A Büttner Bormanufaktúra küldetése a badacsonyi borvidék bortermelési hagyományainak harmonikus ötvözése a modern borkészítési módszerekkel. Célunk a helyi, illetve különleges szőlőfajták bemutatása és a borvidék adottságainak leggazdagabb, legkomplexebb módon történő bemutatása és poharakba juttatása. A birtok borait otthonról kényelmesen webshopon keresztül is megvásárolhatja.
A Büttner Bormanufaktúra küldetése a badacsonyi borvidék bortermelési hagyományainak harmonikus ötvözése a modern borkészítési módszerekkel. Célunk a helyi, illetve különleges szőlőfajták bemutatása és a borvidék adottságainak leggazdagabb, legkomplexebb módon történő bemutatása és poharakba juttatása. A birtok borait otthonról kényelmesen webshopon keresztül is megvásárolhatja.
A Büttner Bormanufaktúra küldetése a badacsonyi borvidék bortermelési hagyományainak harmonikus ötvözése a modern borkészítési módszerekkel. Célunk a helyi, illetve különleges szőlőfajták bemutatása és a borvidék adottságainak leggazdagabb, legkomplexebb módon történő bemutatása és poharakba juttatása. A birtok borait otthonról kényelmesen webshopon keresztül is megvásárolhatja.
A 600 éves történelmi pincénk több mint 1 kilométer hosszan, öt szint mélységségben található a Dereszla dűlői alatt, ahová szeretettel várjuk vendégeinket pincelátogatásra és borkóstolásra. Vendégeink megismerkedhetnek a pince történelmével, a borászati technológiákkal, a feldolgozás folyamatával is. Kóstolótermeink kiváló atmoszférát biztosítanak a tokaji borok megismeréséhez. A kis kóstolóterem 20 férőhelyes, míg a 60 fős nagy kóstoló helyiségben étkezésre is van mód.
A 600 éves történelmi pincénk több mint 1 kilométer hosszan, öt szint mélységségben található a Dereszla dűlői alatt, ahová szeretettel várjuk vendégeinket pincelátogatásra és borkóstolásra. Vendégeink megismerkedhetnek a pince történelmével, a borászati technológiákkal, a feldolgozás folyamatával is. Kóstolótermeink kiváló atmoszférát biztosítanak a tokaji borok megismeréséhez. A kis kóstolóterem 20 férőhelyes, míg a 60 fős nagy kóstoló helyiségben étkezésre is van mód.
A 600 éves történelmi pincénk több mint 1 kilométer hosszan, öt szint mélységségben található a Dereszla dűlői alatt, ahová szeretettel várjuk vendégeinket pincelátogatásra és borkóstolásra. Vendégeink megismerkedhetnek a pince történelmével, a borászati technológiákkal, a feldolgozás folyamatával is. Kóstolótermeink kiváló atmoszférát biztosítanak a tokaji borok megismeréséhez. A kis kóstolóterem 20 férőhelyes, míg a 60 fős nagy kóstoló helyiségben étkezésre is van mód.
A Czemiczki család a Tolcsva környéki Rány-, Csető- és Serédi -történelmi besorolás szerint első osztályú- dűlőkben termeszt szőlőt. A Tokaj-Hegyaljai hagyományok, tradíciók valamint a legújabb technológiák ötvözésével készíti borait. Ismerje meg a borászatot személyesen is, jelentkezzen be borkóstolóra vagy látogasson el valamelyik rendezvényükre. Boraikat kényelmesen otthonról webshopon keresztül is megvásárolhatja.
A Czemiczki család a Tolcsva környéki Rány-, Csető- és Serédi -történelmi besorolás szerint első osztályú- dűlőkben termeszt szőlőt. A Tokaj-Hegyaljai hagyományok, tradíciók valamint a legújabb technológiák ötvözésével készíti borait. Ismerje meg a borászatot személyesen is, jelentkezzen be borkóstolóra vagy látogasson el valamelyik rendezvényükre. Boraikat kényelmesen otthonról webshopon keresztül is megvásárolhatja.
A Czemiczki család a Tolcsva környéki Rány-, Csető- és Serédi -történelmi besorolás szerint első osztályú- dűlőkben termeszt szőlőt. A Tokaj-Hegyaljai hagyományok, tradíciók valamint a legújabb technológiák ötvözésével készíti borait. Ismerje meg a borászatot személyesen is, jelentkezzen be borkóstolóra vagy látogasson el valamelyik rendezvényükre. Boraikat kényelmesen otthonról webshopon keresztül is megvásárolhatja.
Családi borászatunk elsősorban fehér- és rozéborok előállításával foglalkozik, de termékeink között szerepelnek már könnyen iható, gyümölcsös vörösborok is. Jelenleg 210 hektáron gazdálkodunk, irsai olivért, cserszegi fűszerest, a világfajták közül sauvignon blanc-t, chardonnay-t, kékszőlők közül kékfrankost, cabernet sauvignont, kadarkát és kékoportót termesztünk. Vendégházunkban 10-12 vendég kényelmét tudjuk biztosítani.
Családi borászatunk elsősorban fehér- és rozéborok előállításával foglalkozik, de termékeink között szerepelnek már könnyen iható, gyümölcsös vörösborok is. Jelenleg 210 hektáron gazdálkodunk, irsai olivért, cserszegi fűszerest, a világfajták közül sauvignon blanc-t, chardonnay-t, kékszőlők közül kékfrankost, cabernet sauvignont, kadarkát és kékoportót termesztünk. Vendégházunkban 10-12 vendég kényelmét tudjuk biztosítani.
