Olasz
Hal
Disznótoros
Pizza
Hamburger
Kemencés
Liba
Grill
Kolbász
BBQ
Vad
Mediterrán
Ázsiai
Street Food
Sajt
Palacsinta
Házias
Ebéd
Fánk
Kínai
Lecsó
Csülök
Vega
Zsidó
Erdélyi étel
Tészta
Menü rendelés
Kocsonya
Étel kiszállítás
Bio
Hurka
Spanyol
Francia
Disznóvágás
Rétes
Káposzta
Sváb étel
Fesztivál
Barbecue
Húsvét
Vadétel
Hidegtál rendelés
Lángos
Vacsora
Vegán
Kalács
Tócsni
Pecsenye
Magyar
Libamáj

A spanyol tapasok iránti szenvedélyünk vezetett minket, mikor megszületett a Tapassio, mely ellentétben a megszokott spanyol éttermekkel magyar, olasz és más mediterrán ételeket is tapasként kínál. A mediterrán gasztronómiában mindig fontos szerepe volt a kóstoló méretű ételeknek és azok közös elfogyasztásának. Spanyolországban tapas, Görögországban ouzeries, a Közel-Keleten pedig meze néven ismertek. Az ételmegosztás jó módja a társalgások felpezsdítésének és az emlékezetes baráti estek megteremtésének.
A spanyol tapasok iránti szenvedélyünk vezetett minket, mikor megszületett a Tapassio, mely ellentétben a megszokott spanyol éttermekkel magyar, olasz és más mediterrán ételeket is tapasként kínál. A mediterrán gasztronómiában mindig fontos szerepe volt a kóstoló méretű ételeknek és azok közös elfogyasztásának. Spanyolországban tapas, Görögországban ouzeries, a Közel-Keleten pedig meze néven ismertek. Az ételmegosztás jó módja a társalgások felpezsdítésének és az emlékezetes baráti estek megteremtésének.

A spanyol tapasok iránti szenvedélyünk vezetett minket, mikor megszületett a Tapassio, mely ellentétben a megszokott spanyol éttermekkel magyar, olasz és más mediterrán ételeket is tapasként kínál. A mediterrán gasztronómiában mindig fontos szerepe volt a kóstoló méretű ételeknek és azok közös elfogyasztásának. Spanyolországban tapas, Görögországban ouzeries, a Közel-Keleten pedig meze néven ismertek. Az ételmegosztás jó módja a társalgások felpezsdítésének és az emlékezetes baráti estek megteremtésének.

Egy cseppnyi Görögország a pesti Duna partján... Hosszan mesélhetnénk arról, milyen is a Taverna Dionysos vendégének lenni, de az atmoszférát, az ízeket és illatokat nehéz szavakkal leírni. A kékre festett ajtón belépve egy görög kisváros utcáin találjuk magunkat. Fényesre koptatott utcaköveken járunk, fehérre meszelt falak, és színesre festett ablakok mosolyognak ránk.
Egy cseppnyi Görögország a pesti Duna partján... Hosszan mesélhetnénk arról, milyen is a Taverna Dionysos vendégének lenni, de az atmoszférát, az ízeket és illatokat nehéz szavakkal leírni. A kékre festett ajtón belépve egy görög kisváros utcáin találjuk magunkat. Fényesre koptatott utcaköveken járunk, fehérre meszelt falak, és színesre festett ablakok mosolyognak ránk.

Egy cseppnyi Görögország a pesti Duna partján... Hosszan mesélhetnénk arról, milyen is a Taverna Dionysos vendégének lenni, de az atmoszférát, az ízeket és illatokat nehéz szavakkal leírni. A kékre festett ajtón belépve egy görög kisváros utcáin találjuk magunkat. Fényesre koptatott utcaköveken járunk, fehérre meszelt falak, és színesre festett ablakok mosolyognak ránk.

A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.
A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.

A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.

Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.
Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.

Az ételek tekintetében a magyar konyha az irányadó. A hagyományos ízek a legmodernebb konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, az ételek tálalása is formabontó. A magyar ízek sokszínűségét, és az alapanyagok gazdagságát reprezentáló fogások ínyenc falatokat kínálnak a kulináris élvezetekre vágyóknak.

Autentikus olasz konyha, laza, kozmopolita hangulat, izgalmas stílus a belváros közepén. Kemencében sült pizzával, kézzel gyúrt házi tésztákkal, faszénen sült steakekkel fekete kagylóval ebédre vagy éppen vacsorára, legendás desszertekkel, népszerű koktélokkal, egyedi borkínálattal, esténként DJ muzsikával nyűgözik le a vendégeiket.
Autentikus olasz konyha, laza, kozmopolita hangulat, izgalmas stílus a belváros közepén. Kemencében sült pizzával, kézzel gyúrt házi tésztákkal, faszénen sült steakekkel fekete kagylóval ebédre vagy éppen vacsorára, legendás desszertekkel, népszerű koktélokkal, egyedi borkínálattal, esténként DJ muzsikával nyűgözik le a vendégeiket.

Autentikus olasz konyha, laza, kozmopolita hangulat, izgalmas stílus a belváros közepén. Kemencében sült pizzával, kézzel gyúrt házi tésztákkal, faszénen sült steakekkel fekete kagylóval ebédre vagy éppen vacsorára, legendás desszertekkel, népszerű koktélokkal, egyedi borkínálattal, esténként DJ muzsikával nyűgözik le a vendégeiket.