A Zempléni-hegyvidék része a Zempléni-hegység, a Tokaji-Hegyalja és a Hegyköz. Az Észak-Magyarországi-középhegységben található. A Zempléni-hegység jelentősebb települései közül néhány: Szerencs, Sátoraljaújhely, Sárospatak, Tokaj, Tállya, Monok, Gönc, Vizsoly, Telkibánya, Füzér.
A Tokaj-Hegyaljai régió egyik gyöngyszeme Mád község, ahol izgalmas borok készülnek festői környezetben. Érdemes itt eltölteni egy-két vendég éjszakát, miközben megismerkedhetünk a helyi ízekkel és a remek furmintjairól és a folyékony aranyáról ismert aszúval. A Grossmann ház várja a kikapcsolódni vágyókat, remek lehetőséget nyújt kiválóan felszerelt termeivel csapatépítésekre, konferenciákra.
A Tokaj-Hegyaljai régió egyik gyöngyszeme Mád község, ahol izgalmas borok készülnek festői környezetben. Érdemes itt eltölteni egy-két vendég éjszakát, miközben megismerkedhetünk a helyi ízekkel és a remek furmintjairól és a folyékony aranyáról ismert aszúval. A Grossmann ház várja a kikapcsolódni vágyókat, remek lehetőséget nyújt kiválóan felszerelt termeivel csapatépítésekre, konferenciákra.
A Tokaj-Hegyaljai régió egyik gyöngyszeme Mád község, ahol izgalmas borok készülnek festői környezetben. Érdemes itt eltölteni egy-két vendég éjszakát, miközben megismerkedhetünk a helyi ízekkel és a remek furmintjairól és a folyékony aranyáról ismert aszúval. A Grossmann ház várja a kikapcsolódni vágyókat, remek lehetőséget nyújt kiválóan felszerelt termeivel csapatépítésekre, konferenciákra.
Háromforrás Éttermünkben kiváló alapanyagokból készülnek a legízletesebb tájjellegű ételek, melyeket helyi szakácsok készítenek évszázados tradíció alapján. Vendégeinket éttermünkben is hamisítatlan erdei hangulat várja, meghatározók a faburkolatok, díszítések és faragott bútorok, melyek remekül harmonizálnak a páratlan ízekkel.
Háromforrás Éttermünkben kiváló alapanyagokból készülnek a legízletesebb tájjellegű ételek, melyeket helyi szakácsok készítenek évszázados tradíció alapján. Vendégeinket éttermünkben is hamisítatlan erdei hangulat várja, meghatározók a faburkolatok, díszítések és faragott bútorok, melyek remekül harmonizálnak a páratlan ízekkel.
Háromforrás Éttermünkben kiváló alapanyagokból készülnek a legízletesebb tájjellegű ételek, melyeket helyi szakácsok készítenek évszázados tradíció alapján. Vendégeinket éttermünkben is hamisítatlan erdei hangulat várja, meghatározók a faburkolatok, díszítések és faragott bútorok, melyek remekül harmonizálnak a páratlan ízekkel.
Szőlőbirtokunk a Tokaji borvidéken, Sárospatak mellett található, közvetlenül az ország egyik legszebb kirándulóhelye, a Megyer-hegyi tengerszem alatt. Közel 13 hektárnyi termőterületen dolgozunk hagyományos tokaji szőlőfajtákkal - furminttal, sárgamuskotállyal és hárslevelűvel. Készítünk birs, aszútörköly, illetve törköly pálinkát, mustmézet és borlekvárt is.
Szőlőbirtokunk a Tokaji borvidéken, Sárospatak mellett található, közvetlenül az ország egyik legszebb kirándulóhelye, a Megyer-hegyi tengerszem alatt. Közel 13 hektárnyi termőterületen dolgozunk hagyományos tokaji szőlőfajtákkal - furminttal, sárgamuskotállyal és hárslevelűvel. Készítünk birs, aszútörköly, illetve törköly pálinkát, mustmézet és borlekvárt is.
Szőlőbirtokunk a Tokaji borvidéken, Sárospatak mellett található, közvetlenül az ország egyik legszebb kirándulóhelye, a Megyer-hegyi tengerszem alatt. Közel 13 hektárnyi termőterületen dolgozunk hagyományos tokaji szőlőfajtákkal - furminttal, sárgamuskotállyal és hárslevelűvel. Készítünk birs, aszútörköly, illetve törköly pálinkát, mustmézet és borlekvárt is.