Különleges alapanyagokból különleges ételek mindenki számára elérhetően. A Morzsa Bisztró delikát bolt és pékség. Nézzetek be hozzánk, pihenjetek meg nálunk, kávézunk és beszélgetünk egyet, ahogy szoktuk és ami elengedhetetlen az igazi „Morzsa hangulathoz”. Nyitott ajtóval és finom, mindig friss, forró finomságokkal várunk Benneteket.
Különleges alapanyagokból különleges ételek mindenki számára elérhetően. A Morzsa Bisztró delikát bolt és pékség. Nézzetek be hozzánk, pihenjetek meg nálunk, kávézunk és beszélgetünk egyet, ahogy szoktuk és ami elengedhetetlen az igazi „Morzsa hangulathoz”. Nyitott ajtóval és finom, mindig friss, forró finomságokkal várunk Benneteket.
Különleges alapanyagokból különleges ételek mindenki számára elérhetően. A Morzsa Bisztró delikát bolt és pékség. Nézzetek be hozzánk, pihenjetek meg nálunk, kávézunk és beszélgetünk egyet, ahogy szoktuk és ami elengedhetetlen az igazi „Morzsa hangulathoz”. Nyitott ajtóval és finom, mindig friss, forró finomságokkal várunk Benneteket.
A kenyér az emberiség egyik fő tápláléka, amely Magyarországon is alapélelmiszernek számít. Újra és újra, tisztelettel és alázattal figyelem azt a csodát, amelyet a két kezemmel alkotok nap mint nap: a Kenyeret, amely csak 3 alapanyagból tevődik össze, Liszt, Víz és Só. Bízom benne, hogy ízlik a termékünk, amit megvásárolhatsz nálunk, de ha részt veszel workshopunkon, akkor azt a szellemiséget is át tudom majd adni, amit nap mint nap érzek, amikor a műhelyembe lépek. Dagasztunk, formázunk, minden lépését megismerjük a kovászos kenyér elkészítésének és sütésének.
A kenyér az emberiség egyik fő tápláléka, amely Magyarországon is alapélelmiszernek számít. Újra és újra, tisztelettel és alázattal figyelem azt a csodát, amelyet a két kezemmel alkotok nap mint nap: a Kenyeret, amely csak 3 alapanyagból tevődik össze, Liszt, Víz és Só. Bízom benne, hogy ízlik a termékünk, amit megvásárolhatsz nálunk, de ha részt veszel workshopunkon, akkor azt a szellemiséget is át tudom majd adni, amit nap mint nap érzek, amikor a műhelyembe lépek. Dagasztunk, formázunk, minden lépését megismerjük a kovászos kenyér elkészítésének és sütésének.
A kenyér az emberiség egyik fő tápláléka, amely Magyarországon is alapélelmiszernek számít. Újra és újra, tisztelettel és alázattal figyelem azt a csodát, amelyet a két kezemmel alkotok nap mint nap: a Kenyeret, amely csak 3 alapanyagból tevődik össze, Liszt, Víz és Só. Bízom benne, hogy ízlik a termékünk, amit megvásárolhatsz nálunk, de ha részt veszel workshopunkon, akkor azt a szellemiséget is át tudom majd adni, amit nap mint nap érzek, amikor a műhelyembe lépek. Dagasztunk, formázunk, minden lépését megismerjük a kovászos kenyér elkészítésének és sütésének.
Tortáink művészi formavilága és ízvilága belül felejthetetlen textúrákat és meglepetéseket rejt. Desszertjeink francia, tradicionális receptek alapján, a legújabb technológiák felhasználásával, egyenként, aprólékos munkával készülnek. Pékáru választékunk kifinomult ízkombinációi bárkit levesznek a lábáról.
Tortáink művészi formavilága és ízvilága belül felejthetetlen textúrákat és meglepetéseket rejt. Desszertjeink francia, tradicionális receptek alapján, a legújabb technológiák felhasználásával, egyenként, aprólékos munkával készülnek. Pékáru választékunk kifinomult ízkombinációi bárkit levesznek a lábáról.
Tortáink művészi formavilága és ízvilága belül felejthetetlen textúrákat és meglepetéseket rejt. Desszertjeink francia, tradicionális receptek alapján, a legújabb technológiák felhasználásával, egyenként, aprólékos munkával készülnek. Pékáru választékunk kifinomult ízkombinációi bárkit levesznek a lábáról.
