Kóstolóval és szálláshellyel, pince - és dűlőtúrával, borbolttal vár Demeter Ervin és Demeter Endre borászata Mádon. A családi pincészet 8 hektáron gazdálkodik. A borkóstoló, gasztronómiai – és turisztikai csomagok, csapatépítők, étteremfoglalás, kerékpár -és motorbérlés, vadász, lovas -és vízi turizmus programok egyéni igények alapján kerülnek összeállításra.
Kóstolóval és szálláshellyel, pince - és dűlőtúrával, borbolttal vár Demeter Ervin és Demeter Endre borászata Mádon. A családi pincészet 8 hektáron gazdálkodik. A borkóstoló, gasztronómiai – és turisztikai csomagok, csapatépítők, étteremfoglalás, kerékpár -és motorbérlés, vadász, lovas -és vízi turizmus programok egyéni igények alapján kerülnek összeállításra.
Kóstolóval és szálláshellyel, pince - és dűlőtúrával, borbolttal vár Demeter Ervin és Demeter Endre borászata Mádon. A családi pincészet 8 hektáron gazdálkodik. A borkóstoló, gasztronómiai – és turisztikai csomagok, csapatépítők, étteremfoglalás, kerékpár -és motorbérlés, vadász, lovas -és vízi turizmus programok egyéni igények alapján kerülnek összeállításra.
Családi pincészetünk közel három hektár termőterületen gazdálkodik, a Keszthelyi-hegység lábánál található festői Nemesvita településen. Boraink között megtalálhatóak a Balaton-felvidék jellegzetes ízein kívül olyan kuriózumok, mint a töppedt szőlőből készült zöld veltelini, illetve a jégbor. Pincészetünk szeretettel vár mindenkit a pincénél. Vendégházunknál szálláslehetőséget is tudunk biztosítani több személy, család, baráti társaság részére is.
Családi pincészetünk közel három hektár termőterületen gazdálkodik, a Keszthelyi-hegység lábánál található festői Nemesvita településen. Boraink között megtalálhatóak a Balaton-felvidék jellegzetes ízein kívül olyan kuriózumok, mint a töppedt szőlőből készült zöld veltelini, illetve a jégbor. Pincészetünk szeretettel vár mindenkit a pincénél. Vendégházunknál szálláslehetőséget is tudunk biztosítani több személy, család, baráti társaság részére is.
Családi pincészetünk közel három hektár termőterületen gazdálkodik, a Keszthelyi-hegység lábánál található festői Nemesvita településen. Boraink között megtalálhatóak a Balaton-felvidék jellegzetes ízein kívül olyan kuriózumok, mint a töppedt szőlőből készült zöld veltelini, illetve a jégbor. Pincészetünk szeretettel vár mindenkit a pincénél. Vendégházunknál szálláslehetőséget is tudunk biztosítani több személy, család, baráti társaság részére is.
Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.
Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.
Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.
Az Eredet pince két fiatal borász, Eiler Attila és Ritter Balázs ötlete alapján valósult meg Soltvadkerten. A két család összesen 35 ha szőlőterületet művel. Célunk, hogy a fogyasztói igényeket szem előtt tartva készítsünk olyan borokat, amik a fajta karakterén túl hitelesen tudják bemutatni a borvidék sokszínűségét. Meggyőződésünk, hogy a Kunsági borvidéken is lehet izgalmas borokat alkotni, amik megérdemlik a figyelmet. Főbb szőlőfajtáink jelenleg: cserszegi fűszeres, kékfrankos, rajnai rizling, sauvignon blanc.
Az Eredet pince két fiatal borász, Eiler Attila és Ritter Balázs ötlete alapján valósult meg Soltvadkerten. A két család összesen 35 ha szőlőterületet művel. Célunk, hogy a fogyasztói igényeket szem előtt tartva készítsünk olyan borokat, amik a fajta karakterén túl hitelesen tudják bemutatni a borvidék sokszínűségét. Meggyőződésünk, hogy a Kunsági borvidéken is lehet izgalmas borokat alkotni, amik megérdemlik a figyelmet. Főbb szőlőfajtáink jelenleg: cserszegi fűszeres, kékfrankos, rajnai rizling, sauvignon blanc.
Az Eredet pince két fiatal borász, Eiler Attila és Ritter Balázs ötlete alapján valósult meg Soltvadkerten. A két család összesen 35 ha szőlőterületet művel. Célunk, hogy a fogyasztói igényeket szem előtt tartva készítsünk olyan borokat, amik a fajta karakterén túl hitelesen tudják bemutatni a borvidék sokszínűségét. Meggyőződésünk, hogy a Kunsági borvidéken is lehet izgalmas borokat alkotni, amik megérdemlik a figyelmet. Főbb szőlőfajtáink jelenleg: cserszegi fűszeres, kékfrankos, rajnai rizling, sauvignon blanc.
A pincészet a szekszárdi borvidék egy kiemelten értékes területén, az Iván-völgy szívében helyezkedik el, mintegy 10 hektáron gazdálkodunk. Pincéknél megvásárolhatóak boraink. A közel 120 éves borpincében kóstolásra is van lehetőség, előzetes egyeztetéssel. A nyári időszakban kint és bent összesen akár 50-60 fő, télen 25-30 fő ellátását tudjuk megoldani. Előzetes egyeztetés alapján ízletes ételeket, illetve szállást is kínálunk a boraink mellé. Vendégeinket a pincénél egész évben széleskörű szolgáltatásokkal és élményprogramokkal is várjuk. A pincészet újabb építésű részében egy hangulatos belső kóstolóhelyiség mellett a hozzá vezető úton több helyen, a pince két oldalán bérelhető bortrezorokat is kialakítottunk, melyekben legalább 200-300, a nagyobbakban 500-600 palack bor tárolható biztonságos körülmények között.
A pincészet a szekszárdi borvidék egy kiemelten értékes területén, az Iván-völgy szívében helyezkedik el, mintegy 10 hektáron gazdálkodunk. Pincéknél megvásárolhatóak boraink. A közel 120 éves borpincében kóstolásra is van lehetőség, előzetes egyeztetéssel. A nyári időszakban kint és bent összesen akár 50-60 fő, télen 25-30 fő ellátását tudjuk megoldani. Előzetes egyeztetés alapján ízletes ételeket, illetve szállást is kínálunk a boraink mellé. Vendégeinket a pincénél egész évben széleskörű szolgáltatásokkal és élményprogramokkal is várjuk. A pincészet újabb építésű részében egy hangulatos belső kóstolóhelyiség mellett a hozzá vezető úton több helyen, a pince két oldalán bérelhető bortrezorokat is kialakítottunk, melyekben legalább 200-300, a nagyobbakban 500-600 palack bor tárolható biztonságos körülmények között.
A pincészet a szekszárdi borvidék egy kiemelten értékes területén, az Iván-völgy szívében helyezkedik el, mintegy 10 hektáron gazdálkodunk. Pincéknél megvásárolhatóak boraink. A közel 120 éves borpincében kóstolásra is van lehetőség, előzetes egyeztetéssel. A nyári időszakban kint és bent összesen akár 50-60 fő, télen 25-30 fő ellátását tudjuk megoldani. Előzetes egyeztetés alapján ízletes ételeket, illetve szállást is kínálunk a boraink mellé. Vendégeinket a pincénél egész évben széleskörű szolgáltatásokkal és élményprogramokkal is várjuk. A pincészet újabb építésű részében egy hangulatos belső kóstolóhelyiség mellett a hozzá vezető úton több helyen, a pince két oldalán bérelhető bortrezorokat is kialakítottunk, melyekben legalább 200-300, a nagyobbakban 500-600 palack bor tárolható biztonságos körülmények között.
Borházunk családoknak, baráti társaságoknak és cégeknek egyaránt érdekes programokat kínál egész évben: vacsoraestek, borkóstolók, céges rendezvények, családi vagy baráti események, kulturális összejövetelek tökéletes helyszíne lehet. Maximális befogadóképességünk 20 fő. Az Öreghegyen egyedi, mediterrán stílusban épült borház családias szállást is biztosít az ide látogatóknak.
Borházunk családoknak, baráti társaságoknak és cégeknek egyaránt érdekes programokat kínál egész évben: vacsoraestek, borkóstolók, céges rendezvények, családi vagy baráti események, kulturális összejövetelek tökéletes helyszíne lehet. Maximális befogadóképességünk 20 fő. Az Öreghegyen egyedi, mediterrán stílusban épült borház családias szállást is biztosít az ide látogatóknak.
Borházunk családoknak, baráti társaságoknak és cégeknek egyaránt érdekes programokat kínál egész évben: vacsoraestek, borkóstolók, céges rendezvények, családi vagy baráti események, kulturális összejövetelek tökéletes helyszíne lehet. Maximális befogadóképességünk 20 fő. Az Öreghegyen egyedi, mediterrán stílusban épült borház családias szállást is biztosít az ide látogatóknak.
A család Magyarország legnagyobb borvidékén, a 28 hektáros családi birtokon termeszti a kiváló minőségű magyar szőlőfajtákat. A borok alapanyaga minden esetben a kitűnő minőségű, válogatott, érett, ízben, összetevőiben kiteljesedett szőlő. Az erre járó borkedvelők egész éven át megismerhetik a Font család által előállított palackozott borokat, és a tulajdonosok vendégszeretetét.
A család Magyarország legnagyobb borvidékén, a 28 hektáros családi birtokon termeszti a kiváló minőségű magyar szőlőfajtákat. A borok alapanyaga minden esetben a kitűnő minőségű, válogatott, érett, ízben, összetevőiben kiteljesedett szőlő. Az erre járó borkedvelők egész éven át megismerhetik a Font család által előállított palackozott borokat, és a tulajdonosok vendégszeretetét.
A család Magyarország legnagyobb borvidékén, a 28 hektáros családi birtokon termeszti a kiváló minőségű magyar szőlőfajtákat. A borok alapanyaga minden esetben a kitűnő minőségű, válogatott, érett, ízben, összetevőiben kiteljesedett szőlő. Az erre járó borkedvelők egész éven át megismerhetik a Font család által előállított palackozott borokat, és a tulajdonosok vendégszeretetét.
Friday Winery borászat Móron, egy mérnök házaspár a móri Csóka dűlőben 0.5 hektáron hódol a borok iránti szenvedélyének és készítenek (többek között) kaliforniai stílusra hajazó hordós ezerjót és chardonnay-t. A gyöngyöző ezerjójuk remek választás, nem csak péntek estékre. Bor rendelés és borkóstoló rendezvények.
Friday Winery borászat Móron, egy mérnök házaspár a móri Csóka dűlőben 0.5 hektáron hódol a borok iránti szenvedélyének és készítenek (többek között) kaliforniai stílusra hajazó hordós ezerjót és chardonnay-t. A gyöngyöző ezerjójuk remek választás, nem csak péntek estékre. Bor rendelés és borkóstoló rendezvények.
Friday Winery borászat Móron, egy mérnök házaspár a móri Csóka dűlőben 0.5 hektáron hódol a borok iránti szenvedélyének és készítenek (többek között) kaliforniai stílusra hajazó hordós ezerjót és chardonnay-t. A gyöngyöző ezerjójuk remek választás, nem csak péntek estékre. Bor rendelés és borkóstoló rendezvények.
A családi pincészet a szekszárdi borvidékhez tartozó Nyéki-hegyen található. A pincészet fő profilja a hagyományos kézműves borok készítése, amelyeket a pincénkben, borteraszunkon és vendégházunkban egyedülálló környezetben kóstolhatnak meg a borkedvelők. Borteraszunkon 50 főt tudunk fogadni borkóstolóra, birtokbemutatással, kemencés csülökkel, házi rétessel. A borkóstolókon a palackos tételek mellett lehetőség van a hordóban érlelődő borok kóstolására is a borosgazda szakszerű vezetésével.
A családi pincészet a szekszárdi borvidékhez tartozó Nyéki-hegyen található. A pincészet fő profilja a hagyományos kézműves borok készítése, amelyeket a pincénkben, borteraszunkon és vendégházunkban egyedülálló környezetben kóstolhatnak meg a borkedvelők. Borteraszunkon 50 főt tudunk fogadni borkóstolóra, birtokbemutatással, kemencés csülökkel, házi rétessel. A borkóstolókon a palackos tételek mellett lehetőség van a hordóban érlelődő borok kóstolására is a borosgazda szakszerű vezetésével.
A családi pincészet a szekszárdi borvidékhez tartozó Nyéki-hegyen található. A pincészet fő profilja a hagyományos kézműves borok készítése, amelyeket a pincénkben, borteraszunkon és vendégházunkban egyedülálló környezetben kóstolhatnak meg a borkedvelők. Borteraszunkon 50 főt tudunk fogadni borkóstolóra, birtokbemutatással, kemencés csülökkel, házi rétessel. A borkóstolókon a palackos tételek mellett lehetőség van a hordóban érlelődő borok kóstolására is a borosgazda szakszerű vezetésével.