Családi borászatunk elsősorban fehér- és rozéborok előállításával foglalkozik, de termékeink között szerepelnek már könnyen iható, gyümölcsös vörösborok is. Jelenleg 210 hektáron gazdálkodunk, irsai olivért, cserszegi fűszerest, a világfajták közül sauvignon blanc-t, chardonnay-t, kékszőlők közül kékfrankost, cabernet sauvignont, kadarkát és kékoportót termesztünk. Vendégházunkban 10-12 vendég kényelmét tudjuk biztosítani.
A Cseri Pincészet a Pannonhalmi Borvidék fiatal borászata, új ültetvényekkel és ültetvényszerkezettel. A Borvidék egyetlen családi pincészete, amely kizárólag palackos borokat értékesít. A nyúli Benti dűlőben található, közel 200 éves épület - amely összekapcsolódik az épület mögött elhelyezkedő, homokkőbe vájt, részben kiboltozott 50 m hosszú pincével – várja látogatóit. A többszáz éves pince 40 évig üresen állva várta új tulajdonosait, a kiváló klímájú pincében már csak a dongájukat vesztett hordóabroncsok emlékeztettek a régi időkre. A borászat emblémája ezért lett a főnix madár, jelképezve, hogy a borászat hamvaiból éled újra.
A Cseri Pincészet a Pannonhalmi Borvidék fiatal borászata, új ültetvényekkel és ültetvényszerkezettel. A Borvidék egyetlen családi pincészete, amely kizárólag palackos borokat értékesít. A nyúli Benti dűlőben található, közel 200 éves épület - amely összekapcsolódik az épület mögött elhelyezkedő, homokkőbe vájt, részben kiboltozott 50 m hosszú pincével – várja látogatóit. A többszáz éves pince 40 évig üresen állva várta új tulajdonosait, a kiváló klímájú pincében már csak a dongájukat vesztett hordóabroncsok emlékeztettek a régi időkre. A borászat emblémája ezért lett a főnix madár, jelképezve, hogy a borászat hamvaiból éled újra.
A Cseri Pincészet a Pannonhalmi Borvidék fiatal borászata, új ültetvényekkel és ültetvényszerkezettel. A Borvidék egyetlen családi pincészete, amely kizárólag palackos borokat értékesít. A nyúli Benti dűlőben található, közel 200 éves épület - amely összekapcsolódik az épület mögött elhelyezkedő, homokkőbe vájt, részben kiboltozott 50 m hosszú pincével – várja látogatóit. A többszáz éves pince 40 évig üresen állva várta új tulajdonosait, a kiváló klímájú pincében már csak a dongájukat vesztett hordóabroncsok emlékeztettek a régi időkre. A borászat emblémája ezért lett a főnix madár, jelképezve, hogy a borászat hamvaiból éled újra.
A kézműves borászat ültetvényei Szekszárdon, nagyrészt a Porkoláb-völgyben találhatóak. Kizárólag saját termesztésű bort dolgoznak fel. Boraik nélkülözik az ipari gyakorlatban közismert fajtaélesztők, almasav bontók, enzimek, derítőszerek, színezékek, íz, illat és savszint módosító adalékok alkalmazását, továbbá a szűrést, a sterilizáló eljárásokat, az oxigénadagolást és a hőkezelést. Minden borukat palackozzák.
A kézműves borászat ültetvényei Szekszárdon, nagyrészt a Porkoláb-völgyben találhatóak. Kizárólag saját termesztésű bort dolgoznak fel. Boraik nélkülözik az ipari gyakorlatban közismert fajtaélesztők, almasav bontók, enzimek, derítőszerek, színezékek, íz, illat és savszint módosító adalékok alkalmazását, továbbá a szűrést, a sterilizáló eljárásokat, az oxigénadagolást és a hőkezelést. Minden borukat palackozzák.
A kézműves borászat ültetvényei Szekszárdon, nagyrészt a Porkoláb-völgyben találhatóak. Kizárólag saját termesztésű bort dolgoznak fel. Boraik nélkülözik az ipari gyakorlatban közismert fajtaélesztők, almasav bontók, enzimek, derítőszerek, színezékek, íz, illat és savszint módosító adalékok alkalmazását, továbbá a szűrést, a sterilizáló eljárásokat, az oxigénadagolást és a hőkezelést. Minden borukat palackozzák.
Demeter Csaba borászata 7,5 ha-on gazdálkodik Eger határában, teljesen kézi módszerrel. Természettel együtt élő borászat kiépítésén dolgoznak. Évek óta csak természetes anyagokat használnak a borkészítés során. Kezdetben natúr borok készítésével foglalkoztak, majd áttértek a bio termelésre. A természetazonosság kiemelten fontos a borászat számára.
Demeter Csaba borászata 7,5 ha-on gazdálkodik Eger határában, teljesen kézi módszerrel. Természettel együtt élő borászat kiépítésén dolgoznak. Évek óta csak természetes anyagokat használnak a borkészítés során. Kezdetben natúr borok készítésével foglalkoztak, majd áttértek a bio termelésre. A természetazonosság kiemelten fontos a borászat számára.
Demeter Csaba borászata 7,5 ha-on gazdálkodik Eger határában, teljesen kézi módszerrel. Természettel együtt élő borászat kiépítésén dolgoznak. Évek óta csak természetes anyagokat használnak a borkészítés során. Kezdetben natúr borok készítésével foglalkoztak, majd áttértek a bio termelésre. A természetazonosság kiemelten fontos a borászat számára.