Egy meleg péksütemény, egy forró kávé vagy egy tökéletes főétel élményt nyújt. A Panificio il Basilicoban azt a koncepciót képviseljük, ahol a magyar és az olasz ízek fúzionálódnak! A lehető legfrissebb, szezonális magyar és olasz alapanyagokat használjuk az ebédhez, illetve vacsorához, ezekkel az izgalmas ételekkel várjuk kedves vendégeinket. Mindemellett természetesen az elmaradhatatlan nápolyi típusú pizzáink is szerepelnek az étlapon. Pékségünkben is válogathat.
Egy meleg péksütemény, egy forró kávé vagy egy tökéletes főétel élményt nyújt. A Panificio il Basilicoban azt a koncepciót képviseljük, ahol a magyar és az olasz ízek fúzionálódnak! A lehető legfrissebb, szezonális magyar és olasz alapanyagokat használjuk az ebédhez, illetve vacsorához, ezekkel az izgalmas ételekkel várjuk kedves vendégeinket. Mindemellett természetesen az elmaradhatatlan nápolyi típusú pizzáink is szerepelnek az étlapon. Pékségünkben is válogathat.
Egy meleg péksütemény, egy forró kávé vagy egy tökéletes főétel élményt nyújt. A Panificio il Basilicoban azt a koncepciót képviseljük, ahol a magyar és az olasz ízek fúzionálódnak! A lehető legfrissebb, szezonális magyar és olasz alapanyagokat használjuk az ebédhez, illetve vacsorához, ezekkel az izgalmas ételekkel várjuk kedves vendégeinket. Mindemellett természetesen az elmaradhatatlan nápolyi típusú pizzáink is szerepelnek az étlapon. Pékségünkben is válogathat.
Kenyereinket kézműves technológiával készítjük, természetesen, adalékok nélkül. Az igazi kovász vízből és lisztből álló élő anyag, mely természetes módon ízesíti, tartósítja legalapvetőbb élelmiszerünket. Meggátolja a morzsálódást és a hosszú fermentációnak köszönhetően szervezetünk számára előkészíti a tápanyagokat, hogy azok könnyen emészthetőek legyenek. Péksüteményeinkhez a legkiválóbb minőségű hazai alapanyagokat, francia vajat és belga csokoládét, adalékanyag mentes lekvárokat és aszalványokat használjuk. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legtisztább forrásból származó hozzávalókat, és ha lehet azok bio változatait. Kis pékségünkben finom kávét is kínálunk, delicatesse polcunkon pedig egy pár különlegességet gyűjtöttünk össze. Várunk Benneteket szeretettel!
Kenyereinket kézműves technológiával készítjük, természetesen, adalékok nélkül. Az igazi kovász vízből és lisztből álló élő anyag, mely természetes módon ízesíti, tartósítja legalapvetőbb élelmiszerünket. Meggátolja a morzsálódást és a hosszú fermentációnak köszönhetően szervezetünk számára előkészíti a tápanyagokat, hogy azok könnyen emészthetőek legyenek. Péksüteményeinkhez a legkiválóbb minőségű hazai alapanyagokat, francia vajat és belga csokoládét, adalékanyag mentes lekvárokat és aszalványokat használjuk. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legtisztább forrásból származó hozzávalókat, és ha lehet azok bio változatait. Kis pékségünkben finom kávét is kínálunk, delicatesse polcunkon pedig egy pár különlegességet gyűjtöttünk össze. Várunk Benneteket szeretettel!
Kenyereinket kézműves technológiával készítjük, természetesen, adalékok nélkül. Az igazi kovász vízből és lisztből álló élő anyag, mely természetes módon ízesíti, tartósítja legalapvetőbb élelmiszerünket. Meggátolja a morzsálódást és a hosszú fermentációnak köszönhetően szervezetünk számára előkészíti a tápanyagokat, hogy azok könnyen emészthetőek legyenek. Péksüteményeinkhez a legkiválóbb minőségű hazai alapanyagokat, francia vajat és belga csokoládét, adalékanyag mentes lekvárokat és aszalványokat használjuk. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legtisztább forrásból származó hozzávalókat, és ha lehet azok bio változatait. Kis pékségünkben finom kávét is kínálunk, delicatesse polcunkon pedig egy pár különlegességet gyűjtöttünk össze. Várunk Benneteket szeretettel!