagokat, francia vajat és belga csokoládét, adalékanyag mentes lekvárokat és aszalványokat használjuk. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legtisztább forrásból származó hozzávalókat, és ha lehet azok bio változatait. Kis pékségünkben finom kávét is kínálunk, delicatesse polcunkon pedig egy pár különlegességet gyűjtöttünk össze. Várunk Benneteket szeretettel!

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete