Turizmus Program

Húsvéti hajókirándulás

Tájházak Napja

Balatoni Húsvéti Nyuladalom

Jacuzzis szállás

Budapesti Húsvéti Sokadalom

TOP 100 úticél

Húsvét

Borpince

A borpincék felkeresése nem csak a jó borok megkóstolását ígérő gasztronómiai élvezet, hanem a pincéhez tartozó táj és az ott élő emberek megismerése is. A jó borpincékhez mindig jó borosgazdák is tartoznak, akik szívesen mesélnek kiváló boraikról és azok készítéséről.

Közel 30 éve foglalkozunk szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A családban mindig nagy hagyománya volt a saját szőlőből készített boroknak. Ezt a hagyományt vittük tovább és fejlesztjük borászatunkat a mai napig. Pincénk és feldolgozónk Szőlősgyörök község Banyászó dűlőjén található.

Közel 30 éve foglalkozunk szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A családban mindig nagy hagyománya volt a saját szőlőből készített boroknak. Ezt a hagyományt vittük tovább és fejlesztjük borászatunkat a mai napig. Pincénk és feldolgozónk Szőlősgyörök község Banyászó dűlőjén található.

Közel 30 éve foglalkozunk szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A családban mindig nagy hagyománya volt a saját szőlőből készített boroknak. Ezt a hagyományt vittük tovább és fejlesztjük borászatunkat a mai napig. Pincénk és feldolgozónk Szőlősgyörök község Banyászó dűlőjén található.

Családi pincészetünk 65 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Fehér, vörös és késői szüretelésű alapanyagokból készítünk bort. A pince akár 80 fős befogadóképességének köszönhetően, tartunk pincelátogatást, borkóstolót és igény szerinti rendezvényeket. Kiskőrös központjában megnyitottuk borházunkat, ahol saját palackos- és folyóboraink pinceáron megvásárolhatók. Emellett helyet kaptak a Duna Borrégió válogatott minőségi borai. Továbbá megvásárolhatók pezsgők, pálinkák, borászati kiegészítők és ajándéktárgyak. Rendezvénytermünkben 50 főig előre meghirdetett időpontban tartunk borkóstolókat, különböző rendezvényeket. Ezen kívül céges rendezvények és egyéb programok lebonyolítását vállaljuk.

Családi pincészetünk 65 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Fehér, vörös és késői szüretelésű alapanyagokból készítünk bort. A pince akár 80 fős befogadóképességének köszönhetően, tartunk pincelátogatást, borkóstolót és igény szerinti rendezvényeket. Kiskőrös központjában megnyitottuk borházunkat, ahol saját palackos- és folyóboraink pinceáron megvásárolhatók. Emellett helyet kaptak a Duna Borrégió válogatott minőségi borai. Továbbá megvásárolhatók pezsgők, pálinkák, borászati kiegészítők és ajándéktárgyak. Rendezvénytermünkben 50 főig előre meghirdetett időpontban tartunk borkóstolókat, különböző rendezvényeket. Ezen kívül céges rendezvények és egyéb programok lebonyolítását vállaljuk.

Családi pincészetünk 65 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Fehér, vörös és késői szüretelésű alapanyagokból készítünk bort. A pince akár 80 fős befogadóképességének köszönhetően, tartunk pincelátogatást, borkóstolót és igény szerinti rendezvényeket. Kiskőrös központjában megnyitottuk borházunkat, ahol saját palackos- és folyóboraink pinceáron megvásárolhatók. Emellett helyet kaptak a Duna Borrégió válogatott minőségi borai. Továbbá megvásárolhatók pezsgők, pálinkák, borászati kiegészítők és ajándéktárgyak. Rendezvénytermünkben 50 főig előre meghirdetett időpontban tartunk borkóstolókat, különböző rendezvényeket. Ezen kívül céges rendezvények és egyéb programok lebonyolítását vállaljuk.

A Szignárovits-Maka Pince Gyöngyöspatán várja az érdeklődőket. Minden évben ugyanaz a cél, izgalmas gyöngyöspatai dűlőkből, izgalmas borok szülessenek.

A Szignárovits-Maka Pince Gyöngyöspatán várja az érdeklődőket. Minden évben ugyanaz a cél, izgalmas gyöngyöspatai dűlőkből, izgalmas borok szülessenek.

A Szignárovits-Maka Pince Gyöngyöspatán várja az érdeklődőket. Minden évben ugyanaz a cél, izgalmas gyöngyöspatai dűlőkből, izgalmas borok szülessenek.

Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.

Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.

Szeretettel várjuk lovasberényi pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Ezeken a rendezvényeken, borkóstolásokon részletes szakmai információt adok az általam termelt borok paramétereiről, készítésük technológiájáról, miközben vendégeinknek lehetőséget adunk arra, hogy meg is ízleljék azokat. Így később könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.

Borkóstoló, pincelátogatás, családi és céges rendezvények a Szucskó Pincében.

Borkóstoló, pincelátogatás, családi és céges rendezvények a Szucskó Pincében.

Borkóstoló, pincelátogatás, családi és céges rendezvények a Szucskó Pincében.

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.

Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.

Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.

Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.

Az enyhe klíma és a sokrétű talaj ideális lehetőséget biztosít szőlőnk fejlődéséhez. Az egész évben végzett következetes kézimunka, a hosszú hordós érlelés megmutatkozik karakteres fehér és vörösborainkban. Így boraink a “természetes” borok kedvelői között mára már ismertek, és elismertek mind itthon és külföldön.

Az enyhe klíma és a sokrétű talaj ideális lehetőséget biztosít szőlőnk fejlődéséhez. Az egész évben végzett következetes kézimunka, a hosszú hordós érlelés megmutatkozik karakteres fehér és vörösborainkban. Így boraink a “természetes” borok kedvelői között mára már ismertek, és elismertek mind itthon és külföldön.

Az enyhe klíma és a sokrétű talaj ideális lehetőséget biztosít szőlőnk fejlődéséhez. Az egész évben végzett következetes kézimunka, a hosszú hordós érlelés megmutatkozik karakteres fehér és vörösborainkban. Így boraink a “természetes” borok kedvelői között mára már ismertek, és elismertek mind itthon és külföldön.

A Tarjányi Pince Eger egyik legmodernebb technológiával rendelkező, legszebb kis pincéje, ami az egri Kistályai úti pincesor fölötti szép helyen fekszik, gyönyörű panorámával. Büszkeségünk a 35 fős kóstolóterem, a kemence, a sparhelt, a szőlőlugas 25 főre és persze a Naplemente Néző Pad a nagy diófa alatt, továbbá a 20,5 hektár szőlőterület a Grand Superior besorolású Pajdos-dűlőben.

A Tarjányi Pince Eger egyik legmodernebb technológiával rendelkező, legszebb kis pincéje, ami az egri Kistályai úti pincesor fölötti szép helyen fekszik, gyönyörű panorámával. Büszkeségünk a 35 fős kóstolóterem, a kemence, a sparhelt, a szőlőlugas 25 főre és persze a Naplemente Néző Pad a nagy diófa alatt, továbbá a 20,5 hektár szőlőterület a Grand Superior besorolású Pajdos-dűlőben.

A Tarjányi Pince Eger egyik legmodernebb technológiával rendelkező, legszebb kis pincéje, ami az egri Kistályai úti pincesor fölötti szép helyen fekszik, gyönyörű panorámával. Büszkeségünk a 35 fős kóstolóterem, a kemence, a sparhelt, a szőlőlugas 25 főre és persze a Naplemente Néző Pad a nagy diófa alatt, továbbá a 20,5 hektár szőlőterület a Grand Superior besorolású Pajdos-dűlőben.

Etyeki borászatunk 1994-ben alakult ahol kiváló etyeki borokat állítunk elő a zömében saját 7 hektáros területről. Az Etyek és környéki szőlő területek évi 70-80 mázsa korlátozott termésátlaggal, korszerű, tiszta technológiával készült kiváló minőségű etyeki borok előállítására alkalmasak. Etyek határában lévő pincészetünkben borvásárlásra nyílik lehetőség az év minden napján. Itt kiváló minőségű etyeki borainkat megvásárolhatja, akár üveges kiszerelésben akár folyó bor formájában.

Etyeki borászatunk 1994-ben alakult ahol kiváló etyeki borokat állítunk elő a zömében saját 7 hektáros területről. Az Etyek és környéki szőlő területek évi 70-80 mázsa korlátozott termésátlaggal, korszerű, tiszta technológiával készült kiváló minőségű etyeki borok előállítására alkalmasak. Etyek határában lévő pincészetünkben borvásárlásra nyílik lehetőség az év minden napján. Itt kiváló minőségű etyeki borainkat megvásárolhatja, akár üveges kiszerelésben akár folyó bor formájában.

Etyeki borászatunk 1994-ben alakult ahol kiváló etyeki borokat állítunk elő a zömében saját 7 hektáros területről. Az Etyek és környéki szőlő területek évi 70-80 mázsa korlátozott termésátlaggal, korszerű, tiszta technológiával készült kiváló minőségű etyeki borok előállítására alkalmasak. Etyek határában lévő pincészetünkben borvásárlásra nyílik lehetőség az év minden napján. Itt kiváló minőségű etyeki borainkat megvásárolhatja, akár üveges kiszerelésben akár folyó bor formájában.

1...212223...25

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Húsvéti sokadalom Budapesten a Városligetben! Felhőtlen szórakozás az egész családnak!
Siófok Fő terén mindenkit vár az év első nagy fesztiválja a Húsvéti Nyuladalom!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete